Limpsmörgås med varm nyponsoppa

Tidig morgon idag. Upp och hoppa men inte så högt bara ;)
Loppis i Pålberget väntar, 10-14. Morfar ska också dit, men bara halva tiden, så jag tar med mid mina två små kusiner som sällskap! :) Sitter nu och brer limpmackor, tänkte även göra varm nyponsoppa för att ta med till de små liven :P

Kommer att bli mysigt! Sen den här underbara lördagkvällen har vi ingenting inplanerat. Niklas jobbar ju förmiddag, så han är rätt trött när han kommer hem. Ska bli härligt att bara vara också.
På tal om bowlingen igår, den gick bra den interna tävlingen! ;) Men tyvärr vann killarna över tjejerna... Niklas är en Dj*vul på Bowling, tror att de sitter i hans gener :P Känner mig ändå nöjd att bara vara 170 poäng ifrån han, på 5 serier. Hans totalpoäng blev typ 685 lr nått tror ja... man får väl öva.


Igår kom även min söta lillasyster förbi, så jag tvinga henne att stanna på middag. Och guuud vilken god middag vi anjöt. Köttfärsbiffar med fyllning i och mitt underbara Ris!! Tål att rekomenderas!
På tal om Ris, jag skulle kunna åka till Thailand enbart för min lilla Ris-rätt som jag åt varje dag där. Den är riktigt god!

Nä nu ska ja packa in mina lådor i lillbilen. hehe. Ha en bra dag ni andra också. Ryktena säger att det ska bli fint väder ;) Kram D

Kommentarer
Postat av: Maria Nordvall

Ditt underbara ris? Klart man blir nyfiken, finns det recept?

2011-05-07 @ 20:20:47
Postat av: Desiree

Klart man får vara nyfiken :) Receptet är väldigt enkelt, men de har nån speciell krydda som jag inte fick reda på... nån som bara finns i thailand :(

Annars så är det stekt ris, blandat med stekt ägg, lök och morötter. + kyckling. Endel fyller ut med nå mer grönsaker.. men så tycker jag att den är godast. Kryddan är grymt god!! På thaigarden kan man beställa de, ungefär samma, men inte likadan smak! :) Du får åka till thailand och testa! ;) Kramar

2011-05-08 @ 07:57:18
URL: http://desireeee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0