forts..


Bambu byggställning

Linslus...
första thaimassagen, snygga kläder man skulle ha på sig.
Elledningarna.




Thaidans

Laddar inför djungeln









Trapp som inte sitter fast i trädet, svajja väldigt mycket!
Bambuträden växer 1 meter per dag under regnperioden

vajjeranordningen
Trädet i bakgrunden är riktigt riktigt högt!




Upp mot vattenfallet

De här trapporna följde jag, niklas och en holländska upp till toppen

Står och tar kort på det vackra vattenfallet
Nästa sekund ligger killen längst ner i vattenfallet
Hans kompis är nere för att rädda livet på han


Mer bilder kommer säkert. Det här är de första dagarna i Norra thailand iaf :)
Sov så gott.

Bilder från Thailand 2010


En gigantisk bangkoksflygplats


I singapore är det inte upp till en viss ålder det är gratis, utan upp till en viss längd. Jag klarade inte mig... :P


Extremt rena tunnelbanor, Om man dricker eller äter i tunnelbanorna får man böta några tusenlappar..

Flygplatstoalett i Singapore...

En ful avbild av en västerländsk


Buss påväg till Norra Thailand, Chaing Mai
Balfrillan, otvättat hår som har varit uppsatt i typ tre dagar :P
Nattmarknaden
Tuk Tuk
forts...

Dagen då vi kom hem

Vi kom hem som de flesta kanske har förstått :P

Nog var man orolig i Bangkok, och man hoppades på att allt skulle flyta på.
Vi läste mycket om allt snöoväder. När vi sitter på planet så säger kapten att vi blir lite försenade pga bagagepackningen... Sen missar han sin flygtid från Bangkok, måste vänta ytterligare dyrbara minuter på att få kontakt med Zurich om landningstillstånd. Flygbolaget som vi hade bokat med, verkade vara tidsoptimister, vi skulle ha 45 minuter po oss i Zurich för att byta plan + terminal. På vägen till Thailand, så funkade det klockrent, man var bara blöt i svett när man nådde sätet sitt :P

Så på hemfärden missade vi alltså planet mellan Zurich-Arlanda, och inte pga snöoväder utan pga sega bagagepackare....

När vi landade slet jag och drog i en trött Niklas som inte riktigt var på löparhumör. Men han lyckades haka på, och vi hamna rätt långt fram i kön till Transfer disken som bokar om biljetter till oss som missat planen. Det var inte bara till ett land de skulle boka om biljetterna till... (Det stod för kostnaderna, även en lunch)

Det var typ bara 2 länder som faktiskt hann med sina plan. Fullt med folk i kön, några framför oss som jag hade tagit rygg på var svenskar så jag lyssnade lite när de bokade om sina biljetter. Man var rätt nervös att nästa plan skulle gå senare än 14, då hade vi missat planet till Luleå. Och två dagar före julafton finns det inte så många lediga platser på tåg, buss och flyg...

Jag tyckte att ja hörde 12.40 och att det var 5 platser kvar på det planet. Mycket riktigt hade jag hört rätt. Så efter att vi fått bordingkorten fanns det bara 1 plats kvar. Tur!! :)


Planet till Luleå hann vi med! Och julafton fick vi fira med väldigt trevligt sällskap och alldeles för fina julklappar :)


Kramar från Desiree och Niklas

Bangkoks flygplats i väntan på Emil

En förvirrad Bror och Tobias



Flera km långt parkeringshus..

Hotellet sista natten i BAngkok

Det kommer fler bilder :)
KRamKram


En so lenge i tid!

Snart kliver vi po flyget, en so lenge er de inte forsenat :)

Ja vet ju att du mamma tog dig hem, so jag drar den slutsatsen att vi ockso gor de. Vi er der kl 06, gissar att inte so mycket har oppet...


elskar er! kramar D

Sista timmarna i Thailando

Den sista natten sov vi 20 minuter fron BAngkoksflygplatas. Anlende her igor eftermiddag. gordagen spenderade vi po flygplatsen med min bror och hans ven. Riktigt trevliga timmar som sprang iveg... Hade saknat han, och saknar han redan. Vi ses i mars nesta gong Emil :)

Ner vi kom till hotellet var vi helt sekra po att vi hade hamnat fel. vi hade betalat en handpenning men var sekra po att de glomt legga till en nolla po priset... Riktigt mega stort hotell. Det finaste jag har bott po i hela mitt liv! De la veskerna po sona kerror som alla amerikanska hotell har :)
MEn vi hade kommit rett!

Gym, pool och frukost, lunch och middagsbuffe. Vi har hunnit avnjuta det mesta som de har att erbjuda. Nu ska vi avsluta den her underbara dagen med en sista massage. 23.40 lyfter vorat plan fron bangkok. er framm 06.10 i Zurich, landar sen 09.10 i Sverige. Om allt gor som planerat. Kan alla bara vara so snella och holla alla tummar och tor som ni eger, och hoppas att flygen lyfter overhuvudtaget och gor enligt tabell. Vi kenner verkligen inte for att fira nogon julafton po Arlanda, och verkligen inte i Zurich!!

Vi kopte ju en Rislampa som man tender po och slepper upp i luften, den skulle tydligen bringa lycka! Jag litar po den, men Niklas er mer orolig.


Vi syns snart!! Vi lengtar efter er alla! Stor hord kram /Desiree och Niklas

Flyget till Bangkok imorgon

Ikvell er det sondag, imorgon tidigt oker vi till phukets flygplats for att resa till Bangkok.

Vi hade bara tvo dagar med lite sol, sen kom de der molniga vedret.. Igor tog vi en buss till Kata (stranden brevid voran) For att vara lite Wild and crazy o se nott annat :P Ner vi kommer dit, bestemmer vi oss for att oka vidare till Phuket Town, som visar sig vara 50 min bussresa tillbaka der vi kom fron :) Men vi hade hela dagen po oss, och halv doligt veder so varfor inte.

Phuket Town ska man till om man vill shoppa. 5 vonings kopcenter med masssor av prylar. Och billigt. JAg hade verkligen shoppingskorna po mig och ogonen var som pingisbollar. Men efter allt bussokande ville vi ha lunch forst. Niklas hitta ett stelle som heter Sushi. (han eter inte Sushi men for min skull) Det var en ekta japan som gjorde den, och man satt vid en bar, der det var ett rullband. Der kom det smo retter och olika suhsis po tallrikar med olika ferger beroende po vad de kostar. Ner man er klar kommer servitrisen och reknar tallrikarna och vilka ferger man tagit so betalar man for de :) Riktig sushikensla, och helt klart den godaste jag etit!!

Vi gick i olika gallerior i timmar och kollade po hur mycket som helst, men ner vi tog bussen hem so visa det sig att vi inte hade handla en enda pryl... Det funka ockso.

Ot en supergod middag, honungsmarinerade revbensspjell med bakadpotatis och vestkustsallad! (EN goteborgare eger restaurangen)
Avslutade kvellen med 1 timmes massage, den besta hittils!! Jag er super nojd, och niklas ockso som vanligt :)


Idag var de samma veder som vanligt... vi promenerade till Kata (dit vi tog bussen igor) och ot oter igen en otrolig lunch. Ner vi kom ner till stranden, so lyste faktiskt solen, men vi hade inte badklederna med oss so vi gick och vada i vattnet! Herligt!
Tillbaka i Karon (der vi bor) kring 15. Bot om till badkleder och gick ner po voran strand. Vattnet hade blivit kallare men vi log och spelade 4 irad non timma! :) Jag har svort for att ge mig... Och jag moste erkenna att Niklas vann alla gonger utom en... :D


Efter att etit en treretters po favvorestaurangen Vitaporn och vegt veskorna so er vi redo att mota john Blund. Imorgon 4.30 kommer taxin. Nu er klockan 22.00

Kram och God natt

Sista Fredagen

Vedret vexlar, Idag var de molnigt po morgonen, vi sprang under tiden det osregnade till gymmet. Ingen ide att kora vespa i det her vedret.

Efter lunch kopte vi ett sont spel man hade ner man var liten, en blo bricka som man feller upp i mitten, so er en person gron och den andre rod, och man ska fo fyra i rad! Vi satt i solen vid poolen och spelade rett monga sett tills de borjade att regna igen :)

Sovit nogra timmar sen middag och shopping. :) En Bra fredag!


Kramar kramar


Bokpl'o'jjarna

Jag har lest ut: 14 ar till salu

Niklas har lest ut: Ner ingen annan ser

Och fort gick det att lesa ut dessa sanna historier. Det er vad voran dag har handlat om.
Jogga till gymmet, trena non timme och jogga tillbaka. Efter lunchen la vi oss po stranden och plojjde igenom bockerna. Er nu veldigt metta och belotna efter middagen! Min mage sprengs snart av Sushi :D

Just ja, jag gjorde ett inpulskop po treklenningar, 100 Bath st. tre sommar klenningar for 300Bath de er inte illa pinkat :)


Insog ockso att det bara blir tre middagar till her innan vi oker.
Ska kopa flygbiljett nu fron Phuket till Bangkok, till den 20 dec, mondag. Vi kommer fram 8.. Och emil landar 10 och no. Han har fem timmar po flygplatsen innan hans flyg lyfter mot krabi. Tenkte hinna se en skymt av min kere bror :) Lengtar till han! Vi tar nog in po ett hotell i bangkok, inte so longt fron flygplatsen.. tar de lugnt och laddar mentalt infor voran flygresa hem, den 21 dec kl 23.. lyfter vi, thailandsk tid. Er framme i sthlm 9.30 svensk tid :) Snart er vi hemma igen! :)


Nu ska vi go upp po rummet och borja lesa den andres bok :)
Kram Kram Desiree och Niklas


2 Rodingar

Nu har vedret endra sig lite, efter lite hot fron min sida :P

Igor so forventa vi oss regn och moln, men det blev sol och lite moln, eftersom vi fortfarande er ganska ljusa so tog vi tillfellet i akt och sola massor. Det var ju trots allt kanske sista gongen vi fick sol. Lite solkrem, Inge i skuggan, varmt no djevulst. Svalka oss i vattnet ganska ofta. Jag ville ta no kort po nogra stenar som var lengst till venster po den her longa longa stranden so der log vi ockso och pressade.
Men som vanligt, (Gud straffar) :P Ner vi er po veg hem har vi Ingen energi kvar... Brenda som tvo kreftor promenerade vi den longa longa vegen hem... Niklas var inte po topp humor, ont po huden, torstig, och hungrig :P hehe, men efter en kall dusch och insmorda med aloe vera gel var vi menniskor igen. Det blev en tidig kvell, Niklas hade feberfrossa. Stackarn!

Resultatet av gordagen blev att Niklas var enbart under parasollet idag, plus insmord med solskyddsfaktor 30! Endo so hade han fott ferg, trodde inte att solen reflekterade mot sanden ockso! Men med klar bla himmel och strolande sol, so er de inte konstigt om man for lite ferg iaf :P
Jag tar fortfarande alla tillfellen jag kan att om mojligt bli ennu rodare en jag redan er. (tycker det er tragiskt om Therese er brunare en mig efter 1 vecka i spanien :P) Men jag la mig innan "tevlingen" hade borjat, hon er oret om Brun!!! :)

Idag har jag kopt ennu mer Aloe Vera och det er min reddning dessa dagar. Vi har even varit po middag med Annelie och Markus, buffe, och de stod o stekte kottet man ville ha!! So det blev oxfile for voran del, en god sodan!

Varma och trotta tenkte vi go och legga oss nu, 23.02
Imorgon kanske vi hyr vesper och utforskar on, forlengde hotellet till den 20 dec so vi blir kvar i Phuket.

Sov so gott, Kramar Desiree och Niklas

Regn igen..

Bara moln och regn :(
Idag hade vi bestemt oss for att trena, men en miss i komunikationen blev att N tenkte fron morgonen och jag po e.m...
Envisa som vi er, skulle vi inte ge oss. Jag gick och la mig i "solen" vid poolen och N for till gymmet. Ner jag precis lagt mig till retta so oppnar himlen sig... :(
Arg som ett bi, byter jag om till treningskleder och tar en Riktigt rask promenad till gymmet. Der tillbringade vi nogra timmar, samtidigt som solen har kommit fram och lyser so fint. Ner vi er inomhus... :( ARG* :P
Hem, Duscha och eta lunch (i bikini for att njuta av solen po stranden efterot) Ner vi nestan etit klart so oser regnet ner oter igen....

Med huvudet nersjunket till marken och bena dragna efter sig so gor vi tillbaka till hotellet.
Vilken underbar dag i Thailand!

En parantes bara: Man kan inte vara sur so lenge i Niklas sellskap so Biet inom mig forsvann veldigt snabbt! Han skrattar och seger du er so sot ner du er sur. :P
Men klart man blir irriterad ner det bara er skitveder! Jag ska legga mig i ett solarium det forsta jag gor ner jag kommit hem ;) haha

Ikvell ska vi eta middag po Peppes Bodega med Annelie och Markus, blir trevligt.
kramar fron oss i regnet ;)

Bildspecial 2

the White Tempel i Chaing Rai

Vegen till perleporten, helvetet der henderna er.

Niklas matar aporna med notter :)

en riktigt sot unge!

Grensen mellan Burma, Laos och Thailand.

Long neck village, rummet vi sov i.. Myggneten henger ner fron taket.

Valpen biter grisungen i benet :P



nogra smo tjejer som lekte






Gordagens regnveder

niklas trostetning pga de doliga vedret :)

En liten overraskning i Niklas veska... :D Hans prickiga birkenstocks ligger numera i en soptunna! Jevligt eckligt!!

Ha en bra dag! Vi ska ta massage nu, sen eta ytterligare en go middag. Kramar Desiree och Niklas


Bildspecial 1

Regn och molnigt idag ockso... Men det klarnar nog upp :) Tenkte dela med oss av lite bilder idag.


Trodde nestan att Andre var med oss po resan :P Han var jevligt lik han!

Elefantridningen



Niklas besta kompis.. Inte! Men jag skrattar gott varje gong jag ser han :D En misslyckad parning med en chiuaua (forlot for stavningen)

Stranden en lite soligare dag.

Strecklesningen..

Ett bra forsok till pepparkakshus i voran hotellreception, gjord av plywood och salta kex :P

Min omtalade Irish Coffee

Efterretten

De skratta gott ner det var niklas som hade bestellt Pink Lady :P

Forts...


Lyxmiddag med svensk Allsong

Igor kom solen fram som jag forutspodde, Riktigt herlig dag, inte for varmt, bara lagomt. Det borjade regna mot eftermiddagen..
Vi bestemde for att ta oss en riktig stor middag (forsta sen vi kom)
Det blev tre retters po hotellets restaurang!

Till forett ot jag spenat med mozarella ost och vitloksbrod. Niklas valde Hummer cocktail. -Super gott
Varmrett: Rekor med morotter, sparris och kinesisk svamp +ris
Niklas ot, baconinlindad oxfile med srips.
Efterrett: Banana Flambe som jag avnjot med en Irish Coffee :P
Till detta Rodvin och en drink

Jag var tvungen att ta en till Irish bara for showen ner bartendern gjorde den. Han kom till bordet med en bricka med alla indigrienser po. Sen vermde han glaset med henderna, satte lime po glasets kant, och sedan i brunt farinsocker so att det blev en sockrad kant. Efter detta hellde han i Jameson och Kaluha. Detta tenda han eld po, samtidigt som alkoholen brann snurra han glaset runt. monga gonger..
Sen kom kaffet. Gredden satte han hogst upp men lemnade ett litet hol imitten. Sedan hellde han i mer Kaluha och Jameson i ett vinglas, snurra runt po detta ockso, och tende eld. De fick brinna ett tag, so rekna han till 3 och hellde i alkoholen i 'greddholet' samtidigt som det brann. Kort kommer senare po denna fantastiska uppvisning. Kanske bara var extra facinerande for att man har varit bartender, jag vet inte. Men det var iaf lett den godaste jag druckit i mitt liv! All denna underbara mat och dryck gick po 1950 bath (vi hade even 10% rabatt for att vi bor po hotellet, so det blev lite dyrare egentligen). Men dela det med 4.25 so har ni va vi betala for en treretters ;) (Detta er den dyraste moltiden vi har etit po 3 veckor)

Med livemusik som sjong svenska lotar blev vi sittandes der ett bra tag in po smotimmarna. Riktigt Trevligt hade vi!

Idag sov vi dessto lengre, vakna 12.. hade missat frukosten so vi gick till voran favvorestaurang. Mulet och smo regnigt hela dagen, so det var inte lont att go ner till stranden for att sola. Vi promenera en bit efter frukosten och tog stranden tillbaka, men do oppna sig himmlen. So mycket regn kan omojligt komma po en gong... Sjoblota forsokte vi soka skydd med nogra thailander som solde drickor.
Mycket kommer det po en gong, men det varar inte lenge. So ner det avtog passa vi po att skynda oss hem.
Eftersom det inte er kokande varmt idag so planera vi in en loptur. La oss en sekund snett over sengen och surra lite, vipps so hade boda somnat... Jag vakna av att jag holl po att frysa ihjel, so jag drog tecket som vi log po, over oss..De lilla som gick. Der sov vi i 4 timmar!

Niklas vakna o trodde att klockan var 2 po natten, den visa sig vara 20.00...Der hade voran dag forsvunnit, och bara etit ett mol mat... Vrolhungriga gick vi till favvorestaurangen igen!

Po en liten promenad bort fron "Centrum" so kolla jag in i en affer. Jag seger till Niklas, -er inte det der likt anneli?? (En jag jobba med po hemtjensten i somras) Nja inte visste han.. Men jag stod o stirra ett tag (sog henne bara bakifron) So vender hon sig om, oh hor och hepna nog var det anneli alltid :P Haha inte oker man till Thailand och forventar sig att treffa pitebor. :D Men det gjorde vi! Blev en rejell pratstund, vi har ju en del att beretta och for ovanlighetens skull so var det inte till varandra vi prata :P
Vi bestemde att treffas non dag eller kvell, kommer bli riktigt trevligt!

Vi promenera non timma till och hitta oss ett nytt gym som vi ska besoka po Mondag. Vi har hittat ett annat nermare hotellet, var dit o kolla priser. Men magkenslan sa att det inte riktigt var so snella typer som egde det. Typ en gigantisk Tysk med rakat hor po siderna, lengre mitt po huvudet. Hans ogon seger typ, seger du nonting fel so sprengs jag! Jag forsokte pruta lite po priset och froga om vi reknades som en familj, han svara er du under 14 eller? Jag skratta och svara med glimten i ogat, ja vaddo tycker du inte att jag ser ut att vara de?? :O Inte en min rorde han. lite skraj gick vi derifron, och har inte gott tillbaka. Han kan vi vara utan :)

Ferdig skrivet for ikvell nu... Novellvarning som vanligt!
Ha det so bra der hemma iaf, vi njuter verkligen av varje dag som gor!
Kramar i mengder fron Desiree Och Niklas

I ventan po resultatet

Vet inte vilken dag det er idag, men den 10 dec iaf. Idag eller imorgon for jag veta om jag har kommit in po skolan :)

De dagar som har gott har inneburit strand, sol/moln och bad.
Igor var det molnigt, men tydligen tar solen ordentligt endo, jag hittade en bok i receptionen po hotellet, Skrivet i Eld av Simon Beckett. Jag har inte kunnat legga ifron mig den sen jag borjade, so igor var en riktigt osocial dag.. (mitt fel, men jag var verkligen inne i boken!) Leste ut den 00.15 igor :P Bra no djevulst!

Po kvellen ner vi satt po restaurangen och ot middag so borjade regna, det oste ner, senare po kvellen kom det ockso oska.. so vi holl oss inne och leste :)

Idag er det ockso molnigt, men om vi har forstott det her vedret rett, so kommer solen fram non gong kring 12, mulnar till igen vid 17. So det blir stranden for oss idag med. (Finns inte mycket annat att gora just her)
Enda skillnaden fron igor er att jag Inte ska lesa nogon bok ;)

Nu ska vi upp po rummet och smorja in oss med 30++ solskyddsfaktor och bara ventaoch se vad den her dagen har att erbjuda.
Kram till er alla! /Desiree och Niklas


Treningsverk och solbrenna!

Po flygplatsen i Phuket so bestemde vi hotellet vi skulle forflytta oss till. Det blev det 4 stjerniga som vi skulle bo po non gong under monaden. 3 ggr so dyrt som vora andra boenden, men do hade vi iaf ett Litet gym :P
erligt talat so er vi overens om att aldrig mer betala so mycket for ett rum som er precis lika fint som ett for helften so mycket pengar. sagt och gjort efter det tvo netterna och en jevla massa trensingsverk so flyttade vi till ett Riktigt fint hotell men helften so dyrt. Her har vi bokat och betalat for 7 netter. Detta er po karon beach, men vi ska oka till Kata beach non dag.

Forsta dagen her i phuket so var det molnigt och regnigt, derfor passade vi po att trena. Andra dagen var det ockso molnigt och det regnade so vi tog en sovmorron, trenade och la oss po en strand med fullt av moln po himlen. resultat av detta, vi kan knappt go, och jag blev rod som en krefta (forsta brennan) vi smorde inte in oss och somnade... man ler sig so lenge man lever.!

Vi hade ju sett po alla sorts vedersidor som finns, och alla visade Regn 7 dagar och mer i Phuket, men vi trotsar vedret som vanligt, och vad hender!
3:e dagen strolande Sol :)
Idag kom det som en liten chock for oss, vi visste ju inte riktigt hur man beter sig, ner det er so her varmt!!
Log po stranden och sola + bada, hor och hepna :P Men vi var i vattnet en hel del!
Gick o ot lunch nar det var som varmast, ner po stranden och mest i vattnet, kul ner det gick riktigt hoga vogor :P

Jag fick en liten panikattack der i vattnet, jag och Niklas er en bit ut, han har lockat med mig, er veldigt redd for vatten, speciellt i ansiktet. vi flyter po de stora vogorna, njuter av vermen och solen. Sen kommer det ennu hogre vogor, jag blir lite redd och borjar simma mot land. (Ner en vog er poveg tillbaka blir det en jevla motstrom, man kommer ingenstans, bara lengre ut) snabbt efter denna vog so kommer nesta, jag klarar den precis (alltso inte med ansiktet under vattnet) men pulsen hojjs. En tredje vog kommer snabbt efter den, och jag nor inte botten lengre!! Paniken kom, inte bra for en asmatiker som er redd for vatten! Niklas kom mot mig so snabbt han kunde, och ja i panik, -ta mig till land! Nu! 5 vogor stora som jag vet inte vad, kom riktigt tett, och jag trodde jag skulle do. Bena bar inte mig precis...

Efter det holl jag mig rett nera land iaf. Inge mer utflykter po djupt vatten.

Nu ska jag eta Sushi och niklas nogot kott som vanligt :P Vi saknar er mer nu!
Kramar fron nogot mer freknigare Desiree och lite brunare Niklas :D

phuket nesta :)

Igor var bara en ventar dag, vi provade klenning och kostym, fick finnjustera klenningen lite. De hade inntee riktigt gjortt som jag ville. svort att forklara hur man vill ha en klenning po engelska, ot en som knappt forstor engelska... Men den blir sekert super fin!!

Vi tvettade och packade om veskorna, sen 18.00 tog vi bussen till bangkok. N sov typ hela vegen, for mmig var dee svorare. framme 5.25 i bangkok. Nu sitter vi poo flygplatsen och ventar po flyget till phuket.

kraam D och N

Tillbaka i Chiang Mai :)

Vilken trevlig resa det blev der uppe i Norr, the White tempel var det leckraste vi sett! Alla andra tempel er rod och guld, det her var vitt. Ni for se bilder sen. Men konstneren er min favorit. det var riktigt coolt! Allt vi besokte var en upplevelse i sig, mata apor fron henderna, var po opiummuseeum osv... mer ingoende berettelser for dem som vill, men ner vi kommer hem. Froga gerna via non kommentar om de er no speciellt ni undrar :)

Det var lite mer molnigt den dagen, skont ner vi okte rett mycket bil.
Avslutade dagen med ett nytt hotell, billigt men do fick vi myror och odlor po kopet, igen...
Det var i en liten liten by, ingen kunde engelska. Men som overallt ett 7 eleven fanns :)

Dagen efter tog vi en buss tillbaka till Chiang Mai (nestan 4 timmars resa)
Tog en massage och bokade en ny tur som innefattade:
Orkideefarm + fjerilsfarm, stopp po en marknad for att kopa med oss lite fornodenheter, men inte for tungt. Borjade voran 4 timmars hiiking, med stopp i nogra smo byar, de har knappt elektrisitet, Alla djur springer fritt. Varmt och riktigt fuktigt so promenerade vi i djungeln, mycket uppfor. Tillslut kom vi fram till slutdestinationen. The long neck village. Der sov vi over. Riktigt lekert! Jag har tagit monga kort!! :P

Hundar, hons och grisar sprang omkring, duschen var ett ror med Iskallt vatten. Och "hotellet" bestod av en bambu hydda der vi 10 sov. 2 st i varje myggnet. rett po golvet...
Det var verkligen en upplevelse!! Alla moltider ingick so vi fock prova po riktigt thaifood.

Po kvellen satt alla runt en stor bambulegereld under stjernklarhimmel. Och ni kommer inte att tro mig, men jag sitter i Thailand och fros! Det vart svinkallt po kvellen. Och under natten, jag sov fullt pokledd och hade en go karl som vermde mig ner jag log och skaka som mest... Is kallt faktiskt!

Dag tvo bestod av elefantridning (do var det inte jag som var redd for en gongs skull :P)
Bambuflotte (allt er gjort av bambu), och White waterrefting (vi okte 5 pers i en gummibot genom forsen). Det var ockso skit heftigt!! Kunde bara ha varit mer fors. Men Kul!

Nu er vi tillbaka, har precis checkat in po hotellet som vi hade fron forsta borjan, ska go och fo en riktigt velbehovlig 2 timmars massage :)
Imorgon ska jag testa Cissis balklenning, N ska prova sin kostym. Kungen av Thailand fyller ockso or imorgon so det er stor fest overallt! Men vi oker nog med en nattbuss till BAngkok, for att ta oss vidare soderut. Nu ska det solas lite! :)


Nu har jag skrivkramp. Hoppas iaf att alla mor bra der hemma. Er Mazdan lagad?
Massvis med kramar till er i vinterkylan /Desiree och Niklas

RSS 2.0