Härligt

Nu närmar sig vårt stora påskbesök. Gudmor Amalia kommer och hälsar på och längtan är stor, rättare sagt enorm!

I helgen har vi haft helg precis som vanligt, Niklas har jobbat natt och jag har fredagsbadat med Ronja, farmor och kusin. Blivit bjuden på middag haft en ensamnatt och varit på coop och packat upp varor. Haft innebandymatch och en grilldag med Alica och Jennifer.

Nu är det tre arbetsdagar och sen påsk!! :-) oooo vad det ska bli härligt!




Jävligt mycket gladare!

Haha, har min ilska tagit ut sin rätt`??
Nu på morgonen ser jag ju att något har blivit ändrat, Min fina fina vän ska spela på lördag!!!! Men så jävla riktigt!
 
Det blev en bra helg det här!
 
STor kram på er ;)

En jävligt arg en

Igår då jag kom hem från min innebandy träning, då fullkomligt kokade jag!! Jag var så förbannad på en orättvis behandling och sedan en ilska som gick över på mig själv. 
 
Igår var det våran sista träning, på lördag är säsongens sista match. Är man 12 pers på träningen och har varit det de senaste veckorna då ska väl för fan alla 12 få vara ombytta till sista matchen!!! Av de 12 personerna som var på träningen får 11 spela!!! Jag bubblar av ilska alltså!
Dessutom får en rätt duktig yngre tjej spela på matchen, som har tränat EN GÅNG med oss!
Och istället får våran mest ambitiösa tjej vara "bänkad".
 
Hon slutar tidigare från jobbet, hon kommer på sen-jävla-träningen som slutar 22.00 trots att hon ska börja jobba före fan dagen efter. Hon ger ALLTID 100 % på träningarna och blir ändå den enda av 12 personer som inte blir uppropad.
 
Detta gjorde mig så himla ARG, ledsen, frustrerad och upprörd. Och efter att jag hade varit upprörd hela vägen hem , och febrilt sökt efter nån lösning som jag kunde göra. Något jag kunde säga till min fina kompis eller något jag kan göra för att visa min ilska till tränarna... då kom jag på! 
 
Jag skulle ju inte ha varit så jävla svensk och len och bara suttit och håll käft. Det är så typiskt att man bara är tyst, trots att många av oss kanske ville lyfta den stora Frågan. Jag blev så djävulst arg på mig själv, att jag inte hade tagit tillfället och frågat inför alla - varför ska inte * spela??? Varför inihelvetet ska inte hon spela??? 
 
Fega svennebanan, det är jag det!
Åhhhh, vad man kan ångra sådana lägen... 
 
 
Jag funderar starkt på att säga att jag är "sjuk" just innan matchen, bara för att protestera att jag tycker inte att det är okej att behandla människor hur som helst!
Fan va orättvisa!
 
Tack för att jag fått skriva av mig, hoppas inte att jag smittade över ilskan till någon annan idag. :P Det hade väl varit onödigt :P Men nu ska jag skrapa av mig denna irritation så inte mina fina klienter blir drabbade av en sur sockärring :D haha Jag rutschar vidare! Kram och Hej! /D <3
 
 
 

Tack morfar

Ronja fick en riktigt fin filt idag på posten. Det var hennes morfar som hade skickat den :-) tack tack.



Räkna är inte mitt +

Idag börjar en spännande vecka på jobbet!
Jag har egna besök från idag till någon vecka framåt. Det är himla roligt, däremot är det lite spännande med besöket idag, det har blivit lite tjorv kring utbetalningen och jag fattar inte då man räknar pengar hit och pengar dit. Jag får inte ihop summorna. Men matte har ju aldrig varit min starka sida heller... Hm undra om jag sitter på rätt arbetsplats då :P 
 
 
Inget nytt har hänt i vårt liv heller.. :P Ronja är på samma utvecklingsplan som tidigare, går omkring, går upp i trappen, har ätit havregrynsgröt till frukost och börjat vara lite ledsen då jag åker. Speciellt om jag inte varit hemma så länge. Jag längtar tills innebandyn är slut då kan jag träna med Ronja och kanske Niklas istället. Jag tycker att jag hinner träffa henne så lite..
 
 
Men på lördag är vår sista match för säsongen!! :) 
Ska samtidigt bli tråkigt att lämna innebandykompisarna... dilemma.
 
Jaja, nu har jag inte tid att sitta här och filosofera. Borsta tänderna och hoppa upp på cykeln. (ja är ju lite långsam på morgonen så därför blir de oftast cykeln, tar ju 15 minuter snabbare!) 
 
Men ha en jätte fin dag allihopa!!
Stor kram /D

Discobruden

Ronja diggar till super bass



En gång i kvartalet är månen full

God Morgon! :) Idag är jag helt återställd sedan lördagens bravader :) Min mor var visst på besök igår, tyvärr inget jag kunde ta del... Men lite barnpassning var guld värt. kring 17.00 vaknade människan i mig till liv, jag åt då min frukost/lunch och vi fick även lite söndags besök! 
 
En väldigt oeffektiv dag måste jag säga. Men Fia fyller bara 30 år en gång ;)
Jaja, nu ska jag cykla iväg till jobbet. Blir en fin dag idag också!
 
 
Kram Kram mina vänner
/D

När trollmor har...



Våran lilla gounge! Hon är svår att inte gilla, har hittat någon slags bestämd, bourdus och charmig personlighet. Upptäckte nu att hon går som Niklas :-D Kanske sprättstilen ändå är bättre än Sundbaumsstilen :-P hahaa. Oavsett hur hon går så älskar vi henne i tusenfalt.

Sov nu min lilla skitunge! ;-) Jag ligger i gästsängen 1.5 meter från Ronjas säng. Hon ligger och jollrar med sig själv, mjukisdjuren och Lumilove.

Vi provade det med att lämna henne skrikandes och till slut skulle hon ju somna utan att grina. Men det där passade aldrig Ronja, så nu är vi med henne i hennes rum ca 25-30 min. Då brukar hon ha somnat, och ändå glad i hågen :-)

Så nu ska jag tassa ner till min fina sambo. Kram på er och sov så gott :-) /D

Skitglad idag

Idag är det -17 hos oss. Jag sitter precis och överväger om jag ska promenera eller cykla. Vilket som känns minst kallt..
Apropå glädje, igår kände jag en enorm glädje inför min innebandyträning. Och från det att jag gick hem från jobbet igår så längtade jag tillbaka. Ni får inte missuppfatta mig och tänka att jag har det tråkigt hemma :P Nä, det är ju här som mitt liv blommar. Att få se våran lilla tjej utvecklas och faktiskt förstå vissa små sammanhang och försöka stappla sig fram som en 90 åring. 
 
Nu är det vår och det är snart ett år sedan som jag låg på BB. Jag kan ju skratta då Niklas tittar på Ronjas navel och är så nöjd över hans egen insats. Jag sträcker på mig, tittar på Ronja och säger, ja nog var du duktig som fixade en snygg navel men jag känner mig helvetes duktig som fixade hela tjejen! ;)
 
 
I 10 månader har vi tampats med vaken tjej, febrig tjej, magknip och snorig tjej. En jävligt glad tjej och en väldigt bestämd tjej. Vårat liv har givetvis förändrats men jag är samtidigt glad att vi faktiskt inte lägger vårt liv på hyllan, kastar in handduken och tar av oss skorna. Nä. Jag är så himla glad att vi faktiskt kan leva vårt liv som vi vill ha det och att vi har fått en till passagerare på färden :) Jag menar inte nu moster Cissi, om än hon också verkar ha följt med som ett bihang då Ronja kom. Men jag gissar att det är väl sånt man får räkna med :P Vi är inte alls bittra över all den hjälp vi får av henne! Tvärtom, enormt tacksamma!
 
Ja, som ni kanske kan avläsa, idag är jag lycklig över det liv jag lever just nu. Jag känner entusiasm inför våren, sommaren, hösten och vintern. Jag glädjer mig av de små dagarna som vi får chans att njuta av. Jag glädjer mig av personerna i min omgivning som gör dessa dagar till små livslustknippen. :)
 
 
 
Och nu hoppas och önskar jag att någon annan fått lite glädje av allt mitt överflöd. Och jag hoppas att jag får chans att göra minst en person glad idag! Det är min ambition idag. :)
Stor varm kram till er!
/D

Lördagens bilder








En finare lördag

Lördagen innebar match för våran del, en hård match i Boden som har resulterat i en väldigt stel kropp idag :-) vi tog en spontan lunch ute i detfria. Grävde fram eldstaden på gården och stekte kebab. Riktigt gott och härligt att få vara ute! 
Vi pratade med mormor på skype och hälsade sen på farmor och efter det, somnade jag på soffan, precis som alla andra kvällar :-P 
 Ha en fin söndag! :-) kramar /D

Ronja 10 mån




Min 10 kilos älskling

Igår var Ronja på besiktning. 
 
78 cm lång
10.1 kg
 

Godkänd i pinsettgreppet och klappahänderna-testet.

10 månader gammal, hon står helt själv och tar ett flertal steg utan att hålla i sig. Hon har fått två tänder till och hon är en riktigt gladskit. Bra humör och busar med Sally så fort tillfälle ges, eller busar med allt så fort tillfälle ges. Glad i maten och äter typ allt vi proppar i henne, förutom broccolimat... :P
 
Min praktik fortsätter och jag är inne på min 7:e vecka av 20. Dagarna rullar som på i samma hjulspår, det händer ju inte så mycket oförutsett trots att alla människor är olika.
Påsklovet är nära, ska bli skönt att få någon dag ledigt. Jag har inte riktigt vant mig än med 8-17 och sitta still en heeel dag.
 
Mitt välmående då? jo, jag tog mig faktiskt en massage igår, på Parelle. Kändes väldigt välbehövligt! Behöver inte kommentera massören men jag kommer nog att prova någon annan massör nästa gång. :P Har kvar två gånger på mitt presentkort! :D
 
 
Nu ska jag cykla iväg till mitt lilla jobb. Ha en fin dag allihopa! Tror att solen kommer att titta fram idag.
Kramar /D
 

Promenadskor

Igår var första gången jag såg Ronja ställa sig upp utan något stöd till hjälp.
Idag är våran älskade gullhumla 10 månader gammal.
 
Hon utvecklas nu, och fort går det. I fredags då jag flexade en timme på morgonen tar Ronja sitt första steg utan att hålla i sig. Trots att pappa är med henne 8 timmar per dag, så valde hon ändå att gå ett steg då jag var hemma :)
 
Igår då gick hon till och med ett par tre steg, tror att en kombo av trötthet och övertrötthet gjorde att hon glömde av sig många många gånger :P
Igår lekte vi också i Nimbys värld och grattade faster Sandra. En söt tjej i två pippilotter for omkring och pussade alls småkillar på Nimbys :)
 
 
Idag är det åter jobbvecka och det jag har haft miniångest för i tre veckor, inser jag 3.22 i natt att jag totalt glömt bort glömt!! Det är min tur att bjuda på måndags fika... Faaan. Börjar 08.00 då butikerna också öppnar... Problems. Man får verkligen Inte glömma detta, det är extremt viktigt för många på arbetsplatsen. Typiskt..
 
 
Men det är inte så mycket att göra åt det.
Ny vecka nya överraskningar
Kram på er i -25
/D
 
 

God morgon vackra söndag!



Mä! = Ronjas standarduttryck :-)

RSS 2.0