Min mormors glajjer




Snabbtitt till 1 Juni

Jag har slagits av tröttman... Vill sova ut ordentligt! 
 
Igår kom jag till insikt och sa upp mitt step inkort, kortet som inte använts på snart 10 månader. Det känns som att tiden inte riktigt räcker till... 
Kändes lite små jobbigt att säga upp ett sånt långt medlemsskap.. men vi gjorde en bra deal och jag är välkommen tillbaka när jag vill! :) 
 
 
 Mitt i veckan på denna praktik, jag är inne på min 5:e vecka och har nu 15 stackars veckor kvar. Det är en tid att se framemot med födelsedagar, sthlms-besök, innebandy, Östersundsbesök, stugan, påsk, skidor, nationaldagar och avslutningsvis Kiss-konsert med min fina sambo. 
 
Kommer att vara en fin vår med en 1 åring i huset som förmodligen springer omkring.. Jag ser verkligen framemot dessa 15 veckor. Morgonens klädval, promenad eller cykla till jobbet, lunchlåda och frukt packad. En ritual man går igenom varje morgon vecka ut och vecka in. Det är väl härligt! Rutiner för både kropp och mage. 
 
 
Nä, nu måste jag börja promenera, blev så idag då kedjan hoppade igår... :P 
Ha en fin dag idag! Stor Kram /D

Älskade helg

Detta är vad jag kallar helg!
Bad, Sushi, film och massa tända ljus.
Innebandymatch, forward och lagkapten.. samtidigt som min kära sambo hade hockeymatch. Avslutade lördagen med en mysig kvällstur till tällträsk för att besöka farmor.
Strålande sol, långpromenad med familjen och Ronja i pulkbacken. Söndagsbesök och söndagsstädning. Middagsgäster och Milanmatch. Mycket trevlig helg från början till slut!
 
Ny arbetsvecka och jag ser framemot både veckan och helgen! :)
 
 
Jag önskar er en fin dag, Kram på er 
/D 
 

Umeå - Piteå??

Känner ni vad solen ger energi och då är det säkert dubbelt så mycket till er som har möjlighet att vara ute. Dag ut och dag in, ser jag solen gå upp och sedan ser jag att det blir mörkt och då går jag hem :P Haha, men jag njuter allt vad jag kan genom att titta ut över isen och se alla andra människor njuta av det vackra vädret.
 
 
Den här morgonen fick jag njuta av min dotters sällskap. Sötnosen våran! Hon växer verkligen i en rasande fart.. Helt otroligt sjukt hur fort det går...
 
Vagnbekymret börjar bli löst, nu är det bara en liten liten detalj kvar.
Den finns i Umeå och mamma är inte där just nu... hm. Den behövs hämtas rätt snabbt om jag skulle få det priset... Jag ska grubbla över detta i dag. Det är ju betydligt enklare att få hem en vagn från Umeå än öckerö... :)
Hojta gärna till om någon tänkt köra mot Piteå från södra sverige ;)
 
 
Grubbel grubbel. Nu bär det av till jobbet, två dagar kvar tills en efterlängtad helg :)
 
 
Önskar er alla en fin dag!
<3 /D

Barnvagn köpes!!

Köpes en barnvagn med sittdel!! Mottages alla tips,
gärna en brio Happy -09 då passar den på chassit vi har. Men som sagt alla förslag mottages. :-) Enda kravet är att den ska gå att ha både mot och bort från den som kör.

I helgen upptäckte vi till vår förskräckelse att någon (förmodligen hankatt) har pissat på vår vagn!! Det stank kattpiss om hela vagnen, åkpåsen, regnskyddet och en filt :-( Bra start på helgen...

Däremot tack vare min underbara sambo så gick åkpåsen att rädda. Det är en voksi Urban och underdelen är av ull, vilket innebar ullprogrammet med ättiksprit. Tog faktiskt bort den lukt som fanns.

Vagnen kastas, och regnskyddet har jag inte ägnat en tanke åt ännu. Däremot en ny vagn snarast är min önskan. Lilla Ronja sover inte bra i hennes liggvagn, där också fötterna hänger utanför 1 decimeter..

Big problems...
Men hoppas bara att det fixar sig snabbt.

Annars har det faktiskt varit en bra helg :-)
en bild på skruttungen på min gamla gunghäst :-)





Glad alla <3 dag



kram från oss :-)

Mormorbesök

En fin dag igår, mormorbesök, lunch på stan med alla mina finaste och sedan ett par tre massager i det mysiga massagerummet :-) Det är faktiskt bland det roligaste under veckorna nu, att få massera!

Nu ska jag cykla till praktiken. 16 veckor kvar :-)



kram på er! /D

Fismage och snarkningar

Veckan börjad ju helt underbart! Fick kännedom om vecko loppan. Som namnet avslöjar, en loppis :-D Fyndade tre plagg till R för sammanlagt 20 kr! Det är väl helt perfekt!!

Min praktik går annars bra, jag trivs med uppgifter och kollegor. Möjligt att detta kan bli en framtida arbetsplats, men LÄS inte tills jag dör. Fisig mage och tunga ögonlock av allt stilla sittandes och möten hit och dit. Det är inte riktigt min melodi :-P En till nackdel med heltidsarbete, är all tid jag missar med min dotter. Om jag nu börjat klaga så ;-)

Inser dock att man får ta vara på varje minut man har med henne, och även med Niklas.

Sötnöten min!



kram kram /D

Solstrålar, pengar och kärleken

Idag är det en bra start på helgen. Att vakna med ett leende på läpparna en fredag, då kan det inte bli annat än bra!
Idag blir det cykel till jobbet, onsdag och fredag cyklar jag. Vill komma hem lite snabbare. Och min glädje kommer att fortsätta på väg till jobbet, när jag trampar för fullt med någon bra låt i lurarna. Det går ju så himla snabbt och jag vill bara trampa snabbare och snabbare för att kanske slå tiden sen sist jag cyklade :P
 
 
Idag har jag även något slags lugn i kroppen. Känner mig inte stressad över någonting. Har bockat av några saker på min ATT GÖRA lista. Men största orsaken är nog att jag känner ett litet lugn över ekonomin. Att ekonomin kan ha så stor betydelse för människans välmående. 
Igår insåg jag att under min sista termin som börjar i januari 2014 och slutar i juni 2014, kan jag jobba 75% om jag vill. Och som jag vill! Det innebär att min "fattigastudent"period är klar redan i December i år!!
 
 
Kan vara så, vi får hålla tummarna och hoppas :)
 
 
Något nytt på Ronjas utvecklingsfront... Nja, hon får ibland till ordet hej och mamma. Hon vinkar till allt och alla speciellt på Ica. Kryper i en hiskelig fart, ställer sig upp över allt och står vissa stunder utan att hålla i sig. Hon är fortfarande en glad skit som kan skratta ihjäl sig på kvällarna då hon är trött. Trygg i sig själv och sticker gärna iväg på egna upptäcksresor. Sover själv, vaknar ett par 4,5 gånger per natt. (Niklas springer ;) ) Nä, men min lilla unge är helt underbar och skänker såååå mycket glädje att det är ofattbart. Jag älskar dig <3
 
 

Nu ska denna lilla mamma hoppa på cykeln och trampa tills mjölksyran knackar på. Och jag hoppas verkligen att alla ni får en super fin dag och lånar lite glädje och energi från mig :)
 
Kramar /D

En liten promenad kan göra dig glad!

Vad jag önskar att alla människor hade möjlighet att kunna promenera till sitt arbete.

frisk luft = bättre immunförsvar
En promenad ger energi och man kan med gott samvete trycka i sig den där chokladbiten på kvällen. Det är ekonomiskt!

Sen är det också en bra sak om man vill hinna släppa arbetet innan man kommer hem. ca 25 minuter har jag på mig att tänka kring jobbet, då jag tar i handtaget ska det vara som bort blåst. Då är det 100 % familjen!


Arbetsförmedlingen kollade bland sina anställda vilken kommun som hade bäst hälsa. Arvidsjaur hade bäst, kanske är det för att deras parkering ligger 300 meter från AF.


Tips: parkera alltid längst bort ;-)



glad unge som fått eget rum :-)


sen måste jag bara stolt visa upp min nyaste gåva från min fina syster! Underbara du!



kram kram /D

RSS 2.0