En Lugn dag för Desirée

Här sitter jag, ledbrötte som en pitbou skull ha sagt :P


Började dagen med att skjutsa vårat "lossasbarn" till skolan i Bersika, snabbt som attans till Pålis för att jobba sista arbetspasset (på schemat) Fick med mig därifrån en bukett rosor, aladinask å ny bakad fryst mjukkakko ;) Sambon min ligger i lä jämfört med hän!

Efter det så hjälpte vi/jag svärmora att flytta. Bar en massa tunga kartonger minst tusen gånger. Direkt efter det hämta jag upp en vän i nöd, hon hade 30 min på sig att prata av sig. Hoppas att de lätte fogelhjärte nalta :)
Samtidigt böt jag om till en gammal skön outfit, nämnligen innebandy stussen! :D

35 min senare stod jag i Backas B-hall med klubba å skor! Konstant spring i 1 timme, flåse upp i halsen.. Men roligt nå djävulst! Min kära syster var givetvis också med. Sen var resten 40+ are ;)
Summa av kardemumman, jag har börjat spela innebandy i ett korpen lag. Match Tisdag kring 21,22 i hortlax sporthall. Be there om ni vill se en veteran :P

Annars har det varit en jävligt lugn dag idag... skönt att få vara "ledig".
Nu som sagt är jag helt Ledbrötte, kröp in i läggan på alla fyra. Gissar att morgondagen kommer bli värre, och dagen efter det ett rent helvete... Men nu är jag ju tjejen som tar tjuren vid horna och kastar inte in handduken för minsta lilla :p


Ett varmt bad med mitt nya svartvinbärsskum från Lush väntar just nu!
Jag kommer att somna som ett pensionerat murveldjur ikväll.
Sov så gott alla Prinser och Prinsessor Kram D




Höstmyser med pojkarna & nya gardiner

Vilken härlig kväll, mackeboy och nickeboy sitter å äter godis å ser fotboll. De har även tryckt ett skrov... Själv har man varit lite nyttigare å ätit fil å musli :P
Den lediga dagen har varit underbar! Vakna tidigt i Tällträsk, var ute  med min hund i höst solen, sen satt jag faktiskt och la pussel. Det är en liten tradition att göra det till Jul, men jag blev sugen igår kväll och fortsatte även idag. Jag är en sån människa som inte kan slita mig från pusslet! väldigt roligt tycker ja! Maria, du skulle bli avundsjuk på mig, för det är två stora köksbord där, (ingen är ju där nu) så pusslet på 1500 bitar ligger på ena, och alla bitarna är utspralade på det andra! :) Gick inte att få det mer perfekt!


Idag har jag även fixat lite höstmys i läggan. Satt upp nya gardiner och bytt plats på de andra. Lamper och ljus lyser överallt, och jag har stora planer på lite ny inredning. Jag bara njuter av atmosfären här, just nu!


Jag har även "slutat" jobba som personlig assistent, eller tänker bara jobba där när de behöver lite extra. Känns riktigt skönt, nu är jag ju ledig Varje helg! Så ring hittar vi på nått!

Är väl tyvärr då också Uppbokad två helger framöver... Men lucker hittar vi alltid :)


Sista arbetsdagen imorn i Pålis. Ska lägga mig snart. Kram å Go natt! :)


Stenbocken är ledsen i ögat..

Hej hopp hallå :)

Nu är jag hemma i min egen soffa, har faktiskt plugga matte idag, det har släppt, tro det eller ej, nu förstår jag talen :) Har ätit en underbar middag med min sambo, som jag uppenbarligen hade saknat Hur mycket som helst!! Först när jag kommit hem inser jag hur kär jag är i han! Massor!

Jag å Isa ser tv och N är på hockey träning. Ska se välkommen åter, verkar vara ett program i min smak :P


Men idag blev jag lite nere.. har eller hade ett heltidsjobb som personlig assistent.. plus att jag masserar 50% åt korpen. Men då ringde de och sa att jag bara ska jobba extra som personlig ass.. när de ringer. Okej, det är lite mitt fel, för jag sa att jag ska sluta 22 nov. Och jag har lämnat schemat från korpen å gett några exakta dagar och tider som jag kan jobba på. Förstår att de inte kan anpassa sig helt efter mig. Men nog hade min ekonomi räknat med de timmarna. :( Jag är ledsen!

Stenbock som man är, blir ledsen när man inte får jobba.


Får ta vara på tiden ist med min älskling!
/D

Hjärtebank å en massa saknad!

Hjärtat bankar som en hammare i bröstet som vill ut..



Niklas ringde precis, han är påväg hem från en hockey match. Jag kände mig så kär när jag pratade med han. Kanske för att jag vet att vid den här tiden imorgon, då ligger vi som vanligt i soffan och ser på tv, han med armarna runt mig och jag med ett leende från öra till öra.
Det är så typiskt mig, andra kallar de en förmåga, att så fort jag åker bort stänger jag av känslorna.. till en viss grad iaf. Jag har saknat min älskling massor, men det "släpper" alltid dagen innan jag ska åka hem, då saknar jag han Grymt mycket mer!
Förstår att jag låter lite kall...
men de är skönt på ett sätt, då slipper man den "jobbiga" saknadskänslan under hela resan. 
Nog om mitt hjärtebank.


Idag har jag även träffat mitt hjärta Amalia och den underbara människan Evelina Bihl! Kan nått annat syskonpar sprida sån glädje? Vad vi har fått skratta än en gång!! De är fina människor helt enkelt.
Vi köpte med oss Sushi och for "hem" till Sollentuna, Barnen blev hur lyckliga som helst när det blev Sushi ist för mc donalds hamburgare som jag hade förberett dem på. (Ni som läst min blogg under tidigare barnvaktsdar här, vet att fantasin på mat tar slut så här på slutkampen :P)


Gott nå Djävulst!
Kär nå Djävulst!
Saknar mitt barn nå Djävulst!
Kommer att sakna mina tonnårsbarn här nå Djävulst!

Och som mina små änglar till syskon vet, så saknar jag Alltid dem med!! Ja, jag kan göra en lista som aldrig tar slut på personer, vänner saker, händelser som jag saknar!
Men varför ska man alltid sakna nånting? När man är på ett ställe, så saknar man alltid det andra? När man har en sak så saknar man en annan sak?? Kan man Aldrig vara nöjd?
Förklara!

Puss å Go natt min Skatt /D


Lyxweekend i Sthlm?

Jag har anmält mig till en tävling på Mix megapol, Hotell Timell. Man får en lyxweekend i sthlm för 2 pers, och det enda man behöver göra är att ringa snabbt som bara den, om de säger ens namn i radio..
Låter lättare än det är, kl 7, 9, 11, 13 och 16 ropar de upp namn. Man har därefter bara 10 minuter på sig att ringa dem. Inte sitter väl jag klistrad vid radion, men nu känns det som att jag måste det! I en timme har jag lyssnat, men de ska säga namnet efter 14!! Är inte det lite fult, att de säger en tid men för att hålla kvar lyssnare drar de ut på det hela 1 timme!!

Jaja, vill man nog mycket så sitter man ju kvar ;)




Äppelträd och gomusik

Somna igår kring 03.00, Fönstret på vid gavel så att jag fick linda in mig extra under duntäcket. Himlen var konstigt orange och de gigantiska äppelträdets konturer blev en riktigt skönbild för ögat. Samtidigt som jag lyssnade på min balladplaylist så smattra regnet mysigt på taket utanför. Det var ett underbart sätt att få somna till! Försökte ta kort på den vackra bilden som mitt äppelträd utgjorde, men konstaterade väldigt snabbt att en bättre kamera Ska inhandlas i Thailand.


Upp tidigt.. för att vara med på ett Body pump pass kl 12, undrar bara hur mina krampande vader ska klara det?? Kanske ändå är uppladdningen som är viktigast, så jag ska äta en gröttallrik till frukost!


Sen idag får jag Amalia besök igen!! Hade redan börjat längta efter henne igen! :)

Hojjres!


Min underbara säng under barnvaktsveckorna


Vem sa Euforisk?

Jaha, då blev det blått som styr i 4 år till, gör mig ingenting!


Måndag morgon - trött som en Gnu!
Blev ett långt nattligt samtal med min kära pojkvän, trevligt som vanligt, trodde inte att man kan ha så mycket att prata om efter snart 9 månader. Borde ta slut nån gång tycker man, men peppar peppar.
Somna först halv 3 tror jag... Inte bra! Upp före Fan för att ge min tonnåring frukost på sängen. Det är Linas 15 års dag idag :) Sen stupa jag igen och vakna 12 tror jag..

Åkte och tränade, och är riktigt nöjd över min prestation! (hör å häpna, jag gav beröm till mig själv!)
Härligt nå djävulst, kände att huvudet sakna energi efter ca 2 timmar. Skulle tvätta av Eplipsen och kom på att jag stod å spraya rengöringsmedlet på min tröja!! Pinsamt! Kolla sig snabbt omkring så ingen såg det och fick mig ett gott skratt!

Väl "hemma" tog jag mig ett 32 gradit bad, låg säkert 1 timme och söp in all luftfuktighet så att jag blev alldeles dåsig. Skön känsla! Förklarade den som Euforisk, tyckte att det ordet passade in vid detta tillfälle.. Men visste inte vad de betydde! Vem har lärt mig det här ordet?? Konstigt!



Efter denna egentid i badrummet, så åkte jag å minstingen å hämta pizzorna. Kände mig som mamma till världens största familj. 2 Stora familjepizzor, 4 st 1½ liters drickor, 6 pizzasallads kartonger och 3 beasåsar... Hallå, till 4 tonnårstjejer, en minsting, jag och en 17 årig grabb! Men tro det eller ej, allt gick åt förutom 1 slize... Då har jag också varit proppmätt i 2 timmar! :P
Tackar gud fär att jag tränade som en zebra idag, så jag sitter med gott samvete å tänker tillbaka på pizzan och all Coca cola jag drack ;)


Slutsurrat för mig här! Ska ringa dalingen min ist, känns som att jag vill ringa upp han igen direkt efter att jag lagt på!
Sov så gott alla goingar!
Kram Desirée


Herregud va spännande!

Jag är den mest opolitiska människan i norrbotten tror jag.. men helt plötsligt, just innan jag skulle förtidsrösta så blev jag liite lite mer insatt. Och nu efteråt har jag blivit ännu mer påläst. Jag blir även mer säker på att jag röstat "rätt". Enligt ett test på internet så skulle jag tydligen vara sverigedemokrat.. det kan väcka debatt! Men jag förstod inte riktigt frågorna, och personligen håller jag inte på dem!

Nu kom de till och med in i rikstaden.. hur kommer Sverige se ut efter detta??

Plötsligt så blev det väldigt spännande också inför valet. Men det är väl tävlingsmänniskan i en som börjar sprätta :P

Nu bär det av till Arlanda! Tråkigt att lämna bort brodern igen :( 
Kommer att sakna sötungen min!  

Massor med Kramar å Pussar till Emmeboy och Niklas!

/D

Sköna söndag

Söndag, känns som En Söndag!


Vakna 10, kändes okej. Då har man inte sovit bort hela f.m iaf! Ensam vaken i detta gigantiska hus på 4 (inredda) våningar, men det var skönt. Jag har pula på i köket, diska bort berget från gårdagens festligheter, stoppade in en sommarkaka nr 2 i ugnen.. Tänkte att den förra skulle räcka till måndag då det är Linas 15 års dag. Men den tog slut igår. En rätt trevlig angelägenhet :P
Åt min frukost i godan ro, lyssnade på skönmusik och bara njöt av lite egentid!
Har morgonsms:at med min käraste och ungdomarna har vaknat upp ur sin dvala en efter en.. (min egna ungdom han sover än...)
Idag är det inget speciellt inplanerat, en hämtning och en skjutsning och ett träningspass.
Intressant att se vem som kommer att styra Sverige imorgon... Håller tummarna ;)


Råpat lacken på porschen...

Lördag som inte ens kändes som en lördag...


Sov länge, å trångt med Amalia i en 1.20 säng :P Finns de hjärterum så finns de skjärterum ;)
Har inte gjort ett dugg nyttigt idag, bara varit inne. När jag väl ville gå ut då började de spöregna. Men va gör man, en innedag kan ju också vara mysigt.

Minstingen har varit borta hela dagen hos en kompis, och sover där även inatt. Lina och lukas har varvat med en massa kompisar, å gott bort till en massa kompisar. Frihet under Ansvar, de är ett uttryck ja gillar skarpt. Om de bara sköter sig visst kan de få göra som de vill! Den här veckan är det jag som bestämmer, och då tycker jag de kan få lite friare tyglar ;)

Det blev en sen Lunch, pannkaka med bacon i. Sen serverade jag Flygande Jacob till en Ännu senare middag. Andreas ringde å fråga hur vi mådde, och jag bekände en stoor 1 meters råpa på Porschen.... *skäms ihjäl*
Men till min stora lättnad hade den varit sen tidigare, gissa om jag blev ett kilolättare!! Jag har gått å gruva mig hur jag skulle förklara mig, för jag kunde inte hur jag än försökte komma på vars jag kunde ha orsakat denna skada...
Men vad min puls skönk, andreas sa - ta nu ett glas vin å njut av kvällen ist ;) and i did!!
Jag å min bror har spelat familje geni spelet, och det blev oavgjort. På riktigt alltså!
Men roligt hade vi iaf under spelets gång. Nu har min tonnårstjej kommit hem, så alla vi tre sitter å myser framför nån film, (varav jag å lina har varsin dator i knät :P)

Lukas kommer hem när han känner för det, men han har lovat att skicka ett sms när han är hemma, om jag gått å lagt mig :) Så jag känner att jag njuter av denna lördag som inte alls för fem öre känns som en... med en glädje och kontroll över alla mina små troll!

Saknar Niklas som få! Lycka till på jobbet inatt älskling!

Puss å Kram D

överraskning - Emil

Fredagar är väl underbara!!


Hämtade min lillebror idag på Arlanda, Sen kom Amalia. Vi har ätit go taco till middag med nått glas rött, sen myst framför tv:n!
Fantastisk kväll!
Ungdomarna har även varit med oss en lång stund ikväll! Oj va vi har skrattat!

Ja älsk hä å dä!


VAckra människor!


Trött som en påse skridskor..

Idag kommer att bli en bra dag! Jag borde hoppa upp ur sängen å vara strålande glad. Jag ÄR super glad, men hoppar inte jämnfota precis... Hade planerat in ett träningspass innan 10, men jag var så djävulst trött att jag sket i det! Tror inte att jag hinner träna överhuvudtaget idag, och det gör mig på sämre humör! Om jag har tur kanske nån vill följa på en promenad iaf :)
Ursh va tråkigt att läsa om mina tråkigheter och mitt klagande..
Det är bara mitt dåliga morgon humör som spökar!


Vi börjar om: Vilken suuuper bra start jag har fått på dagen! Solen skiner, klarblå himmel och jag ska snart å hämta min älskade bror på Arlanda!!! :D Åh va ja längtar, ska även spendera kvällen med 1 av min allra bästa vänner! En underbar fredag med andra ord! Ja älsk hä ;)


Desirée



Blondin i Porsche Efterlyst!

En helt vanlig Torsdag som barnvakt i Sthlm..


Började dagen med ett gym pass i vattnet/vattengympa, det var ett givande pass, tungt med hantlar! Men jag kan ju tala om för er att jag var den enda med bikini. Det var liksom baddräktsålder och då menar jag inte för att de var små unga flickor :P


Hem och skulle göra ett försök med matten, utan vidare resultat...
klockan sprang iväg och kl 16 stod jag och väntade på Lukas som jag skulle skjutsa till Sinkens damm för en Bandyträning. För er som inte är så hemma i huvudstaden så ska jag tala om för er att Sinkens damm ligger Mitt på Södermalm!!
Vem fan bygger en ishockeyrink där?? Den personen skulle jag vilja tala med i enrum!

Jag manövrerade porschen till city med en stressad tonåring i baksätet som försökte byta om, samtidigt som jag gasa och bromsa med ca 20 sekunders intervaller. Det var stopp på motorvägen från sollentuna till stockholm C, miltals långa bilköer på 4 filer samtidigt. Nån kanske tycker att det här är tjusningen med sthlm. Själv blev jag bara stressad..
Men det var samtidigt skönt med ett lite lugnare tempo i trafiken, jag missade verkligen Inte avfarterna som jag skulle av på ;)
Jag ska väl även tillägga att Mannen Molin som satt där bak, han har ju bara åkt nån gång dit med bil, det var även han som var kartläsare så det gick därefter.
Jag fick göra ett X antal förbjudna u-svängar, hade ett X antal bilar som tutade efter mig och även svänga vänster där det var förbjudet. De stod gapande människor på trottoarerna och nästa peka efter blondinen i Porschen. Men jag bara log och efter ca 1 timme och 15 minuter släppte jag av Lukas. Detta på en resa som i vanliga fall tar 30 min :P


Jag hade en återhämtningstid på 16 min där jag fick upp tagget av min syster på telefon, sen tog jag tjuren vid horna och försökte ta mig ut ur röran. Tryckte in HEM på gps:en och gasa.
Efter ytterligare 1 timme så svänger jag in på gården. Lättad!


Till middag blev det hamburgare som ja stekt, flickorna gilla dem, men lite torra bröd bara...
Sen har jag även fjäskat till de med en sommarkaka. Nu är jag en tiopoängare i deras ögon!! Och jag kan somna gott i natt :)



Desirée


J*vla matte!

Man hittar på riktigt allt möjligt utan att plugga.. jag beundrar er som sätter er ner och faktiskt öppnar böckerna! Ja är hopplös, har skjutit på det i flera timmar, sen när jag väl öppnade boken, då fattade jag inte ett skit!! jävla matte B!!!
Jag gör ett nytt försök med alla linjärer ikväll..

Nostalgi och ont i röva

Dag 2 som barnvakt i Stockholm avklarad.


Igår var som sagt dag 2, eller första arbetsdagen :P Jag vaknade tidigt denna morgon för att skjutsa Bella och Ante till Arlanda. På vägen tillbaka mot Norrviken svängde jag in på gymmet och promenerade raskt på ett rullband med 6.5 i lutning, Tungt nå Djävulst!
Jag gjorde detta enbart för att få bort flera dagars träningsvärk i höger rövhalva, men detta promenerande resulterade bara i att jag fick ännu mer träningsvärk men i bägge halvorna!! Ibland undrar man om hårfärgen säger allt... :P


Hämtade Lukas (17 åringen) och mötte sedan upp min kära Amalia Sjhohalia :D
Konstant surrande i 3.5 timme, blandat med tårar och skratt som vanligt! Hon är en underbar människa.

Sen satt jag nog i timmar på den här j*vla datorn... Massor olika inredningssidor hann jag plöjja igenom ;)
Man mår nog minst lika bra av ögonshopping, om inte bättre! Då slipper man ju all den här ångesten efter shoppingturen när man kollar igenom ekonomin, och hur många av alla saker man Kunde vara utan :P



Middagen serverades kl 19.30 och igår blev det makaronilåda allá Desirée med rivna morötter. Personligen så tyckte jag att den blev torr på nått sätt. Det känns som att jag har en förbannelse över de här köket... Mina makaronilådor hemma blir ju super goda.. lr godare :P Lukas tog då iaf om en portion, men svårt att avgöra om han var vrålhungrig eller om det faktiskt smakade skapligt...
De verkar hopplöst att i det här huset ens försöka visa att man har utvecklat sina kockegenskaper sedan 2004.


Första gången jag var barnvakt här, då var året 2004 och jag var 16 år.. Ni kan ju tänka er hur goda matlagningskunskaper man har då. INGA! Jag hade kokat spagetti för ett helt kompani, så jag sparade alla dessa ihopklibbade, överkokta spagettin tills dagen efteråt. Då serverade Fröken Jonsson gårdagens överkokta spagettin med fiskpinnar som blev helt utan ströbrödsgrejjs... (de satt fast i stekpannan)

Och de första Lilla Lukas säger till Bella är - och vet du mamma, vi har ätit spagetti och fiskpinnar idag!!
Är väldigt säker på att de inte berodde på att denna underbara kombination smakade ljuvligt...
Nä, för de trodde väl att de var nån Norrländsk specialité, som jag rå misslyckades med!


De är ett under att de har låtit mig komma fler gånger, Men jag är tacksam! Och barnen har inte svällt ihjäl än!

Desirée


Goddag Sverige eller Godmorgon Desirée?

Det är ingen nyhet att jag är 1 år ca 1 ½ år efter i det mesta.


Men jag måste säga att jag har för ca nån månad sen upptäckt en jävligt bra sångerska!
Jag vet therese att jag är inte lite sen utan Jävligt sen *skäms*

Men Melissa Horn är favoriten just nu, och ännu mer favorit Just nu. Sitter som vanligt på min stol i "mitt" rum och kollar ut genom fönstret, lyssnar på Långa nätter (som är min personliga favorit) och känner mig jävligt glad!

10 solstolar till Melissa! Varför har ni hållit henne hemlig för mig under så lång tid??? :P


Gårdagskvällensinlägg: Slö, slapp och likgiltig

Dag 1 = lediga dagen innan "arbetsveckan" början...


Vilken underbar höst dag! Vaknar just före 11, solstrålarna sipprar in genom fönstret, slår på datorn och blir sittandes någon timme innan man tar sig an frukosten. Sitter nån timme till innan man tar sig an tandborstinköpet (för att man glömt sin i Norrland) Och allt detta enbart för att "slippa" eller snarare skjuta på räknandet i matteboken... Vilken latmask man är!! Fy skäms Desirée!

Men vilken skön dag, under dessa timmar som rusar iväg (som de alltid gör när datorn är igång) så hinner vädret ändra sig från sol till blåst och sedan till lite regn. Det hör väl hösten till. Och samtidigt under all denna förvandling med löv som sliter sig loss och ändrar färg och allt vad som nu händer, kunna sitta inne i värmen och avnjuta allt detta underbara! Det är fantastiskt. 
Vad jag önskar att man hade varit författare eller konstnär, då hade man verkligen tagit till vara på en sådan här dag, som för mig, blev en riktig slappar dag.


Kvällen kom, snabbare än väntat och jag räknade pytte lite matte, förstod inte så mycket idag, men de kanske går bättre imorgon.


Familjen började droppa in en eftersom och jag bestämde mig för att pröva på Stockholms erbjudande av gym. Sagt och gjort så stod jag på ett Body pump pass i Sollentunas simhall :) Jag fick då le för mig själv när man hör stockholmska konstant i en timme :P Och vad glad jag kände mig efteråt! Trots höstkyla och mörker...

20.30 då serverades middagen hos familjen Molin. Det blev Africano (Andreas specialité) ;) En oxfilegryta med lite läckra tillbehör.. receptet är fixat så jag ska introducera denna internationella maträtt även uppe hos oss... :P
Till det serverades ett riktigt gott rött vin, fast de är emot mina principer att dricka vin en blåtisdag... (smäll på fingrarna) Men ett glas till maten är nog inte straffbart.


Efter att ja pratat mitt kvällssamtal med N så är det dags att krypa till kojs.
Sov så gott, det ska jag iaf försöka göra :)
Kram D 

 (Internet fungerade inte när jag skulle publicera igår.. så här är gårdagskvällens inlägg)


Rekord i antal vändningar..

Tvärtemot alla andra på flyget så somna jag när jag stängt av ipoden och vakna när alla reste sig upp..


Men nu är man framme iaf :) Fick en lite chock när lill Lina på 15 år och lilla lucas på 17 år är typ ett huvud längre än mig... Känns inte bra alls! :P Kul å se familjen Molin iaf. Var två år sen sist jag var barnvakt åt dem, tiden går fort helt enkelt!

Somna sent efter ett lååångt nattligt samtal med fröken Larsson, vakna när jag skulle vända på mig, när ja skulle kolla klockan, vända på mig igen. Sen vakna jag typ varje timme för att jag höll på att svettas ihjäl!! klädde av mig eftersom, men vakna som en svettbomb iaf... :/ Inte trevligt alls! Kan den verkliga orsaken till den oroliga natten bero på att jag inte sov med min Niklas??

Men nu är jag iaf uppe på bena och ska väl gå å kolla vad som bjuds till frukost. Tänkte träffa Amalia idag, men de passa inte med tiderna :( får se vilken dag de blir.

Idag blir det nog att plugga matte och sen ett gympass :)

Kramkram /D


Mini panik..

Nedräknare fixad!

70 dagar kvar... får lite smått panik för de innebär även att de är Mindre än 70 dagar kvar, tills jag ska vara färdig med matten!
Plugga!!! Skriver å säger jag till mig själv, men gör de ändå inte. Varför skjuter man upp de hela tiden, hittar på att andra saker är mycket viktigare just nu...

Inget är viktigare än matten just nu!

Ikväll åker jag iaf till sthlm, blir där till den 23. Ska bli grymt kul att träffa Amalia, som jag har längtat! Börjar inte "jobba" förrän onsdag tydligen.. hade varit kul om man visste de. Då skulle ja inte åkt måndag. Men de är ändå skönt att bli ompysslad av stockholmarna, bada bubbelpool, dricka vin å äta riktigt gott. För dem är de ren vardagslyx, men inte för andra :P
Jag hinner även träna och plugga lite matte där borta, hoppas jag! :)

Nu ska jag lägga mig å vila en sådär 17 minuter med karln, sen ska vi till jysk å köpa min efterlängtade spegel :D Kanske träna lite, äta en oxfilé bit som sista måltid och Efter de bär de av till hufvudstaden.

Kramkram

En hård kvinna som är klen...

Igår tog vi vaccinspruta nr 1 av 3...

Jag som är en hård kvinna tyckte att de där var nemas problemas. Niklas verka mer nervös :P Han skulle börja då jag i sista stund ändrade mig, så att jag skulle få börja.
Under väldigt djupa andetag så stack hon in massa vätska i muskeln, och allt kändes bra. Jag var faktiskt lugnare än jag trodde!

Men sen kom chocken, den hårda kvinnan är klent byggd :/ Klingar inte bra.. Jag fick nått j*vla blodtrycksfall.
Niklas efteråt, - Ansiktet ditt blev samma färg som håret :P haha ha ha, Kul att höra..
Å ont i armen fick man ju förstås, men inte niklas...

Den där är bortgjord nu iaf och spruta nr 2 är bokad den 11 oktober, ska man gruva sig redan nu? Nä. De är slöseri med energi!

Men Oj vad jag längtar till resan! Gör lite efterforskningar på internet (lär mig av en go väninna) kollar in nå ställen, lr länder jag vill till.
Funderar på denna resrutt: (känner jag Desirée rätt kan den ändras snabbt!)

Bangkok
Norra Thailand
Södra Thailand
Vietnam
Singapore
Bangkok

typ...

får kolla upp de där senare, känner vi för att stanna på strand koh bla bla blaaa så gör vi de :P
Det är ju det som måste vara livet, att kunna stanna när man vill, och åka när man känner för de! :)

Nu ska jag natta, mig, min syster och min hund. god natt god natt!
Puss på dig Niklas som måste jobba inatt <3

Resan bokad - check!



Om prick 75 dagar åker vi.. Nu är resan bokad och man är 6000 kr fattigare :P Men det spenderas på något väldigt efterlängtat!

Flyget går den 22 November till Bangkok och sedan får vi se vart kosan bär.. Jag har några små önskemål som jag skulle vilja se där borta i Asien, typ en hel lista...
Vi får se vad vi kan bocka av under månaden vi är där.

Hemresan blir den 21 December från bangkok mot Zurich och sedan vidare mot Stockholm, där vi landar den 22/12 9.10 på morgon.
Som jag har resfeber, på fredag ska också den första sprutan tas. Mindre roligt.. Men ett ont måste :P

Sov så gott /D


RSS 2.0