Blandad kompott

Fast jag kommer att vara på typ andra sidan jordklotet så kommer jag ändå att be till gud att du överlever med ett något så värdigt liv. Kämpa med alla björnmuskler du besitter! Och som jag hälsat till dig, stressa inte jag lovar att jag gör trollungarna i år och jag kommer att lämna dem till farmor och farfar så att allllla kusinerna får smaka! <3
 
En djup suck och jag är tillbaka i mitt nu. Trots glansiga kinder och hemska tankar så kan jag glädjas åt min och Ronjas kväll som vi haft tillsammans. Eftersom mitt lag har haft dubbelmatch högt uppe i norr så har vi suttit med liveuppdateringen och sjungt alla gamla godingar i hejjaklacksväg :p (jag looooovar att jag Inte har smygit in nått Luleå!) Ronja var så söt då jag bad henne köra efter mig med hejja hejja öjebyn, jajjemän händerna klappa hon i takt och då min del var klar så kom ett svagt hejja hejja. Ville så gärna spela in å skicka till moster, men hade inge å spela in med... och gott folk, detta inträffade ju inte bara en gång av ren tillfällighet utan upprepades om och om  igen i en hel period!
 
Nä, nu är det då god natt för min del, har julpyntat och packat 30 kg med INGA saker till mig själv... mitt får rymmas i handbagaget.. imorgon fortsätter packning och uppladdning inför Afrika! Shit vad jag ser framemot denna resa! <3
Stora kramar /D

Nedräkning till mååååål

Mammas kloka ord och snart i mål! Uppsatsens sista finjustering imorgon på morgonen!! :) känns bra. Och ikväll har jag ägnat mig åt min familj var tanken då Niklas somn till Robin Hood :p jag fick då riktig qualitytime med Ronja! Vi har lyssna på ett finskt kassettband, norrbottens låtar och 100% semester en salig blandning mellan mamma och pappa! Åh Gud vad vi har poppat i bilen, och just poppat (mammas ord) :p Nu njuter jag bara av sista kvällen med min sambo innan min och mammas Afrikaresa. (Han jobbar natt i helgen och måndag bär det av!) :)
 
I helgen ska jag inte ägna en sekunds tanke åt c-uppsatsen, kanske åt packning men framförallt åt att umgås med syster och dotter!
  • Kram kram /D

Doftande odörer

Härligt med vinst igår!
8-6 trots en svajjig andra period.
Innebandy är ju riktigt kul då det går bra. Skrattar för mig själv på planen då en tjej i motståndarlaget ansåg att jag var lite ful i någon närkamp, hon vände sig om och stirra mig i vit-ögat. Jag kollade ju bara snabbt på hur kvinnan såg ut, men insåg att jag blev utstirrad som nån annan tuppfäktning och fortsatte titta in i hennes ögon. Till slut då det var så skrattretande så frågade jag med den vänligaste rösten jag förmådde - vad är det? Fick inget svar, men gissar att det var hon som ca 15 minuter senare tacklade mig över sargen (rakt bakifrån) och fick en 2 minuters utvisning :P haha, tur att tränarJohan stod där så han kunde ta emot mig :)
 
Sitter på jobbet just nu och får uppleva en mängd olika dofter... öppen mottagning kallas det :) Men även det är rätt underbart, iaf då man har tillgång till att öppna fönstret. Måndag och ny vecka. C-uppsats skrivande hela kvällen. Kan inte ro för att man känner dåligt samvete till sin dotter som man mycket hellre hade velat leka med än sitta framför en dator...
 
 
Jaja, men nu är den snart klar, slutdiskussion.
Stor måndagskram /D

Du missuppfattade mig rätt <3

”Jag vet att du tror
att du förstår
vad du tror att jag sa,
men jag är inte säker på
att du har fattat
att det du hörde
inte var det jag menade.

 

Det här är verkligen jag och min kommunikation. Det tog nästan 26 år för min mamma att förstå den, min lillasyster har inte fårstått den än :P medans min lillebror förstod den direkt. Min sambo han är bara bäst och förstår mig alltid, även om han inte förstår mig.

 

Men är det upp till mottagaren eller är det sändarens ansvar att göra sig förstådd?

Det är fan frågan! Nyckeln till kommunikation mottages gärna då jag anser att jag inte är bäst på det där...

 

Mina kvällsgrubblingar mitt i c-uppsats-skrivandet :)

(sätter ett bindesträck då jag är osäker på om det ska va ihop eller isär, tillägnat min vän!) :P

Stor kvällskram /D


korta jävla sekunder som vi inte bryr oss om

11 dagar till avresa. Pirrigt, förväntansfullt och hade gärna hoppat över flygresan och landat direkt i Gambia.
7 dagar kvar till c-uppsatsens deadline.. inte speciellt pirrigt och förväntansfullt.. tvärtom, fasanfullt!
4 dagar kvar till nästa bortamatch, det längtar jag till!
 
Men all dess längtan och planerande in i framtiden, man bokar in saker i kalendern och väntar tills det datumet. Istället påminner jag mig själv att stanna upp, tänk på just detta nu! Njut av det nuet, precis där i soffan där jag sitter med en surfplatta i famnen och min lillasyster sittandes bredvid med en mobiltelefon i handen.. tänk om vi istället skulle sitta och prata, skämta och skratta ihop. Njuta av det vi faktiskt förmår att göra just idag.
 
Imorgon kan det se så grymt annorlunda ut, en liten sladd på en halkig väg eller en älg som stegar in i bilen. En rulltrappa som blev ens död eller den korta svängen med en skoter utan hjälm. En hundradelssekund går så helvetes fort. Men den går att fånga, ta fast tiden och håll den hårt. NJUT av varje andetag, skatta dig lycklig för alla människor i din omgivning som får vara friska.
Det tänker jag börja göra! Från och med Nu.
 
 
Och jag som inte tyckte att jag hade nå att skriva om idag.. var visst en hel del. Nu ska jag ägna min tid åt min underbara lillasyster <3
 
kram å hej /D

bild

Ronjas nya nassetofflor, ett paket skickat av morfar :)
 
 

Två mars å en match

Fredag och helg!
Kul att jag skriver det uppenbara :p 
Veckan gick fort som vanligt, tycker att onsdag torsdag kunde vara liiite långsammare. Jag å Emma åkte till Tällträsk för uppladdning och plugg. Djävulst härligt, jag fick då skratta och surra. Surret var det ingen bristvara på, 5.30 slockna vi mitt i en mening. Oj vad jag skulle önska alla en sån natt. Sov ut, världens längsta sovmorgon och drack varm oboy med minimarshmallows och grädde. Doppade vita polarkakor med ost!! Magiskt! Lite plugg hann vi också med :p
 
Idag har jag shoppat på outleten för barn och självklart fredagsbadat med la familia. Känns som en riktigt härlig fredag och veckoslut. Nu har jag bara en underbar helg att se framemot. 
 
 
Hemmamatch imorgon 15.30 på norrmalmia om nån är sugen på att komma å sjunga hejjarramsor :D
Nu trycker jag två marsglassar och somnar till nån film mot min sambos axel. Det är uppladdning det!
 
Lev å må!
/D

Fina halloween

Det blir ju så långt mellan gånger som jag skriver...
Men efter att vi köpt surfplattan så är det lite mer komplicerat att skriva, tycker jag. Inläggen raderas rätt lätt.... känns surt att börja om då :/
 
Men nu! :)
 
Mina veckor består ju av lite jobb och lite c-uppsats... kunde ha suttit mer med c-uppsatsen, men får väl börja med det, från och med imorgon!! Deadline den 28/11... Nära nu. Det innebär även att det är väldigt nära till min Afrikaresa!! Oooo vad jag längtar.
 
 
Men en kort recension av mina viktiga kom-ihåg som varit.
- Mitt i allt lite hängläpp/höstdysterhet så lyser min lillasyster upp min vardag! Hon känner mig bäst och vet vad jag behöver och precis rätt tajmat när jag behöver det. Efter att jag kom upp ur min lilla företagskällare/masserat en kund så är det nersläckt i huset och ett lljus tänt på köksön. Vid ljuset står en snygg svart ram med ett a4:as långt rim om hur jag ska få må en valfri kväll med ryggmassage och avslappning. Då jag tror att glädjen är maximal och jag precis hunnit smälta denna underbara överraskning så hänvisar hon mig till inglasningen. Där står en gigantisk korg med cellofan.
Vet ni vad mycket det var i den korgen, så¨jag orkar inte ens rabbla upp hälften. Men om ni bara var och en sätter er ner och funderar på alla saker ni kan komma på som man skulle behöva för en hel kväll i må-bra tecken. Då har ni allt det i korgen, PLUS lite till. Denna donna har ju tänkt på allt! Vin, check, choklad, check. inredningstidning, check, peeling och scrub och masker och fotvård och tryfflar CHECK! Herregud, vilken underbar överraskning.
 
 
Och av allt detta fick jag inspiration till att ge min vän en liknande korg i 25-års present. Tre tjejer var vi som njöt av en hel kväll med avslappning och peeling och scrub och allt vad man kan komma på. Vi hade så himla trevligt att vi satt å surra ändå in på småtimmarna!
I fredags hade Ronja Halloweenparty för sina kompisar. Har redan fått så lång text att jag visar den kvällen i bilder istället :P 
 
 
Och en sista bild på den trevligaste kvällen på länge!
Stark blixt Therese?
 
Stor kram från mig! /D
 

RSS 2.0