Allt kom på en gång

Helgen är kommen!
Solen är kommen!
Snart är min syster kommen!
Stora förväntningar och små denna ledighet.
Sega Desirée har hittat en "ny" låt för henne - Nightwish - Over the hills and far away


Oj vilken skönsång, den har allt jag önskar med en låt både sångmässigt och instrumentbiten!
+++++
Kram på er! /D

Känslorna kring fallskärmshopp

Inatt har jag inte alls sovit bra... känner mig riktigt utvilad däremot. Men jag vet med mig att jag har vaknat många gånger... och legat vaken länge.


Däremot har jag inte varit speciellt tillfredställd med mina drömmar inatt. Jag fick anledning att vara arg, men blev inte speciellt arg. Mer besviken, ledsen.. och tom. Jag har spelat fotboll i en sporthall, tjejerna mot killarna. Hoppat "fallskärm" fast utan fallskärm ner i ett vatten/pool sedan hoppat fallskärm från dubbelt så hög höjd sittandes i en bil. Jag ville så gärna göra det, men vågade inte. Tills jag såg hur Therese och Jugge tog mod till sig, bilen körde rakt ut och flög rakt ner.


Tänkte ändå att jag inte ville göra det själv, så jag var på väg ner för den långa spiraltrappan och möter en otippad person. Min Mor, hon säger till min stora förvåning att hon självklart åker med mig i den bilen om jag ville göra det.!!
Wooot?!?
Ja, vi sitter i bilen, och utan ett pip åker vi rätt ner, kan inte ens tippa på hur långt ner man "hoppade" men jag såg ju inte ens människorna där nere. Mamma var tyst så jag var också tyst.
Mycket märkliga drömmar, det var när jag och mamma kom tillbaka till "tivoliområdet" då min frustation kom, men helt kolugn ändå. (Jag var nykter, och resterande parter var väldigt berusade)


Ja, drömmar är roliga.. vad de kan få oss att känna, och vad de kan få vårat humör påverkat från den sekund vi öppnat ögonen. En dröm kan påverka en hel dag, samtidigt som jag tror att drömmar är läkande. Det vi bearbetar under nattetid, är sånt som vi inte "orkar" att bearbeta under vaken tid, de är för jobbigt, eller för förträngt. Det kan även vara så att vårat undermedvetna har registrerat en massa saker under den vakna tiden, som behövs bearbetas.
Det är egentligen inte konstigt att vi kan känna en extrem olustig känsla när vi vaknar, eller känna en extrem lycka. Det som vi just bearbetat kan ju vara något väldigt väldigt jobbigt...

Om en person sitter och pratar om jobbiga saker tror jag inte att denne hoppar och skuttar på väg därifrån. Det tar ett tag att smälta in vad man just "jobbat" med, precis som i drömmarna.
Däremot är det olustigt att idag, känner jag nästan ingenting. Jag är tom... varken lycka, hat eller glädje...
Det är konstigt med tanke på min dröm, jag borde känna mig arg och ledsen...



Hoppas att era drömmar har varit.. hm.. inte bättre, men kanske sådana drömmar som gjort att ni har ett stort leende på läpparna när ni vaknar! Så ni känner er lyckliga och glada i hela kroppen. Har man tur kanske en sån glädje smittar av sig till en sån som mig idag. Eller någon annan behövande :)

Varma kramar /D

Klarat En av Två

Tentan är gjord.. trodde jag skulle sitta hela tiden ut, men var klar kl 19.00 :) Det måste vara ett gott tecken tycker jag!

Idag kom faktiskt svaren på den ena tentan (inte resultatet) utan bara de rätta svaren. Jag jämförde med vad jag hade svarat och spännande nog hade jag en halv poäng i från godkänt fram till sista frågan...
Men fråga c och d räddade mig så jag fick över godkänt (enligt mina egna beräkningar :P) Peppar peppar


Om jag missade på den andra tentan så har jag bara en att komplettera i Juni. Det är positivt motför att plugga in Båda igen... :D
Men den andra kändes rätt bra den med.


Idag börjar nästa moment, det sista inför sommaren. Jag ska göra klart en uppgift idag och fortsätta i ett rasande tempo fram tills jag gjort klart alla uppgifter/uppsatsen. Får hoppas att jag hinner fram till den Stora Dagen! :)
Nu blev detta ett litet skolinlägg, men nån kanske är intresserad av de också... Kanske... :P
Nu tillbaka till en bok jag ska läsa Yarden

Kramar D

Nymoderniheter

Idag är det dagen D, med stort D...
28/3 Tenta mellan 16-22


Jag är heltaggad och förberedd, iaf på en av de två tentorna och iaf i matväg! Som vanligt är jag uppbunkrad med det mesta som ger en energi när den börjar svika.

Mina förberedelser har väl varit lite halvhjärtade.. har ändå haft motivation men känner kanske lite som den förra tentan att jag har koll på det mesta och behöver inte nöta tills jag ser rött... sen om man får ner det på pappret under rätt fråga, det återstår att se.



Sen till mig, personen som jag är idag... Trött kanske, känner av att magen "tränar" för fullt, lite rörelser/sparkar i förhållande till tidigare men dock inte livlöst. Det är bara lite trång så vändningarna känner jag mer än vad som hade varit nödvändigt. Detta har varit ett litet irritationsmoment när jag sitter och pluggar och försöker vara fokuserad. Hoppas och ber till Gud att den lilla krabaten sover första timmarna iaf :P


En liten parantes också, min mobil börjar ge upp... en knapp av 4 st, slutade fungera igår morse, idag har en till knapp slutat fungera... denna sista är avstängningsknappen... tar jag ut batteriet för att stänga av, då får jag aldrig på den igen :(
Ett stort mysterium! En helt NY mobil som knappt är 8 månader gammal... ska det va på detta vise??




Nu ska jag kasta ihop en pastasallad som jag kan äta till "middag".
Puss & Hej /D

Euforiska hormonryck

Visst var det mysigt när det regnade igår!! :)
Och sedan som grädde på moset kom solen fram, våren är så fin!


På kvällen när jag och Niklas landade på Floragatan, satt jag inte riktigt still. Min underbart fina karl tillagade precis som i vanlig ordning middagen. Samtidigt som jag gick ner en trappa under jord, där vek jag ihop ett halvårs gamla klädhögar/Berg.. startade tvättmaskin, vek ihop tvätt, "städade" en hylla där allt ligger vikt och prydligt nu. Kände även för att stryka, men strykbrädan använder jag till för att lägga rentvätten på...


Sedan efter en matpaus med lite fylld energi och Färjestadshockey sliter jag ut dammsugaren, sedan moppen och skurar nedervåningen. Kommentaren jag får då av min sambo
- Vad fick du för Cp-ryck?


Vad säger det egentligen om mig?! :P Fri tolkning.


Nöjd och belåten efter allt detta la jag mig 15 minuter på spikmattan för att se en spännande hockeymatch, samtidigt som jag spelade suduko.
Jag var glad, lycklig, nöjd, stolt och helt euforisk! Inombordsglädje kan man kalla det för!


Idag gick jag upp väldigt mycket tidigare än både vad jag brukar och vad jag egentligen kände för... Har lite stuff to do. Dels pluggningen, tentan är imorgonkväll! Och dels lite små ärenden som jag tänkte lägga in strategiskt som små pauser i pluggandet. Förövrigt så fortsatte mitt "il" även idag, har redan hunnit starta en tvättmaskin :P Men tanken på att få sova nån timma till är väldigt dragande :)



Vi får se vad jag känner för. Jag önskar resten av er en trevlig vårdag! :)
Kramar D

En definitionsfråga

God Morgon, eller God, och god...


En väldigt trött morgon.. och inte nog med det, om jag får klaga lite extra så är det inte super kul att gå upp tidigt när man bara sovit ett par timmar pga att det "känns" i magen... spänd eller vad jag nu skulle kalla de.
Vissa skulle kanske säga ont, men jag lämnar det ordet öppet fram till ankomstdagen.

Det vara då inte skönt att ligga kvar iaf. Varför jag är uppe med tuppen är - tentaplugg på Nygatan.
Glömde väl bort att jag skulle upp så tidigt, så jag glömde bort att lägga mig tidigt igår... :P



Jag önskar er andra en trevlig dag
/D

klädbytardag och våffeldag

Dagen idag har varit en djävligt bra dag! :)



Lite, lite, ytterst lite plugg på morgonen

Promenad till Normalmia med syster C för att fynda på klädbytardagen (vilket innebär typ loppis)
- Fyndade en jeanskjol till mig för 10 kr
- Fyndade en fullryggsäck med småkläder för 215:- Efter ca 2 timmars grävande i de Stora högarna på borden. Tur att de var satt i storleksordning... Däremot inser vi när vi kommit hem att, de jag har handlat är kläder för en 1-2 åring... Jag som tyckte de såg så smått ut.... BIG MISTAKE

Sedan åt jag och min syster våfflor - våffeldagen till ära :P

Kvällen har vi spenderat på mamma/pappaträff i Norrfjärden


Sett HUR liten en 10 dagars bebis kan se ut!


Hemma, och återigen försöker jag sitta och plugga lite. Jag har fått en Tentablomma av min Lillasyster, jag hoppas att den ger tur plus att jag kan använda den som motivation. När pluggningen känns tung och jobbig då ser jag den stora vita blomman blänga på mig och den skriker ut att jag ska fortsätta plugga! :) En sån borde alla skaffa i tentaperioder - namnet är IceStar :)


Kram Kram från mig!
/D


Sliter mitt hår av nyfikenhet

46 dagar kvar...

Allt är solskensbra fortfarande! Jag har bara en "olustig" känsla om att det inte är 46 dagar kvar utan när som helst istället... Min kära mor tippade på 14 april... Det vill vi inte! Jag vill vara som jag är och mår idag i minst 50 dagar till!


Det är ett underbart tillstånd och en underbar känsla, låt mig få ha kvar denna då!
Måste kanske förtydliga när som helst för mig innebär allt innan 10 maj... :(
Jaja, spännande är det, jag är såååå himla nyfiken på vilket kön det är och vilket datum det blir.


Det är som när man var mindre/liten och var så himla nyfiken på julklapparna, öppnade och tejpade igen och oavsett innehåll så blev man ändå suuuper glad. Men nyfikenheten innan, bränner i en. Man vill så gärna "veta" NU. Men samtidigt är det detta som är tjusningen, väntan, spänningen och tusen ton med nyfikenhet.



Igår shoppade vi lite behövande saker... täcket, ett underlakan en salva för röda rumpor och nå amningsinlägg. Jag kände mig lite stressad över att inte ha det mesta klart, men nu är det avbockat! :)
När man väl går på stan och i affärer så är det en oerhörd frestelse att köpa saker. De kan sin grej med att "lura" på föräldrar saker som man inte riktigt behöver...
Däremot såg jag mycket vi behöver också... :P

Klarar vi oss med Emils gamla pyjamas? eller kan det vara klokt att ha två?
Behöver man någon sorts kofta eller jacka?! Förmodligen! Jag går väl inte utan jacka i maj, juni!
Och alla dessa blöjor och tvättlappar - djungel



Men nu är det färdigfunderat över detta. Tentaplugget lockar. Jag ska åter gräva in mig i vetenskapsteoretiska metoder.

Kram och Hej från en Glad tjej! /D

intar kvällen

Nu tar jag kväll från tentaplugget.
Insåg att jag är för trött för att fortsätta, pga felstavningar och diverse :P
Men roligt kan det bli när man är så trött.. synd bara att Isa är ner-deprimerad... jag hade ingen att skratta med...


Nu inväntar jag min moder, vi ska och titta på några smycken (jag ska följa med som smakråd)
Kram och Hej!

Beroende-land

Lunchpaus i pluggandet
Det går faktiskt framåt, känner att några saker fastnar efter ett ex antal repetioner.


En liten parantes, jag har blivit suduko-beroende, eller det är ett beroende som har legat latent inom mig under en längre tid.
Jag har en sudukoapp i telefonen, alla på mellan nivån är lösta och på den svåra nivån har jag bara 1 kvar...
Det innebär att jag har knogat och löst 59 sudukon... inte de lättaste heller vill jag medge.
Men ni kanske förstår en lätt panik som kommer smygandes inom mig. Vad ska jag ta mig till när den siste är löst? Finns det andra appar med andra sifferkombinationer??!?
Måste ha!!



/En som undrar

trötthet

Trött....har varit hos min syster, vi har packat lite till, många bäckar små.
Är väldigt trött
Ska gå och lägga mig känns det som.
Kram och God natt
/D

Mysigt!

Idag är det seminariumdag och Prick en vecka till vår gigantiska tenta.
Det innebär att vi kan plugga lite i bilen och ikväll, men blir "ledig" under förmiddagen då vi har vårt sista seminarium för denna kurs.


Igår kväll hade jag och N en riktig mysdag,
vilade middag
Åt middag
Pluggade lite
Såg hockey
Såg fotboll
Niklas åkte och köpte glass
Pluggade lite till
Vi åt glass, chokladsås, strössel och banan :P

Försökte trösta en otrösterlig hund
Somnade på soffan :)


Påtal om Isa, jag tror hon går in i löptider nu, finns ingen mer deprimerande, gnällig och rädd hund just nu. Inget är bra eller duger till madamé. Och hon äter som en gris, (dvs äter upp hela hennes måltider)
Tycker att tecknena talar för sig själv.

Nu ska jag göra mig klar för Skellefteåtripen.


Kram och Hej!
/D

Den långa parantesen

Måste ändå sticka in huvudet i internetsvärld innan jag börjar arbeta på riktigt.


En liten parantes ;)
Jag är så grymt glad för det enorma nätverket vi har runt omkring oss. Är inte det lyckan att få ha familjen nära. Och med familjen menar jag både mina och Niklas familjer.


Ska jag summera ännu mer noggrant så är just de "närmsta" av min familj inte ens bosatt i Piteå...
Min lillebror saknar jag givetvis enormt mycket, men jag är väldigt glad för hans skull att han bor på en underbar liten ö och studerar till det han vill bli. Jag står bakom honom i varje beslut som kanske till och med innebär att bo i ett annat land. Men kommer samtidigt ändå att sakna honom.


Min mamma jobbar i Umeå, men är ändå hem rätt ofta... jag tror inte att jag insåg hur mycket jag skulle sakna henne om hon valde jobbet i Norge istället... vilket skulle innebär att hon nästan aldrig kom hem...
Sen min far, som flyttade till Karlstad. 


Så från Min familj (grundfamilj så att säga) finns bara min lilla lilla Cecilia kvar. Tjejen som drar ett hästlass, när det kommer till att hjälpa sin storasyster. Ja, det är tur att vi har varandra!



Men det jag ville komma fram till var, att (efter min lilla summering blev det nu bara niklas familjemedlemmar kvar) men att jag är så glad för att de finns i samma stad som oss. Och att vi har fått så mycket till våran lilla framtida nykomling. Det är underbart! Och det är guld värt!

Jag vet inte om jag är materialistisk... kanske lite, kanske inte...
men jag vet att jag hellre använder pengar till att uppleva saker än att ha den dyraste barnvagnen.
Därför kan jag aldrig sluta vara tacksam till alla de människor som bidrar till detta.



Det är 50 dagar kvar och på våran köplista har vi kvar:
Täcke
Lite fler lakan, påslakan och örngått
några fler handdukar
Kanske någon fet salva för en röd rumpa


:P
Jag längtar!
Kramar D

Finns för närvande inte tillgänglig

Går in i pluggdvala nu, något som skulle ha varit gjort för längesen...
Återkommer till det normala livet igen den 28/3 kl 23.15
Tack på förhand
/D

Helgen före helgen

Guten morgen!! :)
Det var väldigt skönt att få sova i sin egen säng i natt, svårt till och med att kliva upp nu på morgonkvisten.
Flygresan gick väldigt bra hem också, ett kilo vatten/vätska i varje stödstrumpa men de har jag drivit ut nu med grönt the! :)


Snart helg och det kändes precis som att min helg tog slut.. Idag ska vi pitetjejer träffas för att jobba inför ett seminarium imorgon.  Sen ska jag till vårdcentralen på order av min kära sambo, måste kolla upp födelsemärkerna...
Nu har jag också hunnit glömma vad den andra saken var jag skulle göra...


Men lite update om min växande kropp:
Jag vaknade i förrgår och tänkte jösses Amalia vad stor min mage var motför kvällen innan...
Det känns att innehållet växer så att de knakar.
Det är en evig aktivitet där inne, som faktiskt i slutet av dagen kan göra mig lite trött.
Bonk, stön och pust mot alla möjliga håll så att min mage ser helt snevriden ut. Det är ju inte någon svagis vi avlat fram, nej då! Detta är en riktigt stark krabat, men när man är väldigt väldigt stark, så måste man också vara väldigt väldigt snäll ;)

Och detta har krabaten anammat, för aldrig gör kickarna ont. Det är vänliga armbågar och fötter som jag kan få rakt ut i magen eller i ett revben som blir träffat :P

= En snäll människa


Nu ska jag dra mig mot pitetjejerna.
Trevlig Torsdag!
/D

Ompysslad

Jag och person X mår som prinsar i våran huvudstad!
Jag har haft en hel dag med Amalia och en halv med Evelina. Underbara personer gör dagen och kvällen fantastisk.
Från förmiddagen promenerade jag och A genom Hagaparken in till stan, där vi tog en kopp the i solen :)
Promenad hem, lunch, mellis och middag. Rotfrukter, lök, getost...! Allt sånt jag inte "kan" äta hemma :P
Natten var som vanligt, vaknade halv 3 och hoppades att klockan skulle visa 9. Snurr och vänd och snurr igen. Tillslut blev jag less och klev upp just innan 9. Amalia har vaknat nu, och jag ser framemot ännu en dag med fröken Bihl! :)
Kramar på er /D

Medvind

Jag har landat i sthlm och jag har landat i "min" säng med hästen-påslakan! Bella hämtade mig på Arlanda och jag har ätit en god middag i sällskap med henne. Grönt the från Kina är nu också testat, i en kinesisk thekopp :-P det är härligt att vara här, om än det bara är en riktigt kort visit. Flygresan gick väldigt bra, jag slumrade till en stund och när jag landade var fötter, tår och fingrar vattenfyllda i vanlig ordning. Nu tänkte jag sova som en prinsessa i den här otroligt sköna sängen! Åh vad jag hade önskat att Niklas skulle få vara med och se mitt Stockholmshem! Men jag gissar att de hinns med i framtiden :-) kram på er i ett lite mer snörikt landskap. /D

Nätterna utan N

Inbillar mig själv att jag låg vaken och kunde inte somna mellan 23.30 och 1.30... Men jag kan ju även ha somnat och vaknat. Jag gick upp 01.30 för att gå på toa iaf. Strax efteråt grinade min hund utanför sovrumsdörren, hon var totalt livrädd för blåsten utanför.
Efter att ha tjatat ett tag med henne la hon sig till sist i sin egen bädd.


Men min natt har varit väldigt orolig (inte mörkrädd orolig) :P Jag har inte kunnat sova bra alls. Jag kan inte säga vad som känts oroligt, men i kroppen. Jag fick känslan av att det är väldigt nära nu... (minst 8½ vecka kvar!)

I min dröm ringde jag barnmorskan, hon sa - men du har ju Niklas... Nä sa jag.. Han jobbar ju natt inatt! - VA?!? Inte får han jobba natt! Nähä..? Så jag har säkert tänkt på de, att han inte är hemma om de skulle hända nått...
Mina tankar kan även gå kring tentan som är den 28/3, en stor tenta som många kuggar på. Men de hör inte hit. Jag hade tänkt klara den! Och de innebär bara att jag själv måste ta mig i kragen och plugga!!


Sen ska jag ju åka en liten kortvisit till huvudstaden :) Ikväll - Onsdagkväll
Jag ska få träffa två väldigt frånvarande men dock så viktiga personer i mitt liv. Bella hämtar mig på flygplatsen, jag sover över hos dem och åker till Amalia Schohalia Tisdagmorgon - onsdagkväll :D
Jag längtar massor! MEn....
Min natt kan bero på just denna resa, jag har inte packat...

Vad ska man packa?
Jag kan inte ha min varma jacka... alltså enda jackan som jag KAN ha...
Jag vet inte vilka skor jag ska ha...
Min dag började lite tidigare än vad de var tänkt, en slags övning inför mitt framtida liv gissar jag.
Innan 12.00 ska jag ha packat och pluggat lite och ätit minst två eller tre gånger.
Sen åker jag till Skellefteå, raka vägen hem och får skjuts av min darling till Kallax.




Så ser denna lustiga måndag ut.
Nu ska jag ner i källarn och gräva fram någon jacka som ändå inte kommer gå att stänga. :P
Kramar på er i detta blåsväder! /D

Gott & Blandat

Underbart väder = en ute-helg = en Underbar helg!

 

Lördagen spenderade jag på isen, gick fårön runt i kanonvädret. Jag avslutade det hela med hundspann, det gick inte fort och det var ingen lång tur, men det var en upplevelse. Riktigt mysigt, jag skulle kunna åka ut en hel dag med hundspann!
Lördagkväll spenderade jag återigen med min sjuka lillasyster. Hellre en sjuk syster som sällskap än inget sällskap alls :P


Idag fortsatte ju vädret i solens tecken, det innebar en promenad till Ica på morgonkvisten. Drog med mig C tillbaka till Floragatan. Sen satt vi ute på liggunderlag lutandes mot bodväggen och gassade solen :)
Till lunch serverades grillkorv som grillades ute i vår grillstad. Kan maten bli godare än den som är gjord utomhus över öppen eld??



Middag planerade jag även den utomhus, men då kom väldigt oväntat snöfall. Kycklingwok i pitabröd fick vi lotsas att den var gjord på murikkan över en öppen eld :) Mamma och C var vårt middagssällskap idag.
Min kväll avslutades med mammaträff hemma hos mig. Vi blev "bara" tre idag, men man hinner ändå surra så att timmarna flyger iväg. Mycket gemensamt och trevliga människor. Alltid kul!




Jag hoppas verkligen att er helg har varit lika fin! /D


Inte en helt vanlig fredag

En vecka till har gått samma hjärtslag som tidigare, 140... Däremot är skallen redo för utskjutning.
Idag var jag till Skellefteå på förmiddagen, mycket givande dag. Kanske slipper att plugga detta till tentan sen :P Matte... inte det roligaste ämnet men poletten min har iaf trillat ner. Jag förstår de mesta trots att jag missade den viktiga föreläsningen. Kanske även just därför att denna dag var väldigt givande för mig :)
<br>
<br>
<br>
Kvällen har jag spenderat på ett helt annat sätt, nämligen med min syster hemma hos henne. Vi har packat ner endel av hennes saker fram till att hon började må ruskigt illa och ont i magen... De eskalerade under bara någon timme och efter rådfrågning med min goa vän beslöt vi oss för att åka till sjukhuset. Snabbt bemötande där, några tester och prover gjordes. Magtablett och magdricka... bedövning... hemskickade efter ca 2 timmar.
<br>
<br>
<br>
Hemma hos C satt våran mor och väntade. Jag slutförde min uppskärning av ananas, melon, päron, apelsin och kiwi och bjöd på det med glass, chokladsås och strössel!! :P
C åt givetvis inte en tugga... helt förståeligt.
<br>
<br>
Några timmars surr med mamma och nu är jag väl hemkommen.
Resumé av kvällen, trots att jag har fått agera lugnande person, existerande person, inte existerande person, slagpåse, vän, syster och gud jag vet inte allt, så har ändå kvällen varit bra. Jag har inte behövt spendera den ensam och jag har fått vara med mina nära och kära. Mer kan man inte begära av en fredag som denna :D
Kramar och Krya på er hälsningar /D

Ovärdeligt

Min karl är underbar! Som jag säkert en miljon gånger redan har nämnt...
Men är det inte konstigt varför man väljer just denna människa när man varit uppe sen 6.20, varit i Skellefteå sedan 8.30 och sitter med arbeten, redovisningar, opponeringar och åter igen arbeten tills klockan slår alldeles för mycket och Sabina kör ...fort hem för att jag ska hinna till mitt jobb.
Jag hinner precis in, hämta bilnyckeln och snabba mig till Korpen. Masserar 1 person 60 minuter och 1 person 30 minuter med 5 minuters paus.....
Gissa hur slut man är i huvudet efter en sån här dag?
Och gissa hur trött huvudet och kroppen är?? Plus en massa hormoner och en tränarunge i magen.. man vill bara lägga sig ner och gråta till sömns, efter att man fått i sig lite middag...
Men ändå, på något underbart sätt så ler jag när jag kommer innanför dörren på Floragatan. En hund kommer springades mot mig för att hinna ändra riktning innan hon når fram och fortsätter till matskålen av glädje. Niklas kommer emot mig i hallen för att ge mig en kram och en puss och säger att det finns mat som står klar och väntar på mig. All trötthet blåste bort som att den aldrig funnits, precis som att jag lämnade den i bilen och låste in den där.
Därför, har jag valt helt rätt karl att leva mitt liv med. Skulle aldrig klara mig utan han som får mig att le, skratta och må bra under alla omständigheter! Att leva på detta sätt, det har jag tänkt fortsätta med tills jag dör!
Kram och Hej! :) /D

päron vs äpple /En tugga päron mot Sabinas The big apple som utgör både hennes lunch Och middag


Slut på Busveckan

Sportlovsveckan har närmat sig sitt slut, Torsdag och det är skol/arbetsdag igen. Jag sitter och väntar på hämtningen som förhoppningsvis tar oss till Skellefteå :P Där jag spenderar hela dagen och lite till. Sedan blir det racerfart mot Piteå för att jag ska massera på Korpen...
Blir kanske sista veckan nu, sedan fortsätter jag massera någon ströperson hemmavid.
Fullt upp idag alltså, sedan får jag helg och ledigt! Mamma kommer även till Piteå så detta blir nog en bra helg!
Igår var jag en trött tjej hela dagen, blev givetvis pigg av vår 8 km prommis ToR till Familjen Sandberg/Jonsson. Mycket trevligt och mycket längesen vi sågs!
Nä, nu ska jag vidare gott folk :) Ha en bra dag idag. Kramar Desirée

Test

Testar skriva en blogg för att se om mellanslagen fungerar.


Lång väntan...

Goder morgon!
Man kan undra vad jag gör uppe så här tidigt i ottan... joo nånting så roligt som att vänta på någon vvs gubbe/pojk/kvinna. Jag ringde kl 7 för att få en mer bestämd tid, fick till svar: Jag skickar någon så fort som möjligt... Så här sitter jag, varken vaken eller sover.. varken i duschen eller äter frukost. Bara sitter och dum-väntar på denne människa. Det börjar bli en liten ond cirkel av detta väntande känner jag. Nåväl, igår bar vårt äventyr av till Pottan. Solen gassade och som vi anat innan, fräknarna levererades.. Stekt rimmat sidfläsk på murikka, grillad korv, mackor och varm oboy... finns det något som slår det en fin dag? Njutbart!

Kvällen avslutades med en suuuuper spännande Milan-match. Jag tror aldrig att N har surrat så mycket under en match. hehe, så himla gullig, och vad härligt att få uppleva hur han kan känna sig ibland ;) Han slapp bo i källaren under kommande veckor eftersom det gick bra för Milans del. (Han skulle gå i dvala/bo i källaren om de förlorade)

Nä nu skriker magarna efter frukost och så får det bli.
Kramar på er! :) /D

Sprattelgubbe

Ännu en dag som så fint kallas ute-dag!
Jag min morgonpigga groda vaknade 08.00... lill-grodan vaknade redan klockan 5.00 då Niklas åkte till jobbet. Svårt att prata vett med en som ligger i en varm säck och väljer helt och hållet själv när denne ska lyssna på vad vi utanför säger.
Frukost med Ida, sen ska jag nog packa en liten matsäck. Utflykt det blir det, men jag har bara inte kommit på vart ännu... Hade helst vela ha en plats där lill-Isa kunde springa lös.
Nu ska jag inte ängna fler solminuter vid detta tidsfördriv.
Kram och hej, leverpastej!

Sportlovsbus

En dag med en liten kusin. Hon kom när solen stod som högst, klart vi var tvugna att gå ut. En promenad på isen så att Isa fick njuta av friheten sedan mellis när vi kom in.
Efter att vi busat lite med min karl som är på jobbet hämtade vi upp Cissi för att fortsätta dagen utomhus. Vi styrde kosan mot norrstrand vinterland, där det fanns snöborg, snörutshkana och snökuber.
Sen lunch har vi fått i våra hungriga magar och nu är vi helt slut efter en hel utedag...
När niklas är hemkommen blir det en sen tacomiddag :)
Imorgon väntas nya äventyr!
Kramar D och Ida

En dans på rosor

En utgång för fröken Jonsson.
Sist jag var ut på krogen var den 22 oktober, det är några månader mellan gångerna :P
Men ingen gång slår denna gång. Vad jag har fått skratta, åt folk, med folk och säkert åt mig själv också.
Det är väl för härligt när man kan ha så roligt utan alkohol.
Linnea beställde en alkoholfri drink med sprit    och jag beställde en alkoholfri drink utan sprit (ordagrant). Definitionen, sprit ser olika ut för oss alla, uppenbarligen. De Linnea menade var givetvis Vodka, det hon fick i sin drink var tequila... Vem f*n vill ha tequila i en fräsch jordgubbsdrink?!??!
Jag är en trött kvinna just nu, ska krypa ner med min efterlängtade karl.
Ville även bara meddela att det är 66 dagar kvar tills bred/lång lastskylten tas ner :P
Kramar på er! /D (inte malin, inte ens i mellannamn)

Sol = Dvitamin

Goddag! :)
Jag vill börja med att meddela att jag sov lugnt den natten jag hörde knarret på övervåningen. En åtgärd jag tog var att ringa Niklas samtidigt som jag böt till en hel glödlampa i gästrummet. Jag skulle inte våga gå in utan att prata med någon och jag skulle inte våga chansa att sova ensam en natt med mörkt i hallen och gästrummet...
Idag har väl varit en underbar dag för samtliga!? Vårkänslorna spirar i kroppen och inte bar de känslorna utan även alla andra hoppande känslor :) En lycklig kvinna känner jag mig!
Dagen har jag spenderat på pottan, med en fullpackad matväska, vedpåse, diverse åkredskap och fullpackad bil hämtade jag upp Lillasyster och Svåååger. Sedan hämtade jag upp Macke i bersika och mötte upp Linnea och Harry i den soliga lilla "gropen" pottan. Fräknarna ploppade fram och jag njöt fullt ut av vistelsen med sällskap och mat! :)
När jag återvände till Floragatan tog jag en promenad över isen för att möta min sambo. Det blev ytterligare en timma ute i vårsolen med en lycklig hund springandes lös framför oss :)
Kvällen bjuder på lossasvin och surr med två av mina väninnor :) Ser framemot att klä upp mig för en gångs skull.
TRevlig helg! KRamar D

Knarrighet

Jag har fått det bästa tänkbara slutet på en lååång dag.
En massage! Kunde till och med ligga på mage första 20 minuterna, sen blev det sidoläge :P
Dagen började även på bästa tänkbara sätt, jag blev väckt av min underbara karl när han kom hem från jobbet. Min dag började alltså ca 6.00 avfärd en timme senare till Skellefteå.
16.15 rullade forden hemmåt, försent för att hinna se N... han hade dock lämna en portion av den kulinariska rätten korv och makaroner. Sedan iväg till Korpen för att knåda och som jag skrev tidigare, även en avslutning med massage på min ömma, spända rygg!
Jag är precis hemkommen efter att ha tagit ett sista stopp hos min syster. Trött i mössan undrar jag varför Isa stod på övervåningen och gnällde... Tillslut kom hon nerspringandes och kröp upp i fotöljen. Hennes energier spred en spänd stämmning... Jag spände mina paraboler till öron och hör golvet knastra just ovanför mig... Förstår att vinden orsakar ljuden som uppstår men kan ändå inte låta bli att tänka förbi alla logiska förklaringar.
PANG!! Då hör jag en jävla smäll bakom mig, alldeles för en hundradelssekund sen... Släcker lamporna så jag kan se ut över altan om den har rasat av snötrycket... Kunde inte se något alls...
Just nu funderar jag på om jag ska sova på soffan istället för att gå upp, knarret fortsätter. Det är från gästrummet det låter...
/D - som en mörkrädd darrande liten hund

RSS 2.0