En kortis

Jäkla nya platta, två inlägg som jag skrivit klart har raderats.. Så nu blir det ett jävligt kort ett.
Har tapetserat om sovrummet som en överraskning åt Niklas. Blev himla lyckat måste jag säga! :)
 
Bjuder på en före och efter bild :p
 
 
 
 
 
 
I helgen har Ronja också fått en crossare av hennes morfar, snällt!
Kanske ska man ta och packa in trädgårdsmöblerna då det känns som att säsongen är slut.. annars får jag önska alla en riktigt trevlig helg! Stor kram /D

Söndagsrensning

Tack min fina vän för all inspiration!
 
Idag har nämligen jag och Niklas suttit och planerat hela kommande veckas middagar. Recept har kollats upp och en handelslista skrevs. Så nu ska vi se om detta resulterar i mindre utgifter på mat/onödigt handlande. Jag kanske även börjar laga fler middagar än vad jag gör för tillfället..
Det är inte speciellt motiverande för mig, att ställa mig och laga korv och makaroner och spagetti och korv. Däremot om det är liiite mer kulinariskt som tex flygande jakob, Då hipps vipps tycker jag att det är super kul att laga mat! Det här är inte annat än en win win situation.
 
 
 
Det jag reflekterade över då jag handlade min lilla lista var att jag inte köpte någonting alls, (enligt mig) mat. Allt var som bara tillbehör. Men jag insåg att det beror på att man tillagar de maträtter som vi valt då det inte är färdiga rätter som fiskpinnar, pyttipanna och potatisburgare. Oj vad jag ser framemot denna vecka! :)
Delar även med mig av min lilla veckomatsedel.
 
Måndag - Rotfruktspannkaka
Tisdag - Stuvade makaroner, korv och bacon (Niklas förslag :P)
Onsdag - Flygande Jakob ala Maria
Torsdag - Kyklingwraps ala Agneta
Fredag - Tacos (vanliga)
Lördag - Pasta Carbonara
Söndag - Pastasallad
 
 

Idag känner jag mig så glad och lätt på något sätt, kan bero på att jag och min kära syster rensade ut lite från min källare plus delar av min garderob. 4 stycken fulla svarta sopsäckar till Reprisen, 2 stycken till Brevicka och ett 5-tal ge bort icapåsar!! :) 
 
Vi i ett gigantiskt pariserhjul - allt för min höjdrädsla :)
 
Nä, nu ska jag börja dra mig till sängs. Dagisinskolning igen och jag börjar ju med en rivstart imorgon :)
Stor kram /D 

Hemkommen och förkyld..

Lördag mitt i helgen och min sambo ligger och sover inför hans kommande nattskift. Min dotter ligger och vilar hennes rutinmässiga eftermiddagslur och jag.. - det var ju tänkt att jag också skulle ligga och vila nu. Det sista Niklas sa innan han gick upp var att lägga dig också och vila nu! Håll inte på och springa och plocka uti saker... Men vad gör man då väskor ska packas upp, tvätt tvättas, skor och väskor vädras och mail och facebook kollas...?
 
 
Igår ca 04.00 var vi hemma på Floragatan, efter en vecka på Cypern så var det alldeles jätte härligt att komma hem. Precis lagomt länge har denna underbara semester varit! Sol, värme och en massa bad. Plus denna elaka förkylning också.. alla i min lilla familj blev drabbade men min höll givetvis i sig längst :(
 
 
Det har verkligen känts som att mitt liv stod stilla i en vecka, jag har inte ägnat en tanke åt något åtagande alls. Vilket då resulterat i att jag har smått panik nu då jag ser att en skoluppgift ska vara inlämnad på tisdag, Ronja ska inskolas igen på dagis måndag och tisdag, jag ska börja på mitt ny-gamla jobb på måndag eller tisdag och mitt i alla åtaganden så ligger jag med en skalle och bihålor fulla av snor och feber fulla kroppen...
hm... var ska jag börja?
 
 
Jag tror att jag istället lutar mig tillbaka och drömmer mig bort till den natten på Cypern som jag somnade med ett leende på läpparna. Och på morgon efter som jag steg upp en timme tidigare (trodde jag, vilket var två timmar tidigare) alltså 6.14 och går ut i den Cypriotiska morgondisen på en joggingtur. U-N-D-E-R-B-A-R-T.
Solen gick precis upp och jag var helt ensam till en början, sedan sluter de upp en och en efter varandra. Par som går hand i hand längs strandkanten, en annan som sitter på en liten stenhöjd och blickar ut mot de fiskebåtar som är påväg ut för att pröva sin lycka. Med solen i ryggen och ett brett leende på läpparna tog jag mig runt den förbestämda lilla rutten. Det kändes som att jag svävade på moln av all lycka som fanns i min kropp den morgonen. 
 
Den känslan, vill jag fånga och uppleva om och om igen. Den natten då jag somnade med ett leende på läpparna och vaknade med en energi som jag inte vill tappa bort igen!
 
 
Stor lördagskram! <3 /D

RSS 2.0