Premiär!!

Imorgon kommer jag att Spela min premiärmatch för säsongen efter denna lilla graviditet. Jag är sjuuukt taggad! Innebandymatchen är borta mot Stil (Luleå). Känns fantastiskt! Nu ska jag ju börja som avbytare och finnas vid behov, men det är en precis lika viktig roll! :-D Milton ska ju givetvis också med, lillen krumeluren får ligga i vagnen större delen av fredagskvällen. 
 
Niklas har varit borta hela veckan och kommer hem först imorgon kväll, som han är saknad. Allra helst av dottern i huset. Vi har en räkna-ner-kalender i köket :-)
 
Någon större update får ni vid annat tillfälle, jag skulle ha sovit för flera timmar sen! Men med en sen träning och läggning av båda barnen samtidigt i två olika rum, det tar sin lilla tid ska jag säga :-P om än jag fixa det galant, läsa lite bok i ena rummet, springa över till nästa och stoppa i tutten å bädda om, tillbaka och läsa lite mera bok :-) 
 
Dock så var jag inte med på träningen.. Vaknade med ett rivjärn i halsen... Har testat huskurstipset, varmt vatten, honung, ingefära och vitlök. Det kanske funkar men för att vara på den säkra sidan tar jag till det stora artilleriet och gurglar whiskey nu innan läggdags. 
 
Då jag vaknar på morgonen ska jag vara fit for fight för match!!! :-D
 
Hejja nu mentalt på mig och mitt lag imorgon <3 kramar D
 

RSS 2.0