Referat innebandy

Blev förlust idag, med 6-1. Måste ändå säga att vi gjorde en jävligt bra match då vi tidigare förlorat med tvåsiffrigt mot det här laget. Bra kämpat så in i norden! Dagen realize, måste äta upp mig ett par kilon, eller bygga lite muskler på den nedre regionen. Jag flög ju som en vante!!! Niklas hade tydligen sett att jag till och med lättade från marken i någon tackling. Som jag givetvis föll på, medans motståndaren fortfarande stod på bena!
 
Jag kände mig typ som en liten mygga som flyger allt vad den har in i en elefant för att sedan stå och vänta på en reaktion. Förnedrande! Givetvis blev den lilla myggan i mig fly-förbannad och gav mig in i en tackling strax därefter  som gjorde mig bara mer förbannad. Efter en impulsiv svordom och en sekunds-attack mot domaren tog jag mitt förnuft till fånga och bytte. Som den lagkapt jag är utsedd till att vara. 1-0 Desiree -myggan.
 
 
Just nu sitter jag på skift till vår ickesovande dotter. Hon är lite täppt i näsen och vill då helst vara vaken. Det vill inte jag. Min scaarbetare sover sedan länge. Kanske ändå om jag har tur hör jag lite tyngre andning mellan snörvlet. Vågar knappt hoppas. Får jag kanske gå å lägga mig, jag å!
 
 
Ska försöka smyga mig ut på det knarrande golvet, öppna den knarrande dörren och smyga mig ner i den knarrande trappen. Lycka till! Trots att ja är en mygga på innebandyplanen så är jag f*an en elefant då jag ska smyga :p
kram och god natt härliga söndag!
/D

Ta ett djupt andetag!

Hopp i duschen å ha det bra! :)
 
 
Vilket tråkigt väder idag, då vi hade tänkt ut i skogen och grilla en korvsnärt. Blir att åka på Nimbys istället så Ronja får träffa sina små vänner. Läste på mostercissi.blogg.se att hennes uppladdning inför matchen är mental uppladdning, min är fysiskt. Så idag har jag kört slut på de små muskler jag har, både rumba ben, mage och lår. Men kroppen trivs av det, fick ju också veta att jag blivit utsedd till lagkapten.. kan tyckas att det inte är så stort. Meeen det är stort!
 
Jag känner ett stort ansvar för min prestation både psykiskt och fysiskt. Jag måste vara stabil och hålla mitt humör i shack samtidigt som jag måste kunna tända till..  Desiree det här fixar du! Var bara dig själv, plus att du kan göra ett mål!! 
 
Att våga, är att förlora fotfästet en liten stund.
Att inte våga är att förlora sig själv.. /Sören Kierkegaard
 
Tar ett djupt andetag, blir någon mindfullnessövning ikväll å imorgon. Puh vad nervöst med seriepremiär! Nä, nu hopp i duschen och ha det bra, pilla bort lurv ifrån naveln.
Kram på er!
/D

Vackra höst

Ett steg närmare min drömresa, vaccin - CHECK
Med 52 dagar kvar så känns det pirrigt, förväntansfullt och djävulst spännande. 
Däremot var det lite sämre för min reskassa att snippa in på röda korset i Luleå.. men jag behöver ju koftor, pannband och vindbyxor... ronja som måste ha en halloween dräkt till allhelgona :p så blev jag 170 kr fattigare.
 
Fick den lilla idén att Ronja ska ha ett halloweenparty med utklädda små bebisar och halloween middag. Men kanske mest för min skull :p 
 
Nu är det hard work som gäller! 9-12. Sen den här typiska svenssonfredagen, bad med familjen och tacos till middag. Känns bra att vi stämmer in i bilden nån gång ;) bamsekramar från happy me!

En minuts känsla av lycka

Det känns som att det är så mycket att se framemot! :)
Hösten, vintern, dagar tillsamans med familjen och en utlandsresa! Julen, festligheter och en massa bröllop!  2014 går i kärlekens tecken värkar det som. Men nu först, en halvledig dag med min fina familj! SötRonja slutar inte att charma oss. 
 
Dagen efter att man plockat undan ALLT och dammsugit neddervåningen, då är det en jävligt bra dag. Idag är en dag då det finns utrymme till att njuta. Och det gör jag minsann. 
 
På med musiken i öronen och trampa iväg till min halva arbetsdag.
/lyckliga jag

RSS 2.0