Mini Update

Matte update:

Jag har varit påväg att ge upp ett x antal ggr. Men för att nu slutligen ha bestäm mig för att klara den jäveln!
Sitter och väntar just nu på att klockan ska slå 7.55 då ska jag promenera till en mattelektion. Hade faktiskt tänkt att skriva Prov nr 2 på Måndag. Peppar peppar...

Annars är allt bra här hemma på källbo, Niklas piggnar till lite mer dag för dag och jag sitter och väntar med spänning på att posten ska lämna nått sorts paket eller bara en avi till mig.

Har beställt en fotoalmanacka, halloween stuf och framkallat några bilder. Allt som allt, blir det 4 små paket som jag väntar på med spänning.
Jag håller alla tummar å tår att halloween sakerna kommer innan nästa lördag!!


Idag Fredag blir förövrigt en sån här dag som jag gillar! Upp tidigt.. nja. men ändå härligt!
Sen har jag Inget inplanerat fram till 17-18 då jag ska bege mig mot metropolen Lillpite för att fira min vän Therese. Det ser jag fram emot!!


Så, gott folk, jag önskar er alla en tevlig fredag/helg :) KramD

En vanlig onsdag

Jobba 8.30 - 11.00 med att massera åt korpen.

Hem å mysa med pojken min nån trekvart.

Lämna in Skodan i öjebyn för kamremsbyte

Till klubben för att hämta Gumman, kolla på en lägenhet i stan.

Fika hos henne, sambon var med :)

N hockeymatch i Älvsbyn

Jag spinnade på korpen

Masserade mamma

Pluggade tills ja blev less

Inväntar 21.30 då välkommen åter börjar :)

Inväntar sen 23.00 då N kommer hem från matchen!

Utan rast å ro så har min dag sett ut så här..fullspäckad som vanligt.


Men det är inget motför vad de kommer att se ut imorgon... då är de fläng hit å dit.. :(
Hinner knappt se min Sambo på hela dagen, vi går om varandra..
Jaja, vi överlever. 4 veckor tsm väntar om 32 dagar :D


Nu ska bruden min få göra ett besök på damernas.

Stor Kram /D

Förra årets höst

Herregud va glad man kan vara. Jag njuter av varje dag som går. Gör bort lite matte då och då, men de räcker inte egentligen, måste nog sitta minst 6 timmar om dagen för att hinna göra prov nr 2. Tränar lite grann, jobbar lite grann och hinner vara massor med de människor som jag älskar!

Den här tiden förra året var en riktigt dålig period, när jag läser i min 10 års dagbok ser jag att varje dag var, jobbig.
Jag var trött, och små sjuk. Ibland vaknade jag och orkade inte göra nånting alls, gick två steg från sängen till soffan och såg film en hel dag. Men jag tränade varje dag, ibland två ggr. Undrar hur man mått om man inte tränade?


En dag har jag skrivit att jag var ritktigt deppad, så här så man bara vill gråta från det man vaknar. Jag var på dåligt humör, eller ledsen... Svårt att känna efter hur det Egentligen kändes, men nedstämd. Det hade varit så i ganska många dagar, kanske veckor.. Och jag hade ingen aning om varför man kände så.
Cecilia drog iaf med mig på stan, antar att jag inte brydde mig om vad ja gjorde, de spelade ingen roll allt var ändå skit.
Vi gick genom stan, tills vi kom till hund å katt affärn vid kvartersbageriet. Eftersom att vi hade Isa med, var de enda affären vi fick gå in i med hund. Sagt å gjort, kolla oss runt. (jag under tystnad) för jag säger inte ens flaska i onödan när jag har en sån här dag... Tillslut titta vi på kläder till Isa.
Cecilia hittar då en röd (trikådräkt) som hundar ska ha när de jagar. den är suuuper tajt, men alldeles för lång i bena. Isa ser ut som en utomjording.

Jag trodde att jag skulle skratta ihjäl mig!! Hunden var så ful, och hon får ju alltid den där kutryggen när hon "skäms" så hon blev bara fulare! Och vi skratta bara mer. Vi var säkert där i 1 timme och skrattade så att vi höll på kissa ner oss!


Den dagen skrev jag TACK Cissi, du är guld värd. Tack för att du fick mig att skratta, det var bara det lilla som behövdes, för att den dagen skulle sluta bättre än de tidigare dagarna.. Att jag fick le istället för att gråta en kväll av många.

Det här året är man lite orolig att man ska börja må så igen, bara för att de är höst. Men jag har hittat min "Cissi" som får mig att skratta och må bra varje dag! Den här "cissi" finns mest i Niklas, men det finns små gnuttar av den i allting. Familj, Vänner, natur men framför allt i Isa och Cecilia!

Hösten 2010 är Underbar!!
Kram D

Kom å spill nå färg

Ett av mina stora problem i denna lilla lägga är vilken färg jag ska ha i vilket rum?!?

Just nu så går vardagsrummet i svart och beiget..
Sovrummet i Vitt å "guld" och svart (plus lila väggar)
Köket har blå/grå väggar..men ingen speciell färg alls där...
Frågan är vilken färg jag vill köra på i vilket rum?

Gult är tydligen det senaste, och tydligen en färg som ska hålla i minst 15 år framåt. Men nu är det så att jag inte tycker att de är så fin färg...

Tips å förslag mottages mer än gärna!

Lila, limegrön och turkos gillar jag. Men de ljusa färgerna känns så somrigt. Orange är en fin färg klick i mångas hem, men jag vill men det går inte...
Blå känns kallt och rött vill man inte ha än...
Jag har kört fast ordentligt!

Bara å välja matta till vardagsrummet är super svårt, jag vill ha en Mega stor rund rya. Men de blir säkert bara en rektangulär... Frågan som ständigt återkommer. Vilken FÄRG?
Neutral är bäst, när man sedan byter färg i vardagsrummet, jag vet. Men!
Alla färger i detta rum är super tråkiga, skulle verkligen behöva piffa upp med en STOR färgklick.
lite förslag tack :)


Åker till Lillpite för att samla på mig lite inspiration, när man masserar så kommer man på en massa smarta ideer :)


Lite för ljus lila färg för mig, annars jävligt fin färgklick!

Ett av mina Många drömhus...

När man har börjat tänka lite på hus, då tänker man Mycket på hus!!
De är som när man vill gå ner i vikt, då ser man alla som är super smala. Eller när man ska köpa nya skor, då går man å tittar på alla andras skor. Allt detta omedvetet.. så nu när jag är Liiite sugen på att skaffa ett hus och vet att om ett år kanske vi gör de... då tänker jag BARA på det där förbannade husköpet...

Och visst kan man hitta fina hus!
Renön har varit hett på våran tapet, visst tar man det som ett omen när senaste inkomna på hemnet är på just renön ;)


















En liten Bildspeciel :P Många drömmar små...

Kram D

Matte tankar...

Matten är faktiskt liiite kul. Om jag får välja mellan att spela innebandy och räkna matte så tror jag att de flesta vet vad jag skulle ha valt. Men den här matematiken är inte så dum ändå! Jag pluggar inför prov nr 2 i matte B. Går segt, försöker fortfarande förstå saker från prov nr1 för att kunna gå vidare, och nästa prov tänkte ja ha på Måndag den 18...
Tror att jag flyttar fram de till Onsdag samma vecka. Känns ändå lite trajt... Jobba på Desirée!
Vad ja ville komma fram till, den är kul. När man väl förstår alla x och y:n. Å vad glad man blir när man inser att efter många försök fram å tillbaka så har man faktiskt löst de svåra talet.

Jag tror att Tacken är all sudoku jag gjort. Det känns ungefär likadant som när jag sitter och försöker lösa en riktigt svår sudoku :)
Och då är de Egentligen Maria som jag ska tacka! Hon som introducera mig i detta "korsord", och som "lärde" mig se olika lösningar och utvägar.
Så summa av kardemumman Tack Maria!


En av ekvationerna som jag har haft Djävulska problem med.
Då kan ni förstå Hur glad ja blev när jag klarade det och fattade det! :)


Kram D

Tvådagars i sängläge

Lördag var en underbar tillställning. Anneli med "make" bjöd på middag. Jag stod för efterrätt och spel. Det var hur tevligt som helst! Emelie kom hem i fredags så även hon med "make" kom. Hade verkligen saknat henne!
Min efterrätt bestod av Nektariner, mandariner, päron, banan, kiwi och färska jordgubbar. Strödde över en blandning av kokos flingor, mjöl och socker. Hyvlade smör över och in i ugnen. Detta var då förstås en Alla Maria ;) Jag hade faktiskt gammeldags gräddglass till och de passa utmärkt. Alla älskade den!
10 poäng även till desserten.


Jag hade en liten aptitretare innan denna succé. Jag värmde gelehallon och vodka i en kastrull, hällde det i mina silikon muffinsformar, inte mycket! Toppade detta med ett gelehallon, sedan in i frysen. Går att äta med fingrarna annars med sked, men det var super duper gott! att man kan bli full av en karamell, det var susen!

Kvällen avslutades med hamburgare hos pem å per, blev sent innan vi kom oss hem.
Söndag och måndag har varit riktiga slödagar..
Igår kl 21 kom vi på att vi bara ätit "frukost" så vi åkte å handla kebab, så blev de oxfilérulle fast med kebab :P Gott!

Idag sov vi å bort hela dagen, kan bli så ibland... Niklas jobbar natt så han har åkt å jobbat. Själv har jag varit på ett möte på soc. Ska bli kontaktperson åt en tjej till... Ser fram emot det! Hon verka jätte gullig, en tjej som går i nian.

Sen åkte jag till tanten min å böt gardiner. Nu ska jag försöka slå upp matteboken. Har inte blivit nå plugg denna slöhelg.

Hade gött. å sov så gott.
Kramar D


Den super goda efterrätten!


Sugen på handboll igen

Sov ut imorse, tvätta en månads sparad tvätt, Syster kom efter skolan.
Perfekt, då fick hon fixa sista tvätteriet och göra iordning middagen så for jag å sambon på grisan för en löptur :) Dagen gick fruktansvärt fort. Men inte gör de nå!

En timme senare satt vi i bilen på väg till Boden. Där såg vi Kusin Pilla spela seriens första handbollsmatch. De vann med tio bollar. Hela tjocka släkten var faktiskt där, riktigt kul att träffa alla! Efteråt for vi till Pillas nya lägga, riktigt stor å fin 3 rummare.

C och jag surra hela vägen hem, det är värkligen världens underbaraste krabat! Jag älskar hennes värderingar och hennes Stora hjärta! De är en tjej som har utvecklats enormt, och jag älskar henne!




Sov så sött vänner!
Kramar D 


RSS 2.0