En tavla på mitt Staffli

Ursäkta min frånvaro, jag har tagit upp bloggsidan, men inte orkat skriva nånting... Jag har velat röra på mig i form av någon sorts träning eller promenad, men inte idats.
Jag har bara vela vara hemma, istället för socialatillställningar...
Jag hade vela haft eller behövt ha en ledig dag, som verkligen VAR ledig...
Hade vela äta en god bit lax från ugnen, men då bör inte ugnen vara trasig, och vi bör inte glömma den i ugnen så den blir Väldigt överkokt!... :P
Jag hade behövt tvätta..
& jag hade behövt packa in i lådorna som står i hallen och stirrar på mig..


Men vad har jag då istället lyckats Göra?
På min lediga dag (igår) städade jag (förutom skura...) De hänger över mig som ett moln.
Jag masserade
Jag var på pdol med en av flickorna som jag "tar hand om"
Vunnit 2 st 2 kg coklader!! En toblerone och en kexchoklad :D
Masserade en till.
Masserade ytterligare en till
Åt en överkokt lax med min Älsklingskille
som sedan gav Mig en massage!!

Samme Man somnade på soffan, jag surfade på internet, men kommer inte ens ihåg vilka sidor det var.
Målade min Stora tavla (påbörjade iaf)
En kort promenad till Shell med karl och hund, när vi inser att vi inte handlat på väldigt väldigt länge...


Idag är en helt ny dag.
En dag där jag sov tills morfar ringde och väckte mig, kvart över 11.
En dag med helt nya möjligheter, där man väljer själv hur man vill spendera dagen.
Fram till 15.00 då jag börjar jobba, men iaf!

Varje sekund kan du födas på nytt
Varje sekund kan bli en ny början
Det är ett val
Det är ditt val

Jag har hundra saker på min Att göra lista, börjar nog med en sak i taget. Får se vad jag hinner med, och vad jag känner för att göra. Ska jag vara ärlig så är det inte mycket just nu, men då får man väl helt enkelt tvinga sig själv lite. När man väl är påväg runt Grisan så är man rätt nöjd!
Ska försöka uppnå den känslan.

Önskar er en fin dag! Kramar D

Kvällen som sådan...

Onsdagens utgång, och den enda utgången för den här "helgen" Förutom ett stopp påväg hem från jobbet lördagkväll. Bara för att få en skymt av Maggio.

Gårdagens bilder

Picnick i vardagsrummet med "Fia"








Kvällens lätt roligaste bild!!


















Söt-Anneli kom förbi efter jobbet :)


Det är så sällan Jag är med på såna här tillställningar, så det var tur att de dokumenterades Ordentligt!!








Myrorna angrep oss på Picknicken ;)



TACK Brudar och Sambo för en ritkigt oförglömlig kväll!! JAg hade super kul! :D Kramar D

Solsken

Ikväll laddar jag inför en riktigt toppen kväll med brudarna. Tyvärr bara halvstyrka, men vi kan ha roligt för alla som måste jobba. Jag har startat dagen med ett arbetspass, sen tog jag en dropin tid för att finjustera min sidecut som de visst kallas. Systembolaget och hem.

Niklas laddar sovandes för en skifteskväll, jag ska alldeles strax väcka han. Jag ser också att finvädret är på intåg så jag tror att jag ska försöka styra om festkosan till Badhusparken där stefan B andersson mfl. spelar och sjunger. Man får givetvis sjunga med, och det är därför jag vill dit! En filt, en vinflaska och tjejerna mina. Kan väl inte vara mysigare än så?


Nu ska jag ta min hund under armen och åka till Ica. Kram Kram och trevlig kväll /D

Otursdag nr 3 och syskon Triathlon

Oturen fortsätter i dagarna tre...
Idag var jag nämligen med om min livs första arbetsolycka. En stickskada som de på vårdcentralen kallade det, så fint. Eftersom detta var det absolut första som hända på dagen så har dagen varit i o-sync... Glömt saker, stressat och varit allmänt förvirrad.


Middag med Sambon innan hans arbetspass lugnade ner mig en hel del. Sen cyklade jag för att möta upp min lillebror.
Vi har nämligen avverkat ett Triathlon

Det finns, motions, sprint och olympisk distans av de tre lättaste (om jag inte minns fel) Skillanden är simsträckan som varierar. typ 400 m, 750 m och 1500m simmning. cykling 2.5 mil och löpning 1 mil
Om jag nu har fattat detta rätt, om någon besserwisser kan de exakta siffrorna så är det fritt fram att ge mig klarhet i detta :)


värmde upp 4.7 km på cykel
Vårat Triathlon innefattade:
18.05 - Simning 650m á 20 minuter - efter en dusch och ett toabesök så började vi cykla
18.35 - Startade cyklingen - 2.5 mil á 1h 10min - efter 1 stopp med kisspaus
19.50 - startade löpningen - 1 mil á 1h 10min - efter en kisspaus, tre friafall pga så trötta ben att jag inte orkade lyfta dem över rötterna... ett telefonsamtal med N när jag har 3 km kvar och en promenad när jag var tvungen att fixa håret...

Emil sprang 6 minuter snabbare. Men dock så ringde han efter hämtning. Mallapa som jag är, så tog jag cykeln och mina stumma ben och trampade hemmåt.
Nervarv 7.5 km på cykel...


Detta mina vänner måste jag få skryta med.. Bloggar och Facebook är väl en klubb för inbördes beundran??
Så tro inte att jag är världens träningsfreak. Detta var första passet i veckan, och förra veckan blev det två. Veckorna före det, vill jag inte ens tänka på. Det Stavas - sommaruppehåll!
Jag är lite stolt och nöjd över min prestation. Och vi hade faktiskt kul också! Jag somnar gott ikväll, det vill jag lova. Trots N är på jobbet :(
God natt God natt mina vänner. Imorgon är det Onsdag! Kramar Desirée

Auktionsfynd

Hej Hallå! Ursäkta mitt dröjjsmål med att uppdatera... Lördagen blev helt lyckad, vi klarade oss till och med från regn :) Min överraskning till min sambo var en kväll på Diggelo i Storforsen. Där vi var förra året också. Precis lika nöjda om inte mera än förra. Di Leva kunde verkligen leverera, och Linda Pritchard på scen var som handen i handsken. Den kvinnan kan både sjunga, dansa och Spela teater. Någon med bättre inlevelse var det längesen jag såg. Hon var kung i sina "roller"
Många bilder togs, mycket mat och fika åts. Vi hade det super mysigt.


Sen efter det har jag bara haft tråkigheter... söndag och måndag har inte varit de bästa dagarna... Ledsen, arg och besviken. Men det måste man få bli nån gång, så man kan skilja på dagarna då man är Glad! :)


Jag har trösthandlat på auktion istället :P Jobbade tyvärr själv, men vad har man annars små syskon till om man inte får köra med dem hur man vill ;) Så emil och Cissi satt som på beställning och ropade in mina och Niklas utvalda föremål! :) Jag är en riktigt nöjd tjej ikväll. Tur att mina nära kan få ens tråkigheter att försvinna. Vad skulle man ta sig till utan dem?



En Gura för 370 kr Nu ska det spelas på Flora! ;)


Ett överrasknings inrop av min lillebror, en familjebibel för 20 kr! :)


Ett sött lapptäcke som är virkat av någon duktig människa. Me like!! 110 kr men då fick man ett till på köpet. Som också var ganska fint.


En STOR favorit, gitarren och detta fat var mina två Måsten! :) Ett fat från Mason´s Vista england, kan både ha som kakfat, men sedan åker det till Tällträsk och kommer användas som vardagstallrik. Endast 20 kr!!


Två assietter från Rörstrand, Julen. Det är samlingsmotiv. Men just nu är det inget jag vill samla på,.. åker till Tällträsk och används till vardagsassietter. 20 kr för båda!


Även detta för 20 kr, tror att Cissi får ropa fler gånger åt mig. Ett större ovalt fat, med fint motiv. Fruktfat, eller kakfat. Kanske som uppläggningsfat... Fint var de! :) Märke: Mitterteich bavaria

Detta var mina underbara inköp! Jag är en stolt ägare nu :)
Ska kasta mig i säng för att jobba imorgon också... Längtar till Lediga Fredag
Kram Kram Desirée

Prutat & klart

De flesta verkar må bra av de jag känner... Peppar Peppar
Tänker på de i Norge! Vilken tragedi...


Tyvärr kan vi inte sluta leva här hemma. Nog skulle man kunna ligga hemma och gråta för deras skull hela dagen och kvällen, men riktigt så funkar det inte. Jag har en väldigt lugn arbetsdag, så på en lång lång rast sprang jag på Loppisen :P Hittade ett gammalt bord som jag tänkte använda som köksbord. Efter många samtal med Niklas, och efter många Om och Men så bestmäde vi oss för att köpa det. Hade prutat ner det från 1000:- - 800:- Förra lördagen kostade det 1500:-




Men min tredje sväng dit (nån timma senare) och med pengarna i handen, så ändrade jag mig. Det blev inget bordköp. Var inte alls snyggt med iläggsskivorna. Så det var väl ödet... Bättre lycka på Auktionen ;)


Nu är snart lunchen slut, ska iväg på ett sista ryck sen hem och göra pastasallad och Utflyktsbröd! Gott!!
Paraply, kamera och filt ska medtas i eftermiddag. Spännande :)
Kram Kram /Desirée

Oslo attacker!!!

Ursch vilka hemskheter i Norge!! Min puls slår aningen snabbare... http://aftonbladet.se/ Har försökt kolla med Oslo-vännerna hur de mår.
Fredags kvällen är slut och jag är en rätt trött tjej. Har bara tagit det lugnt och varit med min underbara sambo hela kvällen. Bakade lite syltgrottor, fick kotletter och tornedalspotatis av morfar så vi fick en riktigt god middag. Tog sedan en ganska lång promenad med jycken.


Börjar 7.00 imorgon slutar 14.00. Har förberett det mesta inför morgondagens överraskning :) Kommer att bli riktigt mysigt skriver jag än en gång. Jag längtar! Nu ska jag lägga mig på soffan och somna framför tv:n :P

Kram & Go natt /D

Big Suprise

Helgen som jag har längtat till i ett halvår har kommit!!
Imorgon har jag nämligen en liten överraskning åt N. Det tråkiga är bara att han redan vet vad de är... :( Det går inte så bra att överraska han... Niklas kommer alltid på vad det är. Den här gången är det kanske mitt fel. Råkade lämna ett papper framme på köksbordet, och han kom hem före mig... Klantigt. Jajja. Det blir säkert super kul iaf!


Gårdagen gjorde jag till en riktigt jobbar-dag. Jobbade åt hemtjänsten, masserade sen träffade jag båda flickorna som jag är kontaktperson åt. Lite löpandeband principen kändes det som ;) Men jag kan göra ett stort check för den här veckan.


Helgen kommer med stormsteg och för mig innebär denna helg Arbete. Som vanligt. Jag ser positivt framåt till löningsdagen i Augusti :P
Nu ska jag börja cykla. Kramar på er alla! /D

Surrhumlan nr 1 & nr 2

En trött kvinna vid datorn nu. Ringde mamma för ett Bra tag sen... Kanske var en halv dum idé :P Hade några saker jag hade vela fått gjort ikväll, men gissa vad. Inget av de blev gjort! Nu är det bara att stupa i säng. Men så blir det om två surrhumlor pratar i telefon med varandra. Dessutom om man inte hörts av på en vecka...


Jaja, vilka av sakerna är det som inte klarar av att vänta tills imorgon, eller övermorron? Jag tror att vi överlever utan våran "måsten". Min dag idag har varit lagom.

Jobbade från morgon, men slutade några timmar tidigare tack vare en underbar arbetskamrat. Åkte till Tällträsk och fortsatte rivningsarbetet. Upptäcker då att alla innerdörrar (3 st) är spegeldörrar bakom masonitskivorna! Och i måndags stod jag i samma hall och sa till Ingela
- Jag ska lacka väggarna och köpa spegeldörrar som innerdörrar. Men se vad man kan fynda. Denna renovering blev Jävligt billig, om man får lov att svära...



Det enda vi har betalat hittils är 20 liter spackel! Stugan är en guldgruva! :)
Efter Tällträsk vilade vi middag i vanlig ordning sen så bar det av till våra arbeten, Niklas till sitt och jag till mitt.


Nu går jag och lägger mig! Kram och Go natt. /D

Tre av 7

Igår blev det biobesök för min del. Men det var inte riktigt mitt filmval... Harry Potter och döds relikerna Del 2
Kunde ju ha varit en jätte bra film, men kan en förutsättning ha varit att man ska ha sett de 6 filmerna innan?
Egentligen tycker jag att man ska kunna se en del i en lång filmserie, och ändå hänga med. Det gjorde jag ju inte riktigt...


Nu ska jag snart cykla iväg till jobbet. Skulle egentligen ha en massa lediga dagar den här sommaren, men igår fick jag ta på mig en massa extra dagar. Så, mycket jobb blir det om än några är korta dagar :)
Ikväll ska jag till Hemmings och massera, sedan raka spåret hem och fortsätta massera. Var sugen på att fika på Nodo efter det, men pga lite dålig uppslutning av mina tjejvänner så får det väl bli en annan gång. :P

Kram Kram Desirée


Namnförslag tack!

Firade Mackes födelsedag i Tällträsk, Spelade brännbolls/handboll med ett vinnande tjejlag, fortsatte renoveringen i våran stuga och massor med Hundbilder...

Sen behöver jag hjälp med ett namnförslag. Har funderat länge på vad min enskildafirma (massage) ska heta. 2.00 i natt slog två namn ner i skallen min. Antingen Floras Massage eller så Massage Flora. Vilket tycker ni?
Här kommer gårdagens bildbomb...








Hundarna kan verkligen Posa framför kameran


Det här är ju en annan slags pose ;)




Flying-dog









Niklas tog över spacklingen efter mig


Jag passade då på att riva väggar & golv i hallen


Observera väggarna nu... Vita














Tidningar som fanns på väggarna under plywood-skivorna - Träväggen och tidningarna ska behållas som de är och lackas.


En rätt gammal tidning dessutom


Observera väggen bakom Macke, Trä!








Kan ni se gubben med svarta solglasögon & långt skägg???




Var tvungen att ta en bild när vi stannade för att kasta soporna :P

Varma kramar D


Ögongodis en Söndag

Det är visst söndag idag...
Jag har jobbat, precis som alla andra dagar. Gjort en pastasallad, cyklat till strömlida, tagit en promenad runt "spåret", avslutade dejten med picnick uppe på strömlida-backen. Riktigt fin kväll.
Kom hem, hämtade karln min, cyklade till Strömlida, körde intervaller.

Ännu härligare! Efter att ha ätit kvällsfika har jag gått igenom min litteraturlista för kommande kurs. Ser riktigt intressant ut! Längtar till 5 september. Niklas sitter bänkad just nu framför Zodiac. Jag har kännt mig som en lyxhustru idag när Niklas har varit hemma och städat så han är värd en liten filmkväll ;)

Bjuder på lite ögongodis :)





















Kram och God natt! /D


Novemberkaktus i Juli

Fredag blev en vilodag, tog en rejäl sovmorgon och började jobba kl 12.00
Slutade 21.00, då väntade Niklas hemma med middag och Water for elephants. Inte var filmen någon höjdare... men vi såg klart den iaf. Riktigt mysig fredagskväll!

Idag är det en ny dag med nya möjligheter, Vi tog en sovmorgon igen (måste passa på när man börjar tidigt imorgon) Sen cykla vi ner till stan och gick en sväng på loppisen, miljöträning för våran byracka. Shoppingnerven hade jag visst lämnat hemma, men glass och fika blev det! :P

Idag börjar jag att jobba kl 15.15 slutar i vanlig ordning 21.00 Får se om man ids träna då eller om man ska vara lat hela helgen.
Jag har även gjort ett ryck med mina små gröna växter här hemma, placerat ut våra gigantiska yuccapalmer i vardagsrummet så de ska få mer ljus. Har även läst på om min novemberkaktus, det är inte bara att vattna och prata med den! Den ska stå i öst eller väst, inte ovanför ett element. Vill ha ljus men inte direkt solljus, svalt och gärna mörkt på nätterna. Lite vatten, men när den tjocknar (ska få knoppar) så vill den ha mer vatten... gärna underifrån och kanske duschad... Man ska inte byta plats på den och absolut inte snurra den när den blommar... En hel vetenskap om bara EN av mina blommor... Men väldigt intressant, och jag kan tänka mig att det är roligt när den blir större och blommar. Vilket denna bara gör en gång per år... Jaja. Jag har fått den av Hedvig så därför kan jag inte bara låta den försvinna.



Nu ska jag googla innerdörrar :P Får se om det finns några snygga! Ha en fin lördagskväll. Kramar D


Rallycross

Två dagars på Haraholmen!
Bilderna får berätta sitt :)








Nr 126 Emil Öhman




Per Jonssons första heat, vit opel








Tomas Öhman tar starten



Tomas i ledningen




Per tar ledningen igen!














Per slutade som 2:a !! :)



Kram och God natt Desirée


Onsdagsmos

Härlig trötthet infinner sig hos Desirée just nu..
Jag är glad att jag fick tillbaka träningslusten, all trött, trötthet försvann. Jag känner mig trött på ett helt annat sätt. En väldigt skön trötthet faktiskt!

Igår var jag på ett Maq pass, där man tränar upp styrka och rörlighet i musklerna. Även balansen så man måste spänna hela kroppen men främst mage och rygg.
Idag känns detta i alla kroppsdelar... Men jag klagar inte, för det om nånting är en härlig känsla. Träningsvärk


Nog om min överskottsenergi! Idag är det en helt vanlig onsdag, en Blå onsdag kanske :P Jag jobbar dagen till ära, men efter min arbetsdag så bär det av till Rallycrossen, med N och hans lillebror. Detta är den första Rallycrossen jag ser! Så det är spännande, vi ska försöka hejja fram våran vän som tävlar :)


Kamera och stolar ska med så bilder kommer senare. Nu ska jag äta klart min Macka ;)
Puss & hej leverpastej


Göra om göra nytt

Arbetsveckan är påbörjad.
Mycket jobb kommer det att bli för min del, ledig en dag och det är Torsdag. Jag ser fram emot 25 Augusti då vi får löningen :P


Träningen har jag börjat om med, efter låång lång vila. Känns överallt i min lilla kropp just nu. Så mina dagar består alltså av Arbete på hemtjänsten, hem och massera (idag iaf) sen träna... Bara umgås med min sambo och min hund. Får jag tid över så sitter jag med näsan i en Hus och Hem tidning, ideerna och fantasin flödar! :) Det vill jag lova.


Längtan Längtan!

Kram Kram /Desirée

Avgång - Piteå tågstation

Min söndag var en riktigt bra söndag! Jag börjar bli lite less på att alltid skriva hur bra allt är. Eller hur underbart mitt liv verkar vara... Nog njuter jag av mitt liv alltid, men tro inte att jag Alltid har helt perfekta dagar. Absolut inte! Jag väljer bara inte att dela med mig av mina "tråkiga" delar. Varför ska jag lägga över mina sorger på er? Nä, då kan jag istället försöka sprida en massa glädje och energi!


Så tillbaka till min faktiskt riktigt perfekta söndag!
Jag jobbade 7-11 (det är bara en parantes) märkte knappt av de 4 timmarna.
Hem och pussade på min karl, efter en promenad med vovven i finvädret så beslöt vi oss för att ta en cykeltur. Tror det blev 1.5 timmes cykeltur :P

Linnea ringer och säger att det Spöregnar i sikfors (där vi ska på konsert...) hm. planerar våran resa med eventuellt regn väder, jaja. Jag tar med paraply.
Hos oss sken solen som aldrig förr, så svårt att tänka sig in i regntankar.


Efter att ha gjort i ordning en picknic som skulle med till sikfors så möttes jag och Linnea upp på Piteås Tågstation. Med ett 50-tals tåg åkte vi genom byarna mot kraftstation i sikfors. Fick några bilder på min barndomsby Pålberget :)
Tåget var varmt, trångt och inredningen av trä. Förutom 1 klass, där var det inte trångt, två fotöljer mitt på golvet, och ett bord mellan :P Där åkte vi på hemvägen!

Väl framme, så promenerade vi ca 1 km. Jaerv uppträdde på scen först.. Vi fick gratis lotter, polarklämma m saft och ett underbart väder! Vi åt av det mesta jag hade med mig, trodde jag skulle sprängas... Låg på filten i solen och lyssnade till en fantastisk röst. Helt underbart vill jag medge! Vilken energi och vilket lugn Sofia Jannok spred! Direkt efter den tyvärr lite korta konserten så gick vi tillbaka till tåget. Tyvärr tog jag inte heller med någon kamera... packade som att det regnade i sikfors, så ja ville inte att systemkameran skulle bli blöt... så det blev mobilen :)






Mitt "barndomshem" det gula, till vänster om det röda stora..

När jag kom hem cykla jag till parken med hunden och filten i högsta hugg, där väntade min lillebror och lillasyster. Så mysigt vi hade det, jag och emil låg på filten och cissi tog isa i kopplet och jagade bort måsarna som anföll oss :P Vad har man annars en lilla syster till? C fick vara hundvakt när jag & Emil for till korpen för att träna. Vågar inte räkna ut hur länge jag har haft ett uppehåll... Men för länge, om vi säger så... 2 timmar senare var jag hemma. Inte illa! Härligt. En ny start på den här träningsperioden. Slockna gott och väldigt snabbt.

Nu är det arbete som gäller, "för ovanlighetens skull..."
Längtar tills jag kommer hem igen. Var många timmar sen jag fick vara med N nu...


Jag önskar er en bra dag och håller tummarna att den här dagen blir lika bra som gårdagen :) Kramar Desirée

En dag på stranden..

En bra ledig dag! Trötta Desirée hade äntligen en sovmorgon som hon utnyttjade till fullo. Hoppade över Body Balance kl 8 i badhusparken, hoppade över jogging, hoppade över loppis... Sov bara ut tills vi kände för att gå upp.

Ringde svärfar, och de skulle ligga i pitsund på en strand (där man fick ha hundar) Vi åkte direkt dit.. Svala vindar och sol. Ett dopp i det kalla vattnet och en hund som hade mycket att hålla reda på. Släppte lös henne med en Setter, som hon faktiskt fick sig en tillsägelse av. Bra psykträning för donnan.
Hemma fick hon sig en dusch, shampoonering, handdukstorkning, hårföning, under-ulls kammning och vanlig kammning. Pälsen glänser!! Speciellt av Head and shoulders ;) Nä men pälsen ser faktiskt mycket vitare ut nu. Kanske ska göra en sån spa-kur på henne oftare. (oftare än aldrig kanske är bra) :P


Senare på eftermiddagen bjöds det på grillat hos Tommy & Annika. Gott och trevligt som vanligt! Glad för att vi tog bilen istället för cykeln när vi skulle hem... regndropparna började komma...
Nu håller alla gärna sina tummar för en solig söndag/inte regn iaf. Jag och Linnea ska nämligen åka ånglok från Piteå - Sikfors, se Sofia Jannok på utescenen sitta på en picnic filt och fika och äta i några timmar! Jag längtar! Har ingen aning om vad eller hur hon sjunger, men trevligt tror jag att de kommer att bli!


Först jobbar jag mellan 7-11 imorgon, så nu ska jag hoppa i säng.
Kram och God natt. /D


5 Guldstjärnor

Guuud va rolig Åsa Persson var! Det var faktiskt första gången jag såg henne uppträda! Tro det eller ej, men som jag hade trott så var det precis min humor. Ska absolut se till att jag far iväg på nått mer uppträdande av henne.
Till sällskap hade jag super söta Niklas,  jag drack en White Russian (niklas cider så klart!) vi åt glass och fikade i sToooora lass. Kan kvällen bli bättre?


Nu ska vi se en film som heter någonting med Hatchiko.. om Akita hundar eller vad det nu var. Ledig imorgon mina vänner! Får se vad som händer ;) Önskar er en trevlig helg. Kramar D


Fredagskvällen i Pavaljongen

Vilka dagar...
Dessa dagar har följts av arbete (för både jag och N) Plus en massa trötthet. Sömnen har nog blivit i o-rytm sen jag hade ställt in mig på ledighet i måndags men jobbade ändå :P
Idag är det ingen skillnad, iaf på arbetsfronten. Jag ska strax iväg till min grupplokal och jobba till 16.15. Idag däremot, så är jag mycket piggare. Hörde rykten om att jag somnade på soffan igår... men vet inte om jag ska tro på det.


Kanske pigg för att man har något att se fram emot?
Bokade nämligen bord i Pavaljongen på Badhusparken till ikväll. Åsa Persson ska vara där, så man kan äta, dricka eller bara sitta å lyssna på henne. Tyckte det lät väldigt trevligt, så jag och min älskade sambo ska dit och förhoppningsvis träna mag- (skratt)musklerna.



Förresten jag efterlyser kartonger för dem som har. Vi tar gärna emot dem ;)

Helgen står alltså i ledighetens tecken, ser framemot den! Kram på er /Desirée


Rövat bort mamma!

Dagarna har flytit in i varandra... men jag jobbar och sliter iaf. Igår gav vi mamma hennes present. Jag gjorde en pastasallad köpte färskt bröd och gjorde en tzatsiki. Tog med min syster i bilen, hämtade mamma och rövade bort henne till den omtalade Arkeologstigen i Jävre. Äntligen har hon fått gått där nu. Vi gick upp på Högberget (2km) och åt våran matssäck på vägen ner.

Körde gode fort till Karlbergsteatern där Mats, Jens och Niklas väntade. En riktigt bra teater det här året också! Mycket skratt.


Väl hemma slockna jag så fort jag nådde kudden...
Vaknade imorse av att jag hade stängt av väckarklockan igen... börjar bli en ful ovana...
Arbetsdagen blev lång för min del, när jag slutade åt hemtjänsten så masserade jag både En och Två och Tre. Gick sedan till Thai Garden och åt med en av flickorna jag är Kp åt.

Äntligen hemma, Niklas sover på soffan, han jobbar och sliter ännu mer än mig! Tror att jag ska bära över han till sovrummet och lägga mig själv också :P

Bilder från mammas present kommer här :)


Cissi som är gömd i bilen, mamma var riktigt blind, hon såg INGENTING!!






Mammas min, när hon märkte att C hade gått bakom oss en bra bit in i skogen :D




















Kramar Desirée


Visat läggan

Hej, igår blev jag tillfrågad att jobba idag på min lediga dag. Självklart tackar man inte nej till dessa underbara arbetskamrater! Jag går ju inte minus på att arbeta 8 timmar ;)


Idag har vi även visat våran lägenhet, vet inte om han vill ta den, men han hade sin lägenhet bara till sista augusti (Vi vill ha nån från exakt då, 1 sep) Så det var ju perfekt. Håller tummarna att få slippa betala nån dubbelhyra!

Nu är det tack och Go natt för våran lilla familj.
Båda ska upp och jobba tidigt imorgon. Precis som en vanlig normal familj med ett normalt jobb... Men då är det just bara imorgon också :P


Önskar er alla en fin vecka! Kramar D


Kannibal-får

Igår blev det en riktigt trevlig kväll!
Emelie bjöd på en tjejkväll med massor av chips, vin, och Håkan :P
När de flesta av tjejerna gick ut, så for jag faktiskt hem.. Hör och häpna. Men när man vill spara pengar är en utgång inte bästa alternativet, dessutom så vaknade jag kvart över 9 i morse helt utan biverkningar från gårdagen!


Jag måste dela med mig av min dröm som jag hade i natt.
På en tunnelbanestation ska jag och en tjejkompis hinna med ett tåg, precis innan dörrarna stängs så kliver det in poliser i varje dörr. Sekunden senare så öppnas dörrarna igen, och ut kommer alla poliserna med en Kossa. Bredvid tåget är det en "fårbur" utan tak, fullt med får och flera soldater som har fångat dessa. (Som att de är människor som är tillfångatagna) En av soldaterna blir träffad av någonting så han tappar ett ben, och blöder en hel del. Fåren blir som galna och ALLA dyker ner efter blodet. Precis som om det vore hajar... Ena soldatkillen är helt förskräckt och försöker få den en-benta att fatta att han kommer att dö. Men den skadade är helt Ko-lugn :P han bara ler och skakar på huvudet och säger att det är lugnt.. samtidigt som fåren börjar gnaga på han...


Usch! Så hemsk den var... Kunde som inte riktigt släppa den. Men nu är det Söndag iaf. Ledig hela dagen, Niklas jobbar natt än en gång. Får se vart dagen leder. Kanske gör en attack mot mina siaglass burkar som har stått orörda i nån vecka nu!
Haha, ni andra får ha en bra söndag. Kramar D


Tällträsk









































































Officiellt

Hej alla mina vänner!
Har försökt skriva två inlägg på mobilen, utan resultat.


Känner att jag inte behöver rapportera hur min lediga dag var i Tällträsk, jag tror att ni har listat ut hur vi hade det! ;) Ingen fiskelycka däremot... kanske för varmt för fiskarna.


Vi åkte hem tidigt fredag morgon för att delvis se Mackeboys match men delvis för att skriva på husköpeskontraktet!! Nu är det officiellt, på riktigt alltså, att vi är husägare! :D
Vet inte om jag kan förstå/tro det än, men den 25 augusti blir det väl mer en verklighet.
Jag har hunnit ha En "rädd-attack" tankar om vad vi gett oss in på. Men jag har en Karl som är världens bästa på att trösta/lugna så den försvann fort.


Jag är inte ett dugg orolig att vi inte kommer att klara av detta, vi kommer överrens om det mesta. Och tycker ungefär lika väldigt ofta. Så jag är mer förvånad om vi Inte klarar av den här spännande resan tillsammans!
Jag ser framemot den med en sprudlande energi! Längtar till att få ha vårat egna hus med en egen tomt :)

Och ett eget massagerum, med en egen massageingång!! Det låter för bra för att vara sant... 25 augusti iaf är detta ett faktum.


Tillbaka till nuet: Är det lördag idag? Jag har sovit riktigt länge idag...så man vet inte in eller ut på dagarna.. Ska in på systemet iaf och sen invänta min Törnrosa som ska vakna. Hoppas att vi hinner gå en sväng på den mysiga Kyrkmarknaden.
Sen jobbar N natt, så jag och tjejerna ska göra stan osäker ;) Längtar!!
Hoppas att eran lördag blir bra också! Kramar D


RSS 2.0