Sensommarbilder

 
 

Senaste nytt

Oj vad längesen det var  jag skrev här. Jag har helt enkelt prioriterat mina barn och mig själv före :-) Känns ändå helt okej med den prioritetsordningen. Jag blir så ledsen då jag och Milton var på babyrytmiken och "ledarn" säger att det är bra för barnet om inte annat än bara kontakten man har med varandra. Att man ger sitt barn 100% fokus och är 100% närvarande. Då tar mamman bredvid mig upp sin mobiltelefon och tar en selfie på henne och dottern... För vems skull var det? Själv hade jag en djup ögonkontakt med min son och hans leende värmde hela mig, en sån ögonkontakt man inte vill släppa taget om. Nästan som en förälskelse. Nuvsläppte jag ju blicken från honom i ren chock för att iaktta denna människa bredvid mig.
 
Men som sagt, babyrytmik. Jag och Milton har börjat dansa, Ronja har börjat 15 timmars på dagis och Niklas har börjat om att jobba. Själv glassar jag på som nån annan lyxhustru ;-) 
Milton har varit på två månaders besiktningen som han tyvärr inte blev godkänd på.. För svag i nacken då han låg som en död fisk på torra land och en höftkula som hoppar ur led. Vikten på 5500 g låg prick på kurvan och längden på 61cm var långt över kurvan. Alltså en normalsmal och lång kille.
 
Ronja jobbar på med sitt språk, fler ord, ljud å läten kommer. Bil, blå och blinka. Vi inser också att vi döpt vår nya kisseunge till bilar, Ronjas ord bija som Niklas ändrade till Pija.. Men som ni förstår så leker livet här på Floragatan!  Vi njuter av att vara tillsammans, vår lilla familj <3
 
Gör ett nytt inlägg med bilder, det tjorvar lite :-P
Stor kram /

RSS 2.0