Ansiktsmask med avokado

Ronjas lilla handbagage-väska är packad. Min väska står opackad ännu... Jag är skrubbad och klar inför solens varma strålar och håller tummarna att mina skrubbrecept håller borta allt vad flagnor heter.
 
 
Min svägerska och jag har förberett våran hud inför utlandet.
Bastu sedan en skrubb av socker blandat med olivolja, kan droppas i någon doftolja eller en olivolja med smak så att man inte luktar djävel efteråt... men man lär sig ju alltid något nytt :P
 
Sedan skrubb med handske över hela kroppen och bastubad. Sedan applicerade jag en ansiktsmask med peeling som var guuudomlig och efter det min hemmagjorda ansiktmask med avokado och honung. Ronja kolla väldigt misstänksamt på mitt helgröna fejs.. hm konstigt :P
 
Nagelklippning, rakning och plock av ögonbryn sedan avslutade vi de två timmarna med att smörja in oss från topp till tå med en massa olika krämer. 
 
Nästa gång kommer jag definitiv att ta med mig vin och frukter, kändes som att det saknades något då man satt där och njöt av att ha rensat bort all gammal och död hud :)
 
 
 
Imorgon blir det att packa min väska och resten av allt som ska med. Mycket har jag förberett inför fredagen, köpt solskyddsfaktor, pocket, neseril och flygproppar och mycket mycket mer.. :) Spännande att flyga med lilla R, gissar att det kommer att gå hur bra som helst, men man kan ändå inte undgå att vara lite små nervös :P
Förresten pocketen jag köpte heter En man som heter Ove, Jag måste lämna en recension på den efter cypern-resan! Tror och har hört att den ska vara sjuuukt bra! Men som sagt, jag återkommer med det senare.
 
Nu ska jag hoppa i säng, blir en dag i morgon också.
Stor Kram D

hrtyuilnnnm u9 i u9ujuxxzziiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn-.

Oj vad längesen jag skrev här! Men jag har faktiskt varit ledig :P Så härligt men ändå så stressigt.
 
Förra måndagen började lilla R på dagis, gick ju super bra!! Dag två var hon ute själv med fröknarna och de andra barnen, dag tre var de tänkt att jag skulle lämna henne och åka iväg... meeen tisdagkväll/onsdagmorgon hade hon fått vattkoppor.... :/ stackars flicka, inte för att hon hade några få röda prickar och kliade sig på en av dem eller att hon inte hade någon feber. Utan för att hon inte fick gå på dagis sin tredje dag.. Hon är verkligen en liten dagistjej och får nu vänta i ca 3 veckor till nästa besök där.
 
 
Men intressant att observera henne med så många andra barn, hon stod mest med en dockvagn i händerna och observerade och analyserade de andra barnen :P Hm lik pappa kanske... :)
 
Jag och Ronja har istället varit hemma, mycket mysigt med mycket bus. Jag har också haft en massa energi och kreativitet bland annat då jag har fått en helt ny tvättstuga. Jag städade upp den på två timmar och man tror inte att man kommer in i samma rum längre!! Det är så himla kul att tvätta nu! Jag tvättar en sak efter den andra så att det inte hinner ta slut tvätt :P
 
 
Jag har även gjort en krokhängare till Rs rum, kändes lite makabert då jag och cecilia höll fast varsitt safaridjur och Emil såga det mitt i tu. Sen har jag limmat fast framdelarna och Ronja kan hänga av sig sina kläder på en elefantsnabel eller en lejontass :D Jag måste sätta ut en bild på den så att ni får se, blev faktiskt väldigt nöjd över den! :)
 
 
Blev en liten paus i skrivandet då en pall råkade tippa och två av tre ljusstakar kraschades, fullt med glasskärvor på ryamattan.Ingen bra kombo! Nä nu tar vi och går ut.
Önskar er alla en fin tisdag! För det tänker vi ha, med en timmes shiatsumassage och packning av resväskorna :D
 
 
Stor tisdagskram /D

Lörrrdagen

Loppis i värmen idag, jag gick plus 10 kr :-D men då blev jag två lyktor, två mössor, hängmatta, 70-tals kläder och en liten gammal resväska rikare :-P min annars slösa-syster slösade endast 10 kr!! Det gjorde hon faktiskt riktigt bra!
Efter en liten sömn på altan så bjöds det på palt hos svärmor, oJ så gott!

Sen har jag gjort bort att betala delar av Resan. 114 dagar kvar.

bjuder på en bild av mitt underbarn :-)


och ett tidigare loppisfynd som jag pimpade ;-)


Nu är det lackning av ny-vardagsrumsbordet som gäller ;-)
kram kram /D

Tiden kommer att springa iväg

 
 
Åhhhhhh vad jag längtar, nu är den bokad! Måste erkänna att det var lite pirr i magen då jag klickade på knappen BOKA!!
Egentligen är det 117 dagar kvar till avresan från Luleå/Kallax. Vad ska man ta sig till av all längtan...
Kanske börja ringa vårdcentralen och rådfråga om profylaxer och vacciner. Spännande!
 
 
Kul att det blev en liten energikick i detta trista regnväder :D
Ha en fin dag alla! /D

Desirée Duck

Klockan är 01.45, jag ligger ner i soffan. Huvudet dunkar, magen är omkullvält, en vinflaska är slut och tre galliano hotshot är svepta. En resorb är itvingad och en banan på väg.. hur faaan ska jag orka med morgondagen????

Då ska ni veta att det enda som cirkulerar i mitt huvud just nu är, så djääävulst roligt jag har haft, vad jag har fått skratta ikväll! Vilka härliga människor jag har fått möjligheten att lära känna och möjligheten att dela så mycket skratt med!!!


Tröstar mig med, lev idag, imorgon kan det faktiskt vara för sent! <3
åh som jag har njutit av dagen!
Tack alla inblandade :-)

min outfit som jag lovade, tema huvudbonad!


på den bilden ser jag ju faktiskt ut som en anka :-) haha



och sen min arbetskamrat


kram kram en helg som denna /D

Kvack Kvack

Taggar till Personalfesten!
Tema huvudbonad, och med hjälp av världens bästa brainstorm-syrra kom vi ju fram till den bästa outfiten någonsin!
Jag kommer att vinna priset om och om och om igen :D
 
 
Ber någon ta kort på mig så ska jag sätta upp det här på bloggen direkt den är på! ;)
Kram Kram /D

Hatt-fest

Ja, nu fortsätter min lycka i extas! Men det blir bara så bra som man själv gör det.
Jag har så mycket som jag ser framemot samtidigt som jag njuter av nuet. Varje dag är jag tacksam att jag får se min dotter utvecklas och jag försöker ta vara av varje minut med henne.
Lite komiskt då jag och Nikals står och shivas med varandra om vem som ska lägga vår guldklimp, ett mätande i timmar och minuter vem som har fått träffa henne minst under dagen/eftermiddagen. Tur att vi oftast kommer fram till någon bra lösning, jag fick byta blöja och ta kvällsrutinen och han fick ta nattningen :P
 
 
Det andra som gör mig lycklig är kreativiteten, jag har en massa nya idéer som vill komma ut på någon pappersbit, då jag kommer hem från jobbet har jag väskan full med klottrade post-it lappar om idéer, tankar och mål. Jag började faktiskt med en moodboard igår med en massa inspirerande bilder!
 
 
Det som står närmast på min längtar-lista är
- Ikväll, Ronja ska få leka med hennes bästis (förhoppningsvis bästisar)
- Imorgon, Personalfest med stort P, tema huvudbonad (självklart är det ett tema ;))
- Lördag, sol,bad, golf, buffé, teater och övernattning på havsbadet tillsammans med min underbara N
- Söndag, gissar att jag fortfarande är i något andligt tillstånd efter en hel natts sömn!
NJUTA är nog mitt ledord för veckoslutet.
 
 
 
 

RSS 2.0