En Fransk fredag

Nu har min fina syster åkt till Thailand. Igår fick Ronja spendera en hel dag med henne och jag fick äran att spendera en halvdag. Vi fixade bland annat min franska utstyrsel och sparris och svampfyllda Crepes till kvällens temafest, det blev ju super bra! Måste återkomma med bild efter kvällen. Är nöjd över hur snygg frilla vi fick till av en svart häxperuk plus att allt mitt hår inte bara blev en böld under peruken. Två kloka då fixar man det där! :) Röda naglar ( ifall jag tar av mig de svarta långhandskarna) rött läppstift, som satt orört då jag vaknade också.... långklänning och annat damigt lyxigt!
 
Jo, Crepsen blev å ganska goda, var ett eget påhitt att blanda med svamp i bilden. Kan inte säga om smaken skilde sig eller gifte sig i mun... får fråga nån ikväll. Men, jag ser väldigt mycket framemot denna kväll, mingel, mat och rock'n roll i Frankrikes tecken! 
 
Annars då, jå hade besök av två fina vänninnor igår! Mycket trevligt. Blir för sällan man tar sig en thekopp tillsammans! Skärpning!
 
Nä, nu måste jag rusa till jobbet. Börjar ju 9.00!! Halv dag idag, jävligt skönt ;) stor fredagskram på er! <3

En morgon tillsammans

Vilken mysig morgon då Niklas väcker Ronja och gör henne klar för dagis. Jag få ligga kvar och kliva upp precis så att jag hinner med mig själv innan jobbet. Givetvis gick jag ner så att jag hann krama Ronja lite innan hon åkte till Dagis. Niklas kom tillbaka och vi åt frukost tillsammans!? Nu väntar jag på att han ska skjutsa mig till jobbet innan han ska på sitt jobbmöte. Allt är så idylliskt med denna morgon, kan vi inte få ha samma arbetstider fler dagar så att detta är möjligt!
 
 
Onsdag idag, mingelkväll på Cinderella med min syster. Jag vet inte varför vi ska kolla på nyheter på bröllopsklänningar, hon kan kanske vet nått som inte jag vet... :/
 
Helt klart en dag och kväll som jag ser fram emot. Även dagen med mina nya skor på jobbet! 
 
 
Ha en fin dag alla, stor kram /D

Yes please - cheese

Det är värt att skriva ett blogginlägg om en älskade ost! Hade bett Niklas köpa vitt polarbröd, de som är halvmånar. Blev ju såå djävulst sugen på dem med ost på nu efter matchen... Givetvis har vi ingen ost!!
 
Då min fina sambo jobbar så får istället min fina syster rycka in. Givetvis kommer hon å svågern med osten! Guld värt, speciellt i sådana förkylningstider som har tagit mig med storm! Thank you <3
 
Tänk vad lite en syster å ost kan göra, å ändå betyda så mycket. 
 
Funderar på om man skulle ta å värma sig en varm O'boy då man lika så ska proppa i sig goda onyttigheter :-)
 
Kram å go natt. Hoppas att ni får en fin helg.

0.00

0.00 och jag får önska mig något. Jag önskar mig att den här känslan sitter i länge. just nu denna minut är jag lycklig och känner mig glad. Den känslan ska jag hålla fast vid tills imorgon då jag vaknar. Kram å god natt

RSS 2.0