En lite kallare Söndag

Nu är temperaturen tillbaka igen, jag blir nervös när det börjar närma sig plus. I januari ska det vara vinter = Kallt!


Idag har vi haft en riktigt mysmorgon som vanligt när båda är hemma. Jag duka upp till en riktig hotellfrukost :P
Sen åkte mannen min iväg på hockey match igen... :P Och jag tog den dagliga prommisen med Isa.
Nu har jag masserat en, och väntar på nästa. Jag kör lite löpande band principen idag :) Men va roligt det är att massera! Jag njuter!
Har två till som jag ska massera ikväll när Niklas har åkt på jobbet. Mellan allt detta masserande ska jag faktiskt läsa lite. Har flera olika texter och böcker som jag borde läsa. Men en Är mest intressant och minst viktig... Hm


Får väl vila emellanåt med den intressanta boken: Bära eller Brist.
Hoppas att ni andra får en lika fin Söndag.

Solsidan!!! :P


Kram på er! /Desirée

Skjuter upp plugget...

Mätt å belåten efter Hasselbackspotatis och revbensspjäll framför Milanmatchen :)
Det gjorde jag bra!

Har läst nån sida av den super långa artikeln jag måste sammanfatta till på måndag. Läser nån mer sida ikväll resten imorgon...


Just nu är det bara massor med Mys i soffan, så härligt att bara vara! Uppskattar nån av de få helgerna vi har tsm.
Kram Kram


förkylningssymtom

Hej Hej!

Nu sitter jag ensam igen, Niklas har borta match i Boden. Jag känner mig små sjuk i halsen... Men har ingen feber än, Peppar peppar!

Sällskapssjuk, träningssjuk.. men vill inte förvärra "förkylningen"


På Torsdag - Lördag nästa vecka då kommer jag att massera Artister och Dansare på melodifestivalen i Luleå. Jag Får inte bli sjuk till det! Bra betalt och sammanlagt 30 massager på 3 dagar... jag kommer att vara rätt sliten!

6 st massager klarar jag om ja är halvkrasslig, men inte 30! Jaja som sagt peppar peppar.


Ikväll blir det bara att vara hemma, Milanmatchen är tydligen inbokad på våran tv :P Jag kommer ju iaf ha trevligt sällskap :)
Ha en bra Grådag kramar Desirée

Fredagskvällen med Nära och Kära

Idag var den andra begravningen på två veckor. Jag sörjde inte så mycket, det var istället en väldigt härlig begravning. Hon som hade gått bort var pappas farmor. Hon hade fyllt 94 år, så bäst före datumet var utgånget för länge sen. Kan vara skönt för henne att somna in.

Efter begravningen åkte vi hem till oss, pappa stannade nån timma, Cissi och Linnea ska alldeles strax komma, vi bjuder på middag med en liten löjromstoast till förrätt ;)
Sen vankas det nog spel, Niklas är nerröstad den här gången, av 3 spelsugna brudar! Girl power!!! ;)
Jag måste ju öppna mitt nya sällskapsspel, Helt hysteriskt :)


Hoppas att ni andra får en underbar fredag, det kommer vi att ha. Mycket skratt tror jag tjejerna tar med sig hit :)

Kramar Desirée

Intensiva och energigivande dagar i ÖsterJörn

Guuuud  vilka underbara dagar!
Jag har lärt mig massor nytt om mig själv och andra, analyserat och diskuterat, till och med gråtit men framför allt skrattat! Både i hela klassen på 40 pers och givetvis i "basgrupperna" på 7 personer som vi är indelade i (5 från våran grupp deltog).
Kan ett Internat bli bättre?

Lärande
Roligt
Givande
Intesivt
nervöst


Massa ord kan jag få in som sammanfattning på dessa dagar.
Jag som är så nervös att prata inför en grupp människor, trodde att hjärtat skulle hoppa ut när vi presenterade oss själva första timmen. Idag, frågade jag Karin som satt brevid mig, hörde du igår hur mitt hjärta bulta som om det höll på att komma ut. Jag titta till och med på dig, för att se om du verkligen inte hörde det! Jag hade en extrem hjärtklappning! Trodde jag skulle dö, när alla blir tyst och Stirrar på mig!

Men vet ni va? Jag överlevde!
Och inte nog med det, jag kände mig mindre nervös och mer trygg idag, jag fick mig även en smärre chock när jag hörde att min röst var med och diskutera i ringen på 40 pers. Jag själv hade räckt upp handen för att Få ordet!!! :O
Men jag överlevde det också!  Det finns hopp ni Nervösa människor!! :) Jag vet, för jag har testat!


Bilresan dit och hem är en Saga för sig, Vi hade lite otur, eller tur man vet ju aldrig. På morgonen ska jag åka 08.00 från mig, 07.15 var jag Helt klar. En sekunds tanke slog mig, om jag skulle gå ner å starta bilen och låta den bli varm i 20 minuter, men nä, den tanken försvann. några minuter i 8 startar jag skodan. Stänger igen dörren för att lasta in min väska i bagageluckan. Men den är låst! Hel J*vla bilen var låst!

Och ni som tänker en massa expert tankar, men det var ju för de... och de...
Nej ni har fel! Låset är lite trasigt, så den klicka helt enkelt igen sig själv, inne i låset på dörren...

Men problemet var att bilen stod igång, med min lägenhetsnycklar i bilen. Och jag utelåst... några minuter innan avfärd till Jörn!
Kan man ha mer otur?
Ringa runt olika folk (rawi hade ju inte öppnat) för att be nån låsa upp läggan. Niklas ävar i sthlm så han kunde inte komma heller... Till slut kom Senadraget him self (en bovärd)! Och vi blev 40 minuter sena till Internatet.


Körde fel några gåner men tillslut, äntligen framme!!
Och tro det eller ej, vi lyckades köra fel på vägen hem också, men det var till våran fördel. En genväg :)
Nån gång ska man ha tur!

Nu är Niklas hemma, så nu är ja super glad :)
Massor med kramar från Desirée





"kollo"i Jörn

Dagen blev inte så tjorvig igår, men lite stressad var jag. Gjorde bort några måsten och ägnade lite tid för mig själv på spinning cykeln :P

Hade även hunnit lämna min älskade hund hos mamma och Cissi, så jag satt för ovanlighetensull helt ensam igår kväll. Passade på att måla, två små tavlor blev det :) Den ena blev jag jätte nöjd över, första blev mörk och dyster den andra ljusna upp rejällt :) Snygg!


Nu sitter jag mätt i magen, med färdig packade väskor i hallen. Jag ska åka 08.00 från mig, då bär det av till Jörn på Internet, eller som N kallar det "kollo" :P

Hela klassen på 50 pers ska sova över där, vi ska lära känna varandra men även lära känna sig själv. Det är personlig utveckling. Faktiskt en del i kursen... Så det kommer bli intressant.
Min grupp (7 pitebor) ska stå för Lunchen idag, vi kommer att bjuda på hm. Eldorados "falukorv" 11 ringar, makaronpåse på 3 kg plus 2 st 1 kilos.. 2 st Eldorados ketchup flaskor och Ett paket soyakorv. Allt detta på Willys för en Nätt liten summa på 381:-
Vi har då beräknat korv och makaroner för 45 pers!! plus lite extra om det finns nån stor ätare ;)
Ett Tips, handla på Willys om ni ska handla åt mååånga människor! :)


Det kommer att bli spännande, roligt och nervöst. Men jag ska nog överleva två dagar i Jörn! Ser verkligen framemot de. Återkommer imorgon med fler detaljer från vårat "kollo"


Massor med kramar till mina saknade! /Desirée

Tjorvdagen

God morgon Sverige!

Jag sitter med min gigantiska Tekopp och myser som vanligt. Ska gå ut och rasta min hund som sover som en stock, sen promenerar jag vidare till klasskamrat Sabina. Vi och Karin ska plugga där ist för att åka till Skellefteå, skönt!! För ni som undrar, vi ska sitta 10-15 precis som de andra klasskamraterna gör.

Jag ska försöka hinna med mycket idag, en ledig e.m och Niklas är borta... måste fördriva tiden, fast det har jag inte nått större problem med.
Ska nog träffa en av tjejerna som jag är kontakt person åt, känns som att jag gör det varje dag... Men det är ett jobb också :)

Ska även snippa iväg till Tant Eva, hon har ringt nu i nån vecka, har inte "hunnit" eller tagit mig tid att åka dit. När jag väl är där, så går det inte att åka efter 1 timme, vi ska sitta i 5 timmar. Även om jag säger att jag har Jätte bråttom.. nä vi ska ju äta middag också...

Jajja, nog kommer säkert jag också vara sällskapssjuk när jag är 84 år och ensam.


Men någonstans mellan allt detta så tänkte jag klämma in lite "egentid" Försöka hinna träna, så jag har chans att smälta allt som vi trycker in på F.m.


Tjorvdag! Jag hatar dessa dagar. Men njuter när jag tittar ut genom fönstret, Assiröken skiftar i Rosa och radion spelar September - microfonkåt. En härlig dag trots allt  :) Det bli vad man gör det till!


Kramar Desirée

Ingen familj utan N

Föreläsning stod på schemat i Skellefteå idag. Alltid lite lärde man sig, tänka sig att vissa kan ha så svårt att förstå nått så enkelt. Men en annan gång är det säkert jag som inte fattar... Peppar peppar!

Väldarns roligt har jag med mina gruppvänner iaf, många skratt tsm!
När jag kom hem hade min Prins lagat hamburgare, underbart gott! Och underbar karl som har maten serverad när man kommer hem, inte bara det om jag nu ska höjja han kan jag höjja han till skyarna. Tvätt och disk var fixad, plus sängen bäddad! Det ni, om Ni inte visste de, jag har hittat en 100 poängare!


Men nu till det tråkiga, jag har precis vinkat av Niklas med en flygtaxi... Isa stod helt förskräckt och stirra på den Stora läskiga mörka bussen som körde iväg med våran älskling...


Tråkigt att vara ifrån varann!

Jag får fördriva tiden med nått så man tänker på annat. Som nu tex ska jag gå till korpen för att vara med på ett spinning pass :)
Kommer nog att läsa lite i skolböckerna efter det, har ett par stycken att välja mellan.



Hoppas att ni andra par njuter av att vara tsm ikväll, det är ingen självklarhet att man alltid får det privilegiet att umgås en kväll som denna!


Massor med kramar en Desirée och Isa som saknar den "andra" familjemedlemen"


Impuls-lördag och Milansöndag

Guu va jag älskar impuls dagar!

När jag gick igenom stan igår morse, sprang jag på min ingifta faster + två små kusiner. Jag hade ägnat dem en tanke i torsdags så det var verkligen ödet att träffa dem igår! Har inte sett dem på säkert ett år!!
Jag bjöd in dem på fika, och det var hos oss ett bra tag. Vi måla på några små "dukar" jag har köpt, sen såg vi bilolyckan från förstaparkett (från våran balkong) Det var populärt av en 7 respektive 6 åring :)

Mycket trevligt! Och trevligheten slutade inte där, Jag och sambon körde ett litet träningspass på step in, efter det kom faktiskt Claes och Marie på impulsmiddag! Uppskattades mycket! Så trevligt med besök!! Lillelias var ju så klart också med... myspojke!

Det blev sent med middag, efterrätt och thailandsbilder. Men än en gång, så trevligt att de kunde komma!


Söndagmorgon träffade jag min andra tjej som jag är kontaktperson åt, vi promenerade med Isus, släppte lös henne och kastade pinnar, uppskattat av alla parter! :)
Sedan gick vi hem till oss, surra och fika lite.

Jag och sambon åkte därefter till hans farmor och farfar. Det bjöds på fika och en massa surr! Men trevligt som vanligt!!
När vi varit där i fleera timmar så kommer Ulla på att vi ska beställa pizza :P Sagt och gjort, en god familjepizza avnjöts.

Nu sitter favoritpojken och äter godis och ser en milan match hos oss! Mysig söndag!


Sammanfattning: Mysig helg!! Helt perfekt :)

Kramar Desirée

En bra Lördag

Herregud vad ja kommer att måsta träna efter den här veckan!
Idag ska ja träffa tjejen som jag är kontaktperson åt, Fika står på schemat :P

För min del blir det bara en tekopp den här gången! Men för övrigt, så härligt väder!! En jogging eller skidtur idag lät inte så dumt :)

Ha en bra dag iaf! Kram Kram

Fika och Hannibal

Idag har det varit ännu en bra dag, tråkigt med begravning.. men förutom de.
Vi åkte å träna direkt efter de, så jag sprang bort alla tråkigheter.

Svärfar och Annika var hit på fika senare, riktigt trevligt! En härlig fredagskväll hemma, precis som det ska vara efter en vecka full av intryck och ny information. Jag och Niklas avslutade kvällen framför en hannibal film... han tyckte att det var dags för mig att se dem. Vet inte om jag håller med... kommer att ha mardrömmar 1 vecka framåt...

sov så gott
Kram Desirée

Korvstoppning och knådning

Igår var det 3 timmars korvstoppning, slutade kl 16, Sabina min bilängel körde ganska raskt så jag var prick 17.15 på korpen trots rusningstrafik, masserade non stop i 2 ½ timmar, sen direkt hem för att bjuda på fika till mina änglakompisar!

Ni är underbara tjejer! Trevligare kväll får man leta efter. Vad jag är tacksam för att jag har så fina vänner. Tack snyggingar!


Idag är det begravning som står på schemat...

Senare i eftermiddag kommer svärfar med familj! Det är så kul med besök, me like!!

Ha en fin helg!
Kram Kram

Firing i dagarna 3 :D

Gud va kul det är att få besök!! Bjuda på fika och surra med trevligt sällskap/släkt, familj! Tack för alla gratulationer, och paket. (Fast jag önskade mig att inte få nånting) :P Jag fick lite olika prylar, allihopa super fina! Bl.a ett stativ, målar"duk", penslar och färg!

Hello Desirée Picasso, nu är det bara på med baskern och börja skapa!

Jag ska invänta en fin dag med mycket känslor. Den dagen ska jag ta av plasten från "duken". Det intressanta är långt efteråt, när man bestämmer sig för att skåda sitt mästervärk, tar några kliv bakåt för att se hur tavlan egentligen ser ut. Vad man då kan se är riktigt farcinerande. Vilka färger, former man använder dvs. hur man egentligen mår! Konst!!


Nu ska jag fortsätta på min frukost/lunch, hämtning 11.45, en föreläsning i Skeå. Direkt till korpen för att knåda några kunder, direkt efter det är det tjejernas tur att få fika :) Trevligt med surr och fika!!


Ha en fin dag folkens! Kramar Desirée

Min tekopp är min dag

Min dag är underbar!

Jag har precis städat undan allt stök från gårdagen, sitter bara och njuter av ännu en fin dag med en gigantisk tekopp från Katarina K!! Prinsen är underbar!


Av en sån bra start, så gissar jag att dagen kommer att gå som på räls :)


Hur min första "skolvecka" har varit?
Perfekt, korta dagar, trevliga flickor från Piteå och framför allt en riktigt intressant utbildning!
Jag storm trivs, första föreläsningen är idag, så peppar peppar att jag inte ändrar mig om den meningen :P Tror jag inte!


Känns just nu som att 3 ½ år kommer att springa iväg.. Det här kommer att gå fort. Det gör väl det om man har roligt?


Idag börjar vi 13, skönt. Men just idag hade jag hellre slutat 13... :) jaja, man kan inte få allt som man vill!
Vill bara meddela för er som inte ser det, Idag är det en underbar dag!
Om ni mot förmodan inte skulle se det. Sätt er ner två minuter och titta efter. Njut!


Massor med kramar från en Varm Desirée




2 drömmar

En litet tillägg i min önskelista. Denna önskelista är mest riktad till Cecilia.

Ett staffli, finns på clas i Sjön.

Tänk va mysigt att måla en sån här dag! Och fler av dessa dagar kommer det att bli. Länge har jag kännt att jag vill måla, och nu har jag blivit influerad av min svärmor, men skillnaden är ju att hon Kan måla!
jaja, tror det är en härlig terapi att få ge utlopp för sin känslor på en vit duk ist för närmaste människa!

Ett av 2011 års mål. Sätt känslorna på en duk! Kan bli fina konstverk.

När jag var i Norge sist (bygdin), kom jag på att det är två saker som jag gillar, men absolut inte kan. Jag skulle vilja kunna måla. Tänkte därefter, men varför inte börja.
Det andra jag vill kunna, är att spela gitarr. Tycker det är så mysigt om nån tar fram en gitarr och börjar plonka. Sjunga lite visor som alla kan. Jag har drömt länge om att nån kompis kanske börjar spela.
Men varför inte göra det själv, kom jag fram till där borta på kalfjället.

Nu är det en bra bit bort innan jag börjar spela nå gitarr. Men vem vet, de kanske blir 2012´s utmaning ;)

En Gräsänkling framför Solsidan

Vilken härlig söndag det här var!
Snön virvlar runt där ute och jag sitter inne i morgonrock med en värmande tekopp. Underbart väder!
Man vet direkt när man tittar ut genom fönstret, den här dagen gör jag till en Inne-dag. Det är så skönt å veta att man inte behöver göra nånting.

Enda på mitt schema är det förmodligen viktigaste idag - Solsidan kl 20.00

Cecilia min trogna vapendragare finns vid min sida när startskottet går ;) Skrattenergin kommer att flöda!




Min lilla hockeyspelande arbetsmyra har redan klivit upp och hunnit iväg på match... Direkt efter det börjar nattskiftet. Bokstavligt talat så har jag varit gräsänkling hela helgen... :(
Jag sov extra länge idag, bara för att få "vara" nära N lite längre än vanligt :P I sovrummet på morgonkvisten är ju enda stunderna jag har chans att Se karln min. Även om han nu sover :)


Imorgon är den stora dagen, känner mig som ett litet barn inför första skoldagen. Lite smått nervös, bara lagomt nervös. Jag har stenkoll vilken buss och vilken tid jag ska åka. Vars jag ska kliva av, och hur jag ska gå. Till och med hur länge det tar att gå. Stenkoll!

Spännande med en första skoldag igen. Enda skillnaden är att jag Inte har köpt en massa saker som jag kanske kommer att behöva. Köper de nån annan dag.


Varma kramar  Desirée

Bion med trevligt sällskap

Tack så mycket Emelie och Per för trevligt sällskap, och god mat!

Filmen Meet the parents - little fockers var rolig!! Man fick skratta men inte lika mycket som i de första.. Men min humor Absolut!


Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte riktigt än, får se ka som sjeer ;)

Nu sitter jag med en värmande tekopp innan ja kryper till kojjs. Gott! Min hund skäms av nån konstig anledning. Men, jag har en svag aning om vad hon har sysslat med när jag var borta :P RAckartyg!! Skit hund.



Sov gott allesammans.
jag ska räkna ner timmarna tills N kommer hem! Kramar Desirée

Lördagen före skolstarten

Är uppe med tuppen i den här kylan, ska pallra mig iväg på ett spinningpass på Korpen. Härligt att få spinna bort allt gott jag stoppade i mig igår ;)

Efter en massage mitt på dagen ska jag bege mig till otroligt goda vänner! Tänk att det finns folk som ställer upp när man egentligen ska sitta ensam hemma hela helgen.

Emelie den underbara kvinnan
och hennes livskamrat bjuder på taco ikväll, sedan vankas det Little Fockers (Meet the Fockers) på Bio! Det Är en Jag-film, så jag kommer att skratta!



Men tidig kväll i säng, får inte vända om dygnet innan skolstarten...


Sedan väntar jag svar på ett riktigt spännande erbjudande.
En kvinna hörde av sig till mig, och frågade om jag ville massera på melodifestivalen i Luleå :)
Självklart, när börjar jag?


Vilken härlig månad Januari är!
Hoppas att ni får en lika fin lördag som jag.
Kram Kram D

Nån gång kanske...


Skylt på fot i Shabby chic
Fatboy saccosäck
Denny´s home
Ingenting ja vill ha, men en riktigt frän bokhylla, finns även i bokstäverna E, A, D man kan ha alla tre R.E.A.D ett nätt pris på 14.400!!!!! Hallå, för en bokhylla!


http://www.swedishnew.com/

Ett vitt inredningskoncept, shabby chic utan shabby! Snyggt!!

GIlla!

Jag har sökt hur länge som helst efter ett tidningsställ som jag vill ha på toaletten. Alla tidningar ligger på en hög på golvet, har haft en bild i huvudet på ett genomskinligt smalt tidningsställ. HAr äntligen hittat ett på http://blacknwhite.dk Men om de finns kvar vet ja inte... Nån gång kanske...

Annars funkar det här från Åhléns också ;)

http://brukadesign.se finns massa snygga saker

Pappelina matta i hallen
Snygga matskålar till Isus




Josef Frank drömmar

Svenskt tenn - ny favorit

Kan nån ge mig ett presentkort på mellan 5000-10.000 kr på svenskt tenn. Då har jag råd att klä om min "ärvda" gamla fotölj med tyget teheran

1350 kr per meter!!

Underbara mönster men rena rånet!!!

Andra favoritmönstret är mina älskade elefanter



780 kr metern budget variant, tror att närmaste drömmen är elefanterna.

Mönstret som de flesta kanske känner till
1350 kr per meter. finns som tapet och massa andra saker också :)

Jag kan älska svenskt tenn!

ÅÄÖ-Test

Å Ä Ö.

Therese här. Testar den nya kodmallen. Trevlig fredagskväll!


Musiken ikväll

Di Leva!!!

Eliza doolittle

Hellsongs

Alison Krauss

Miss Li

Lykke Li

September

Maia Hirasawa


Där har ni en salig blandning av musik som strömmar ut genom min högtalare :) Inte dåligt iaf!


Klo-barnet mitt



Imorse ser jag att en klo håller på att lossna som vanligt. Isa är verkligen ett typiskt"klo-barn" ;)
På med den älskade tratten, sen tog jag ett batman-plåster så hon inte skulle komma åt å slicka eller bita.. eller vad hon nu gör med den lösa klon.

Till affären och köpa bandage, där det även blev en klotång och ett skällhalsband inhandlat :)


Gick bätte än väntat att klippa klorna, tredjevärldskriget brukar bryta ut mellan mig och henne, men inte denna gång!
Halsbandet funkar perfekt, hon har inte sagt ett knyst än, till och med när jag dammsög var hon tyst!


Men självmordsbenägen ser hon ut att vara... Livet är hårt för Isa Jonsson just nu!
Jag ska skänka extra mycket kärlek till henne ikväll, det behöver hon.



Resten av dagen har gått fort, vi har startat mitt lik till bil, hälsat på morfar och jag har hunnit skotta åt Eva. Niklas har åkt på jobbet efter en god middag tsm. Och nu har jag och Isa hela kvällen framför oss! Njuter just nu av livet :)
Säkert pga av det vackra vädret idag!
Ha en trevlig helg folkens! Massor med fredagskramar från Desirée och Isa

Tvättsöndag?

Känns som en ledig söndag!
Har hunnit springa 3 vänder ner i tvättstugan, en fjärde väntar...

Nu sitter jag och smuttar på kärlekste och lyssnar på Eliza, N ligger fortfarande och sover. Vi har ju lite olika dygnsrytmer, han låg länge och såg tv med mig sovandes i soffan.

Vad dagen har att erbjuda, vet jag inte än. Tar den lite som den kommer :) Funderar på en vända i skidspåret eller på korpen. Får se vad Niklas vill hitta på.
Ikväll har han hockeyträning och jag ska massera i Lillpite :)


En riktigt bra dag med andra ord!
Kramar Desirée

Mys i stugan

Gud va mysigt det är i Tällträsk, det är ett smultronställe och en guldgruva!

Igår kom vi dit kring 20.00, vägen ner till stugan var täckt med typ 2 meter snö... Vi plumsa hela vägen till stugan, Isa hade stora problem att hänga med, hon Hoppa mellan varje steg vi tog.

Väl i stugan så funkar inte vattenpumpen av nån underlig anledning... när vi söker tändstickor för att kunna lysa i källarn där pumpen är, inser vi att nån har kastat alla tändsticksaskar... Vildmarks killen min tänder stickan på spisplattan :P

Funkar klockrent! Ut å söka spade för att sen plumsa tillbaka till bilen. Där skottade vi en liten parkeringsficka åt skodan. Tillbaka i djupsnön och hugga ved (den var också slut...) hittar inte pulkan som vi brukar dra vedlådan på, så niklas bär den enorma vedlådan på axeln. Väl inne börjar vi med middagen. Men det är riktigt mysigt att leva som förr i tiden. Tina snö, hugga ved osv... :) MYSIGT!


Middagen bestod av mos och laxpaket med gräslöksbonjour! SUper gott!!!

Sov länge imorse, tog några bilder när det var ljust ute.
Sen hem kring 15.00 för niklas hade match i Luleå ikväll. De vann med 9 nånting.
Våran lilla städerska kom idag och jäklar va fint har fått!! Jag var med på ett hörn och gjorde en ordentlig rensning, bla i garderoberna. 3 kartonger åkte upp på vinden, och julen är bortplockad. Så skönt att få saker bort rensade.
Nu väntar jag bara på hockeyspelarn min :)


Kramar Desirée







Små bilderna går att trycka upp så de blir lite större.

Kram/D




Virrig morgon

När niklas for halv 6 imorse frågade han om han skulle ringa och väcka mig 7. Jag svarar - vaddå, vad ska jag göra idag??

-Jobba kl 8!!!

Kvällen innan bad jag han ringa 7, men jag menade egentligen 6... Så en stressig promenad blev det till korpen kl 07.10. Jag hämtade bänken där, sen gick jag vidare till dina försäkringar för att ge 5 pers massage. Ännu snabbare promenad hem, för att ge en "privat kund" massage :)

Nu har jag "ledigt" till kl 16 när nästa massagekund kommer till mig.


Ikväll när N har slutat så åker vi förhoppningsvis (om de är uppskottat) till Tällträsk och sover där till onsdag. Den 13 januari är prick 1 år sedan Niklas tog med mig dit på våran "första" dejt :P



Men vad ska man fördriva dagen med? Solen skiner och det är en behagglig temp ute. Skidor kanske?
Just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa låtar på spotify! :)


Kramar kramar /Desirée

Matten - HELT avslutad :)

Nu är matte boken såld, äntligen!
3 månader efter att jag är klar med kursen, ingen har ringt under denna tid, idag händer det omöjliga. 2 ringer under samma minut. Den andra jag prata med sa - då var det nog han som stod framför mig....

Då har man tjänat på båda böckerna som jag köpte, sålde dem givetvis för dubbelt så mycket än jag köpte dem för :P Det var en kompis ex pojkvän som köpte denna, han kunde gott betala tyckte ja ;)


Min morgonpromenad är bortgjord, har även sopat av all snö från liket mitt. (mazdan) Försöker ringa min vän, men inget svar, undra om det är tidsskillnad i Lillpite? ;) Nu sitter jag och Isa å väntar på att det ska bli våran tur i tvättstugan. Evigt väntande.


Träning och "jobbrelaterat" fika kl 16 sen ska middagen stå på bordet 18.00 då karln min kommer hem :) Han ska på träning 19.


Så ser min hemmafru - dag ut. Riktigt mysig dag!

Kram KRam

God Morgon Pite!

Helgen har varit helt underbar!!

Lördag var en trevlig kväll med massa goda vänner. Vi måste träffas oftare så att vi inte har så mycket att prata om :P Utgång för jag och Niklas.

Söndag, ingen av oss mådde dåligt, så jag städade ihop lite. Vi promenerade till Nea och Jesper, där blev vi bjudna på te. Niklas hade match mot Älvsbyn på eftermiddagen, de vann med 11-1

Själv for jag på den inplanerade middagen hos Niklas farmor och Farfar. Super god mat, och väldigt trevligt!
Avslutade söndagen med mys framför tvn, Niklas med chips och dip och jag med en kanna te och skarpkackon :P GOTT!


Ni får ha en bra vecka! Nu ska jag promenera med min hund :)

Vallsan

Vallsturen gick sådär, efter att ha gjort varm choklad och limpsmörgås i mjösjöliden bar de av till vallsberget. Cissi och hennes kompis var också med för att låka tefat :)

Dagskortet kostar 115kr, prutarn som jag är, frågar jag givetvis om vi kan få betala mindre om vi bara tänkt åka max 5 åk. Nä han hade nog en dålig dag, för han blev sur. Kan jag förstå. Men till saken hör ju den att pistmaskinen gick sönder i morse, så det var inte ens pistat. jaja, vi tänker punga upp 115 kr iaf men betala med kort. Då de kläcker ur sig att de inte har någon kortmaskin....

Jag hade bara 100 kr löst i olika valörer men inte hjälpte de..


Jag försökte muntra upp linnea med att det var ödet att vi skulle spara de pengarna till den förmodliga utgången imorgon :) Men hon var deppad, hade ju sett fram emot de!

Men vi promenerar upp tyckte jag., Sagt och gjort vi 4 tog och besteg en liten kulle på valls. Men tyvärr var det för mycket snö, linnea tog sig ingerst. Så vi var lättade att vi inte betalat massor för att inte kunna åka neråt i djupsnön :) Ödet!

Vi hämtade fikat och såklart var det ju min ide att gå upp till bivacken i barnbacken så Linnea och Cissi skulle få röra på sig lite extra :P

Försökte åka tefat ner, men jag plogade hela vägen, och fick "hoppa" mej fram med händerna, kände mig som en förlamad.


Skratta fick vi göra!

Hem och springa lite "desiree intervaller" De innebär 10 minuter i 1 decimeters snö :P resten 40 sprang jag på vägen haha


Sen till mamma, middag med efterrätt och revyn med underbart sällskap!! Jag har skrattat mig grå :D


Nu snuten i hollywood 3 med min N! MYS


Kramar i massor /D

Önskelista /(framtida)

Bag in box "väska" från bluebox 298:-

Förvaringsburk från Bluebox 265:- (framtida önskning)

Modesty blaise fodral till datorn, bluebox 375:-

Vuxenpoäng, ett spel från bluebox 199:-
Försök att rita ord som inte finns, som bakiskåt, postorderfru, vitlöksrap, vinterkräksjuka, mansgris, energitjuv, cp-kärring 135:-

Utbudet av teer i Kusmi’s sortiment består bland annat av svarta teer från länder som Kina, Sri Lanka och Indien, och håller högsta möjliga kvalité. Ett exklusivt och välsmakande te i en förpackning som i sin tur blir en vacker inredningsdetalj 49 :-st

Antibaktirell disktrasa 69:-
Tandpetare med Anis/sockervaddsmak 29:-
Välbehövligt nyckelskåp 475:-
Magneter 59:- Super starka, beställ på Bluebox

Plåster + plåsterburk 65:-

Dubbeltäcke (själva täcket alltså)

Har även tänkt samla på de små genomskinliga marimekko skålarna. Har En för tillfället :)  200:- + lite till kanske, vet ej.



Envishets-test

Ikväll har jag utmanat Isa i vem som är mest envis.


Jag gjorde ett litet expriment med våran kvällspromenad, frågan är: Hur länge måste jag promenera för att min Envisa lilla hund ska bli lite lite tröttare och dra aningen mindre i kopplet?


Svar: Hör och häpna, 2 timmar och 40 minuter Plus att hon tidigare idag har dragit mig ett varv runt grisan med skidor.... Hunden går inte att trötta ut.

Resultatet slutade alltså i att jag är mer envis, benen, fötterna och rumpan värkte men jag tänkte, ja ska förbanne mig inte ge mig.


Nu ligger hon klubbad :)


Imorgon bär de av till valls för första gången på decennier, ska bli väldigt intressant att se hur de går.

Återkommer om hur morgondagen ter sig.


Nu ska jag och Isa hälsa på John Blund :) Kramar

Trettondagsafton/dagen

Mitt trettondagsfirande var en nykter tillställning, (för mig). Jag blev bjuden på trerätters middag av svärmor, jag var även chafför åt sällskapet. Karln min jobbade natt så han kunde tyvärr inte avnjuta den underbara maten med oss.

Förrätt: Avokadoröra med löjrom och räkor!
Varmrätt: Lax med västerbottensost
Efterrätt: Glögg och sirap panacotta, apelsinsmak. med fikon och chokladtryffel!



Det var suuuper gott!

Kvällen/natten avslutades med ritkigt trevligt sällskap och ensam hemma 2, Macke somna innan filmen var slut... Och jag åkte och hämtade sällskapet.



Nu har jag städat heeela lägenheten :P Äter frukost och ser på nickelodeon. -13 grader kallt innebär skidåkning på grisan, med eller utan hund, får se hur jag gör med det.
Inatt jobbar tyvärr Niklas igen, jag kommer att äta middag på Thaigarden. Blev inte riktigt less thaimat efter en månad så jag måste äta mer. (Det blir andra gången den här veckan jag äter på thaigarden...) Men när man "jobbar" har man inte så mycke till val ;)



Ha en bra dag! Kramar Desirée

RSS 2.0