Härliga vecka!

- Lycka multipliceras då den delas

Igår blev en bra start på veckan, men visst blir det bara så bra som man gör det?
Niklas kom hem från golfen och jag åkte och handlade med min kära nanny och dotter. Jag fixade middagen (vilket är ovanligt) och hade hyrt film och köpt godis. Det blev Små citroner gula och en massa godisätande. Med ett leende på läpparna somnade jag i tid.

Måste dela med mig av en bild på busungen! :-)


och på karusellpremiären


vår lördagsfina playboybrud






Har förresten virkat håret i helgen! sjukt nöjd och ont i lederna, förstår varför äldre damer får artros...

Stor tisdagskram <3 /D

Karuseller och livskvalité

Jag har fått känna på vad livskvalité är!
I onsdags fick jag min efterlängtade massage, fick lite tid med min dotter innan hon skulle lägga sig. Sedan sov jag från det jag gick och la mig, till det att väckarn ringde!! Helt otroligt!! Jag vaknade inte ens av att vända mig. Stor tacksamhet också till lilla R som valde att inte göra ifrån sig ett PIP under hela natten.
 
Pigg, full av energi och riktigt utvilad.
Jag fick chansen att se en glimt av, vad livskvalité är.
Och jag vill ha MER!
 
 
Igår var också en himlarns bra kväll, middag med la familia, promenad till rådhustorget och Norrlandsscenen där bästa Linnea Larsson uppträdde med hennes egna låtar!
Underbart som vanligt. Mycket folk, solen strålade och jag var sååå himla glad för min väns skull!
Jag och min familj strosade bland stånden och karusellerna, förlorade lite pengar och vann ingenting. Min dotter var himla sugen på att åka larven, men jag har lovat henne det till nästa år då hon blivit äldre :)
 
Istället blev hennes första karusellupplevelse något slags mini-pariser-hjul med disneykorgar. Jag och Ronja tog plats och åkte runt, runt och runt tills vi båda blev lite less :P
N stod nedanför och filmade och tog kort om vartannat.
Och vi hade en nöjd dotter efteråt som bara ville åka mer och mer. Får se om vi kanske går in en till dag och roar oss :)
 
 
Nu ska jag bege mig hemåt och äntligen ta helg!
Inte för att jag har tråkigt på jobbet, men jag saknar ju min familj så mycket!! :)
Stor helgkram /D <3

Loppis eller inte, det är frågan!?

Onsdag och mitt-i-veckan.
Jag är så sjukt tacksam att Cissi kom till oss igårkväll och att Niklas väljer att se lösningar, detta resulterade i en löparrunda på grisan. Som faktiskt inte kändes alltför tung, speciellt med tanke på min träningsfrekvens.. Kroppen och knoppen känns så himla pigg. Det var som min lillasyster sa då hon fråga om jag ville med, Desirée du behöver inte träna för att få bort nån fettvalk, Du behöver träna för ditt psyke! Sen om hon har rätt i allt, det vet jag inte, men jag behöver verkligen träna för att min hjärna ska funka.
 
Idag så väntar även en massage på mig, friskvård och massage! Inte dåligt det heller! :) Massören i mig kommer att ta ledigt från idag och resten av veckan. Åter igen på måndag.
 
 
 
I helgen är nu årets PDOL igång, med start i dag faktiskt.
Torsdag - 20.00 Linnea Larsson på Krokodilscenen
Missa inte!!!
 
Tänkte att jag och min familj ska dit och lyssna på min väns underbara låtar.
Fredag, lördag och söndag???
 
What to do.
Kan inte bestämma mig,
ska jag ordna någon spontanbarnvakt och gå ut någon av kvällarna?
ska jag stå på loppisen på lördag??
(Vilket innebär, utan min högra hand/lillasyster, och ingen tid med min dotter och vem ska vara med min dotter??)
 
 
Många frågor.. får väl se om de mynnar ut i några svar. Sällskapssjuk är nog ledordet för dagen.
Stor kram på er alla i sommarvärmen!
<3 /D

Fyndat nya projekt!

God Morgon! :)
Idag är jag en trött jenta, tredje natten på raken som jag fått vara vaken/sovit få timmar.. Men men tur att dagarna fylls av glädje och energi. Idag försov jag mig igen... men inte så att jag kom försent, vaknade då jag egentligen brukar cykla till jobbet :P
 
Idag är Cissi-li barnvakt åt finaste Ronja, guld värt så mamma och pappa kan åka till jobbet som vuxna gör.
Helgen då, joo Fredag after work, trevligt sällskap, god mat och dryck!! Tål att testas igen :)
Lördag, loppis så klart, med min älskade syster, upp före F*N men tjäna ändå en rejäl slant! Samt handlade/fyndade lite... :P Riktigt trevligt tyckte jag att det var. Fortsatte lördagen med en spontantrip till stugan med mamma, svärmor och Åke, självklart med min lilla familj :) Mysigt och satt och surrade som vanligt in på småtimmarna.
 
Söndag, sol sol sol, Niklas röjde upp lite kring vår stuga, jag gick en shoppingrunda på vinden och i ladugården fick med mig hem några ordentliga fynd!! Hade färska smultron i filet på morgonen och satt i blåbärsskogen med Ronja och svärmor. Kändes bara som att de vi satt i burken försvann lika snabbt... Kanske inte Ronja ska vara burkansvarig nästa gång... :P
Gud vad jag njöt av denna idylliska sommardag! Och Ronja som fick vara både med mormor och farmor SAMTIDIGT! Lyxxx!
 
 
Ny vecka och nya möjligheter, får se hur snabbt den här veckan kommer att gå. Hoppas bara att jag hinner göra något med mina nya projekt.. elkablar är inte min starka sida får se om jag kanske lämnar in "ny"lampan på någon lampaffär, ja vi får se :)
 Men Nu ska jag jobba, ledigheten är slut :) Stor kram /D
 

Oh vilken härlig dag!

Jag känner på mig att det kommer att bli en bra dag idag! Jag är glad, lycklig och förväntansfull inför morgondagen, helgen och framtiden! Här kommer bilder från förra lördagen samt nått loppisfynd :-)


















avslutar med en bok som jag fått av finaste Amalia! Kan inte sluta läsa! !!
Stor kram till alla /D

Vilken nyhet!

Igår, mitt i ett trappsteg då jag var ensam kvar på min arbetsplats, så insåg jag att jag kommer att sakna doften av att just ha varit hos frissan!
Det är en speciell doft, en fräsch doft som kan, om man har tur sitta kvar ändå till morgondagen. Och jag kommer att sakna den! 
Får väl nöjja mig i att sniffa andra nyfriserade i håret istället :P
 
 
Igår kväll kring 21.00 då blev vi även med larm, yes ni läste rätt. Sector Alarm precis som i den fruktansvärt jobbiga radioreklamen.
Vi hade en avtalad tid med en liten försäljare (jag menar liten då han var rätt ung). Men innan sa jag till Niklas att vi absolut inte skulle behöva bestäma något inför pojken och om vi var intreserade kunde vi i så fall återkomma. Niklas ville inte ha något och jag har ändå surrat om ett några gånger.
 
 
Pojken pratade rätt fort och sladdrigt så jag hade svårt ibland att hänga med vad han informerade om, men jag hörde honom nämna trygghetsalarm, rökdetektor, kameraövervakning, temperaturavkännare och så klart inbrottslarm med 110 decibell som inte Sally skulle märka av varken på hörsel eller syn.
Kändes väl som klippt och skuret va?!?! ;)
 
Endast för 349/mån
Och startpaket får ni till ett pris av ... kr
Men givetvis för att det är lite special här i Piteå och om ni bestämmer er här vid besöket så sänker jag med 2000 kr
Just dessa dagar har vi även ett extra erbjudande då ni får startpaketet för ytterligare 500 kr billigare.
 
Jag och Niklas hade under hela besöket visat oss väldigt ointresserade utan att ha varit otrevliga och visat tydligt att vi inte skulle ha något. Tror även att pokjen tänkte så :P
Försäljaren drog sedan till med - vi gör så här, ni får startpaketet gratis, för 0:-
Ni får installation, alla super manicker som jag nämnt ovan, fri årlig service och en brandbil skickad till er om kameran tar kort på rökutveckling! PLUS 4 st blipp-brickor som man stänger av och på larmet med!!!
 
Klart vi slog till! Är ju också uppsägningstid på 3 månader, så är man inte nöjd har man spenderat ca 1000 kr på att ha sovit riktigt säkert i ett kvartal samt en gratis nermontering! 
Hur coolt är inte det!?!? :O Wåowåowåo, vi har verkligen blivit med larm alltså!! Super coolt att hänga upp en fet "plåtskylt" vid vägen, KAMERAÖVERVAKNING, SECTOR ALARM - som värsta industriområdet :P
 
Nä, skylten är visst frivillig.. jag är också osäker på om tjuven tror att man har mer av värde om man skyltar med att man har larm? Ta tv:n om ni vill liksom.
 
 
Men det jag vill ha ut av det här låååånga inlägget, om ni orkat läsa hit ner, dvs. Men testa gärna på detta sector alarm eller ta iaf emot någon slags information, för OM jag råkar "värva" någon person som skaffar detta så har jag skänkt 500 kr till SOS barnbyar gratis. Det hade ju ändå varit en stor anledning till att skaffa det :)
 
 
Nu ska jag äta bbq och honungschips med min gigantiska thekopp (nytt the inhandlas på gotland just nu så det är bara att dricka) ;) Stor fredagskram till er! /D

Trots frånvaron fyller du på med energi

En sån här morgon hade jag önskat att jag hade Emil, mamma eller Cecilia hemma. Ibland känns det som att det skulle behövas lite blodsband så att säga. Det finns väl ingen om förstår en bättre än ens syskon eller förälder? Nog för att jag har en väldigt förstående sambo/granne/vänner och svärmor osv men blod är tjockare än vatten, visst är det väl så?
 
Ibland, känns det bara så. Extra påtaglit kanske då inte ens Cissi är hemma. Hon som alltid finns nära till hands.
 
Igår var Niklas på brännbollsfest med sitt jobb, vilket skulle innebära att jag inte skulle göra särskilt stor kraftansträgning till middagen. Niklas upplyste mig att jag alltid kunde göra korv och mos (vilket jag hade ätit resterande dagar denna vecka!!)
Men ibland får man bara inse att jag inte har kvar lyxen att ha en hemmapappa som lagar all middag...
 
 
Däremot kan jag säga att jag nog har världens bästa karl, då jag kommer hem från jobbet hungrig och trött så hittar jag nån slags kotlett och potatisgratäng i kylen!! You made my day! <3 Oj vad gott det var!
Tack vare det lilla extra så hade jag helt plötsligt fyllts av energi.
Tvättade
Diskade
Vek undan ren tvätt
Bäddade rent i Rs säng + våran
Plockade bort allt som alltid ligger framme
i Rs rum, vårt sovrum och på hela nedervåningen,
Plockade bort allt i köket och allt sånt som jag inte gjort den senaste veckan.
 
Nattade R och somnade som en prinsessa själv i nybäddade lakan!
 
 
Önskar att jag hade den energin varje kväll.
Ska iaf bli så himla mysigt att få träffa Niklas "ikväll", var ju på morgonen i söndags sist vi umgicks och sågs... hmmm, så kan det ju också se ut då båda jobbar heltid.
Jag är då super tacksam att jag iaf har fått umgås med Ronja varje dag! Då hon sover vill jag bara väcka henne för att få busa och mysa med henne lite till.
 
Stoooora kramar till er! Idag är en bra dag, det kan jag känna :)
/D

Trött som ett mätt lejon

F*n F*n F*n F*n
Försov mig imorse!!! Det händer annars aldrig mig, vaknar 8.07 (7 minuter efter att jag börjar) och lyckas vara på jobbet 8.21. Bra jobbat måste jag få säga, både påklädd och borstade tänder.
Men varför så trött??
 
Kanske för att jag masserade ett möhippegäng igår?? Eller för att jag satt uppe länge igår kväll, surrandes med lillasyster och påbörjade en skräckfilm med min underbara sambo.
Insåg att den både skulle sluta för sent plus att jag aldrig skulle våga vara ensam hemma igen om jag såg klart den så jag la mig där efter midnatt någon gång.
 
Kanske jag var trött för att jag vaknade 04.00 och var väldigt pigg, gick in till lilla R som var ledsen och släppte ut vår jamande katt från källaren.
Ronja var så söt, då jag kom in i hennes rum blev hon dels förvånad att det var jag och inte pappa som alla andra nätter. Men sen stod hon med stora ögon och pekade på mitt huvud. Ja fick lov att skratta till, på mig hade jag min sovarmössa, en nylonstrumpa där allt hår var instoppat och jag såg nog väldigt hårlös ut :P
 
Det är bra att hon är uppmärksam även på nätterna :D
Vad ska man hitta på ikväll då??? Förutom att lägga sig riktigt tidigt!
Stora kramar
/Den hårlöse damen
 
 

Lata sommardagar

En underbar helg med besök. Fredagens kväll blev så himla lyckad, mycket norgeminnen, andra minnen och skratt! Fortsatte kvällen på nodo med två vackra pinglor, och fick skratta ännu mer!! :-) Lördagen var också så där super härlig, jag kan nog bara sammanfatta helgen som en av de mest fantastiska på länge.

Ronja har också njutit av helgen, det hon har lärt sig sist är att snurra runt. och speciellt åt höger, hon snurrar runt tills hon blir yr och ramlar omkull, och skrattar så hon kiknar. På lördagsmorgonen plockade vi också in jordgubbar från landet vårat. Sötnosen är så himla duktig på att hjälpa till!

Sammanfattar med bilder :-)














R skulle promt bära sin egen pissblöja :-P

puss puss och sov så gott /D

Systerskap

Torsdag och veckan har snart nått sin höjdpunkt!
Igår var ju en fantastisk dag, Cissi och R hämtade mig på jobbet sedan var det glasögonprovning (hittade ÄNTLIGEN drömbrillorna), Elgiganten och sedan till Floragatan hos Cissi. Där fick vi middag, spontanbesök och en icakasse full med kläder. Lycka är att ha en vän som har varit shoppaholic ;)
 
Idag blir det andra bullar, min familj är bjudna till grannarna där det bjuds på Palt, däremot äter vi vuxna (jag och Fia) surströmming!! Mmmmmm, vad jag längtar.
 
Den senaste nyheten här på jobbet är att vi ska vara så wild and crazy och införskaffa oss en radio. Min idé då jag hör hur Nisse börjar ta ton...
fri tolkning :P
 
 
men men 9.30 fikat knackar på dörren. Får önska er alla en fin Torsdag!
Stor Kram /D

7 veckor sen semester

Min andra arbetsvecka av 8. Vädret är kasst så jag mår väldigt bra här baki fönstret. Har haft ett telefonsamtal på min telefontid, om en kvart är det fikarast :) Min dag ser ungefär ut som alla andra dagar här på jobbet, med inbokade besök, spontana besök och en massa journalskrivande. Men främst en hel del utbetalningar.
 
Helgen har ju varit väldigt bra faktiskt, började så fint med en teaterkväll ute i det fria. Jag kan varmt rekomendera Karlbergsteatern i år!! Biljetter finns på Turistbyrån för 150 kr. Jag fick verkligen skratta och gråta av lycka! Tror till och med att mina två manliga sällskap också skrattade och grät en del ;) Liiite kallt om bena då jag bara hade kjol, men kunde inte klaga då jag fick njuta av så bra teater!
 
Lördag var det fotboll, kyrkmarknad och besök av en go vän. Söndag var en återhämtningens dag, lite rensning i blombänkarna och alltmänt slö.
 
Spänd inför veckans alla små påhitt och främst inför helgens fina besök!!!
Stor kram på er denna fina måndag.
/D
 
 

RSS 2.0