För stor packning och en gammal mascara

En som följde in med tvätten :-)


God morgon! :-) kommunjoggen gick sådär igår, en djäjvulsk mjälthugg i första kurvan, ihärdig som få och har inte släppt än.. kanske är mer som nån slags sträckning.. :/

men sista morgonen och dagen idag på praktiken. Fixat med blommor och packar det sista. Jag fattar inte hur jag får med mig så mycket saker.. planen var, packa lätt. Men det går inte in hos mig hur man packar lätt. Jag tänker att allt Måste med. Plus att jag är typen som tänker - kan va bra å ha. .. haha!


Hur ska jag kunna shoppa på Ullared då bilen redan är full?? äh jag ska lägga ur en tröja från min packning ;-)

Sen grubblar jag på vart den förlorade mascaran tagit vägen... hittar den inte!

Detta var mina morgontankar :-) åh jag är på djävligt bra humör idag! :-)


kram på er ♡ /D

Redo!!

Laddar inför kommunjoggen, 45 minuter till start :-D



En dag i sänder

Imorgon är min praktik på 20 veckor slut..
Imorgon åker vi söder över i ca 3 veckors tid..
 
Stressen har lagt sig då jag packade klart igår natt, detta resulterade dock i en försovning idag. 8.00 var jag ändå på praktiken :)
Vår sista dag hemma, ja då har jag ju hittat på att dra ihop ett gäng arbetskamrater till kommunjoggen som vi kommer att jogga ikväll efter jobbet. Må bäste lag vinna!!
 
Bra idé Desirée då du i övrigt är suuuper stressad över allt som ska bli gjort. Min lillasyster är ju som vanligt världens guldklimp som har hjälpt mig att stryka en hel del från "listan". Änglasyster!
 
Idag på lunchen kommer jag att köpa två blomkvastar till mina handledare, de kommer även att få en Tack - chokladask plus en liten fin text om dem som jag har skrivit i min examinationsuppgift. Jag kommer att bjuda på falsk Tosca imorgon som förövrigt blev Djäjvulst god! Mina handledare kommer att bjuda mig på lunch och jag kommer att sluta kl 15.
 
 
Oooh, känns sådär att sluta, hade gärna kunnat vara kvar. Är faktiskt riktigt nöjd över mina handledare trots att vi haft våra "stunder". Tror inte att jag fått så här mycket energi från en arbetsplats och arbetskamraterna på något annat ställe. Skrattet ligger inte långt bort! Inga "tjejsura" miner eller "tjejfasoner", tre kvinnor som är djävligt glada och lätta att vara kring. ME LIKE!
 
Tillbaka till idag, jag sitter och trycker i mig en avokado som frukkost (tog det jag hann) och inte är det en bra uppladdning om jag tänker slå 5 km på 16 minuter!! :P
 
Då jag kommer hem ikväll ska vi packa in allt i bilen, tanken är att vi åker Direkt jag slutar imorgon :) Åh, vad jag ser framemot vår lilla Sverige roadtrip! Men jag kommer att updatera under vår resa, våra resemål, upplevelser, vänner och familj vi besöker och en massa kärlek!
 
 
 
Trevlig Torsdag nu alla! :)
Stoor kram /D

Lördag





sötnosen!

Loppispremiär

Av de klädinköp jag fyndade var detta det bästa kapet, en klänning från kina för 10 kr!! Super fint tyg och modellen är som en prinsessklänning! :-)



blir en söt tärna till farmors bröllop <3

Ha en fin dag. kramar / D

Barnvagnsdjungeln 6.0

Nu är en hm.. nr? i ledet beställd. För första gången en helt ny barnvagn, men vilket brakpris!! jag har letat och läst om en speciell sorts vagn i ca 5 veckors tid, som bla. ska funka på resande fot. Nu ikväll tryckte jag hem en från en hemsida.

Jag har haft många krav och övervägt vilket av kraven som vägde mer än nått annat. Den skulle vara smidig att köra med i stan, lätt att fälla ihop och liten ihopfälld. Fyra hjul ett krav och att de skulle vara fullt liggläge helst vändbar sits. Stor suflett då den ska funka utomlands och helst punkteringsfria hjul. Ingen av vagnarna jag letat efter har funnits begagnat till rätt pris... :-(

De vagnar som det stått mellan är den populära baby jogger city mini/versa (båda var attraktiva) den är den dyraste av mina val men har bästa sufletten och är smidig att fälla ihop. går med en hand och blir super liten.

Den andra var akta graco evo - en ranglig vagn med punkteringsfria hjul och vändbar sits. Dock lite stor ihopfälld och rätt liten suflett.

Sedan var det en 2me casablanca, vändbar sits och lätt att fälla ihop. liten och smidig med stor suflett. Dock har jag läst om att chassit börjat bli snett ibland.. stod mellan denna och min sista kandidat.

Britax b-agile 4 - tyvärr ej vändbar men stor suflett och fälls ihop precis som bj city mini, med en hand drar man i en rem. blir liten ihopfälld och var även det billigaste alternativet! Fick med en bygel och snöhjul plus att det var fraktfritt :-D

Jag fixade själv att välja bort de två övre men Niklas tog det slutgiltiga beslutet mellan de två sista :-P får se om det blir ett bra val! :-) väntar med spänning. Ska ge en liten sammanfattning om vad jag tycker om den då vi fått den :-)

Bilder på bj då vi lånar den över helgen




jävligt fin vagn, men dyr och jag upplevde den lite tungstyrd, inte som jag förväntat mig.. tjorva med selen också hela tiden. Men vad härligt att lyfta i och ur bilen!!!

Mina fem veckors grubbling ;-)
/D

14 "arbetsdagar"

Idag är det prick 14 "arbetsdagar" tills vi åker till sthlm. Varav 12 av dem dagarna är på praktiken! Då är jag klar med 20 veckors praktik och termin 5!! Tiden springer iväg.

Dessa helgdagar har jag typ varit ledig, onsdag, torsdag ledig och hemma med fina R. Fredag var jag på praktiken och sen ledig heeela helgen :-) regniga lördag var jag och grannarna på nimbys, soliga söndag var jag, R och Linnea i Tällträsk! :-) Lunch över öppen eld och se Harry njuta av hundparadiset, det är underbart.

Jobbvecka för en trött Desirée, piggnar nog till under cykelturen...

önskar er en fin regnig måndag. Kram kram / D

Yeah

Ronja har blivit lite kaxig andra gången hon får äta själv! :) 
 
 
Trevlig helg nu åker vi å badar :)
Kramar /D

Valborgsbilder

De senaste bilderna på vår 1åring :-D





















Nu är det fredag för mig!! :-) härligt! önskar er en trevlig dag. kramar

RSS 2.0