Njut av nuet

Vilken helg! :)
 
 
Innebandy hemmapremiär i fredags. Förlust, men kändes lite som en vinst för mig. Tog vara på mina svaga punkter och ska fokusera på dem ordentligt till nästa träning! Är tydligen uttagen till nästa match också... som är på tisdag :) Där ser man!
 
 
Dagens realize:
Desirée, då du sitter på toa och gör din behov, SITT DÅ PÅ TOA & GÖR ENDAST dina BEHOV.
Man bör inte samtidigt kasta tomma toapappersrullar, rensa kattlådan, smsa svar till dem som skickat för flera timmar sen, vika ihop Ronjas kläder och samtidigt passa på att rensa de som blivit för smått.
Lev i nuet!

Grattis, du hann plocka ur och in i diskmaskinen, ge katten mat och göra din egen frukost, ta ut soporna och komposten och hämta tidningen, samtidigt som Ronjas frukost blir tillagad. Vad är det för nominering man strävar efter liksom. Bli utbränd innan 25?
 
Man borde väl istället fokusera på en enda uppgift, typ NU hämtar jag tidningen. Så djävulst härligt att just bara hämta tidningen! Nog hinner man göra resten sen, då det är tid för just DEN grejjens tid.
Men man försöker väl leva upp till att vara någon himla super morsa. :P
Tror att både Nilkas och Ronja ser mig som en super morsa utan alla "plock påvägen till nästa rum". Förmodligen älskar de väl mig ännu mer om jag bara sätter mig ner med dem i två sekunder istället för att ha blicken i hallen och tankarna i vardagsrummet på allt som ska vikas och plockas :)
 
 
 
Ikväll har jag och Niklas varit på Fenomen med RIKU & VARG. Psykologiska trick är mitt nya intresse :P Så djävulst coolt! Hel impad!!
Härlig kväll också, bara på tu man hand :) Känns alltid lite som första dejten.
Tack min underbara syster!
 
 
Kram och god natt
/D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0